Sleeping beauty

Jag är jätte trött nu, så jag har lagt mig i sängen och ska sova snart. Känns som att klockan är jätte mycket, typ ett.
Allt är packat och jag har med mig lite mindre kläder den här gången, hoppas på att kunna använda hälften åtminstonde.
Är inte taggad på att åka buss hela dagen imorn, kommer inte kunna blogga något.. Så då vet ni, först vid 22-tiden har jag chans att blogga. Om jag inte är dödstrött då så slänger jag in ett inlägg så ni vet att jag är framme.
För er som undrar så går bussen 8.10 till Luleå, sen är det vänta där och stanna lite här och var. Ger ingen större förklaring, med risk för att ni ska somna.

Bilder funkar fortfarande inte.

All alone

Nu är jag själv på folkan. Alla andra har åkt hem. Hatar när det blir såhär, jag vill inte vara själv.
Att det är skönt att vara ensam ibland håller jag inte med om, jag hatar att vara själv.

Sa hejdå till Victor, fy fan vad det kändes. Var tvungen att gråta en skvätt inne på rummet sen.
Jag vill sluta vara ledsen hela tiden och efter lovet tänker jag ge mig fan på att vara glad hela tiden. När jag är hemma är jag ju ändå oftast glad :)

Ska börja packa snart, tänker inte fylla hela väskan den här gången. Ska lämna lite utrymme i alla fall, blir lättare ifall jag råkar köpa något.. Hm..

Kan inte ladda upp någon bild nu, vårat internet bråkar..

Vaka'10

Har haft fullt upp med "företag för en dag-grejs" på skolan, både idag och igår. Vi tjänade faktiskt lite lite pengar, inte så man kommer långt på det precis. Tog lite bilder som ni nog kan få se typ imorn.

Ikväll blir det vaka med Elin, Dmitri, Maren och Evelina. Victor, Cissi och Saga ska halvvaka, alltså lägga sig vid typ 2. Vi ska försöka ta bilder hela kvällen, om vi inte har för alldeles fullt upp med saker att göra.

Oj, nu kommer Evelina och Elin. Got to go.


Att inte våga det man vill

Snart kommer Elin hit, jubel! Hon har gett mig en killes msn och nu hoppas hon (heh, jag är kanske inte heelt oskyldig) på att det kanske kan bli något. Just nu ser det väääldigt mörkt ut då det är en "jag frågar - han svarar"-konversation, ni vet där det bara är en själv som frågar frågor. Känns ju.. kul? Så jag tror inte på något, just nu, men Elin peppar mig. Nej jag vet ju inte vad jag ska skriva, jag menar vi har aldrig pratat förut. Vi är bara kompisar på Facebook, that's it typ.

Jag vill fortfarande ha gratis sms.. Ingen läsare som känner sig sugen på att skänka bort :p höhö ?

En randombild från Kåbdalis.

Cluedo

I Älvsbyn nu. Har fått ett antal sms från "min" italienare, som enligt Cissi heter Cluedo, dock har jag inga pengar så jag kan inte svara.. Och jag har inte pengar nog att fylla på med gratis sms heller, får vänta tills imorn och hoppas på det bästa. (Snälla Pappa)
100 medley idag var bästa loppet på hela tävlingen, persade med 9 hundradelar och kvalade nog in till Norrländska. Precis som på nästan alla andra grenar ;) Det gick bra för Cissi med, pers för hennes del på 50 fjäril.

Snart blir det simskoleavslutning (y) Ska nog ta hand om märkesförsäljning och sånt. Blir inte mycket lek med mitt finger..
Uppdaterar er ikväll :)


We love Italia.

Sitter hos Cissi nu, blev lite ändrat med att sova hos Victor i helgen - ni får ingen förklarning, det bara är så.
Tävlingen idag bra, med tanke på att jag bara tränat i en vecka. En av italienarna som var här började prata med mig, genom en tolk. Det slutade med att han fick mitt nummer och jag fick hans msn. Han är så sjukt snygg!
När vi lämnat simhallen och satt oss i bilen så fick jag ett sms från han, på svenska. Antar att tolken hjälpt honom ;)
Jag har ju inte tänkt satsa på något förhållande med honom, mer bara som kompis. Jag menar - jag tyckte det var långt mellan mig och Per (typ 60 mil) så Sverige-Italien är inget att tänka på. Men det är ju kul ändå.
Blev också en badmössa rikare, eller ja fattigare egentligen. Han kom fram och frågade om vi kunde byta badmössa, jag hade ju en extra som tur var ;) så jag har en blå italiensk badmössa i min väska :)

Lyckades typ stuka långfingret i målgången på 200 rygg. Toppen, min vanliga tur..?

My feelings

Nu kom Victor precis hem.
Ni kanske tycker att det är konstigt att jag bor hos just Victor nu, med tanke på att vi inte är tillsammans längre.
Men vi försöker bygga upp en vänskap, om jag får säga så går det ganska bra. Dock har jag ju fortfarande känslor för han, men "dom" har blivit bättre också.. Inte så bra som jag önskar, men det kommer. Han vet om det också och har blivit väldigt försiktig med att ingenting som händer gör att jag mår sämre. Alltså att jag inte tycker det är jobbigt att sova här eller att kolla på film med han på kvällarna och ligga bredvid varandra samtidigt. Allt det har blivit grymt mycket bättre, förut grät jag varje kväll. Nu händer det bara ibland och då brukar jag gå in till Märta eller prata med Per på telefon, då blir jag på lite bättre humör.
Så jag är på bättringsvägen. Äntligen.

Italienare i Piteå

Har varit ensam hemma hos Victor större delen av kvällen. Det ska vara tävling här i helgen och det är några italienare som ska komma (jag orkar inte förklara varför, men dom är här i helgen iaf) så hela famljen (och Pite sim) är på någon storts välkomst-middag för dom. Jag fick inte följa, simmar ju för Ägir, och ingen av dom andra tjejerna som jag bor med på folkan heller.
Så ikväll har jag ätit tacos och inte gjort så mycket mer.

Maren skrev på min arm idag. Bästa vän :)

Nothing

Jag var ju på hälsocentralen och pratade med dom. En sköterska berättade vad dom tog prov på och vad det visade. Ingenting! Jag är frisk som en nötkärna.
Jag frågade angående träning och hon sa att jag får träna och tävla hur mycket jag vill, bara jag känner att kroppen orkar och klarar av det. Så det blir tävling till helgen :)
Fan vad bra det känns, jag kommer hinna komma tillbaka innan NM och jag kommer kunna satsa :D


Breakfast

Klev upp nu för att äta frukost, jag börjar halv elva.. Men jag ska till hälsocentralen och fråga om proverna och sen ska jag till skolan för att prata med Elin om en viss sak. Kan inte riktigt berätta nu, kanske senare om det blir något som är värt att berätta..
Nej ska skynda mig lite nu.

Helt sjukt, skammligt.

Jag är så jävla arg nu. Jag kollade på gårdagens Uppdrag Granskning och blir bara irriterad och arg. Antar att de flesta har hört om det här.
Men det är en tjej från Bjärsta som blivit våldtagen på en skoltoalett av en skolkompis. Nästan alla tror att hon ljuger. Klicka här för att se programmet.
Ni får gärna kommentera vad ni tycker om hela grejen.
Jag tror i alla fall på båda tjejerna. Tycker att allt det här är sjukt, att det får och kan bli såhär! Tycker verkligen synd om tjejerna.


En ohändelserik dag.

Har varit och handlat lite popcorn nyss. Ska läsa lite ur Hänt Bild (dock gammal). Sen blir det lite plugg.
Ledsen men jag har inte så mycket att säga nu, så jag slutar inlägget här. Annars kommer jag bara spåra ur totalt.
Det händer inte så mycket här på folkan ikväll, som vanligt.

Kaninen som längtade hem

Sitter på skolan nu. En av fyra saker är avklarade! Snart ytterligare en sak. Det känns grymt bra.
Träningsvärken har satt sig i bröstmusklerna, ogilla. Men nu vet jag ju att jag har muskler i alla fall ;)

Ante sitter bredvid mig och läser barnböcker, det ska bli hans projektarbete (att skriva, inte läsa, barnböcker)
Jag passar också på att läsa och jag rekomenderar den verkligen den här :p Det var så söt.

Nu ska jag fortsätta med Fotografins historia.

Träningsvärk imorgon?

Sitter i Svalan 2 och är helt slut efter dagen. Det slutade med att jag åkte slalom och det var skit kul.
Det lär nog bli en tidig kväll för mig nu, känner mig helt slut i benen och huvudet. Men jag ska plugga lite grann.
Bilderna kommer när jag har laddat in dom.
har sovmorgon imorn, eller ja.. Det är egentligen UF-mässa i Boden, men min lärare tyckte att det var bättre om jag stannade på skolan och tog igen några rester från när jag var sjuk. Men jag fick veta igår att jag inte kommer vara ensam på skolan, Victor och Ante ska också stanna. Blir nog skojj :)

Kåbdalis

Idag ska vi åka till Kåbdalis, så jag kommer inte kunna uppdatera bloggen något förrän efter halv sex..
Kommer ta bilder så ni får se :)

Maren är bäst ingen protest!

Hej! Jag är och gäst bloggar på Amandas blogg. Jag ska berätta lite om mig, jag heter då Maren Inga Baer, (man utalar det Maren Inga Bär). Hur kan det komma sig att jag heter så??? Ska jag vara ärlig vet jag inte heller... Men när jag åker utomlans och säger mitt namn på engelska så kan jag säga det anorlunda och då blir det andra ord som björn och öl. Det är lite kul :D
Ja, men nu till något helt annat :). Jag kan brätta att jag bor granne med Amanda:) Det är roligt, jag brukar skrämma henne ibland och det är kul. Men efter det så hamnar jag oftast i snön,..... Och det är kallt kan jag berätta. Imorgon så ska vi åka till Kåbdalis, det ska bli kul om jag åker. Jag har lite ont i ryggen så jag vet inte om jag ids ^^
Jag har inte så mycket att berätta, men jag bor i Jokkmokk iaf. Och jag simmar inte, jag tränar gymnastik. Och nej, jag är inte så bra. Jag gör det för att det är kul. Men ibland blir man less på det, men så dagen efter så går det bättre och då blir det kul igen.
Aaaaahhh..... Jag vet inte vad jag ska skriva, men jag kan berätta lite om Amanda. Hon är bra men inte lika bra som mig, för att jag är bäst:D Jag har även skrivit en dikt om amanda, så här kommer den

Amanda är bra
Hon är snäll och gla
Hon simmar och plaskar
Tills hon fasnar
Ingen kommer knappt
Så snabbt i mål som Amanda
Amanda är bra
Hon är bra att ha




Nu kommer lite bilder jag hittade i Amandas dator.
Här är jag och Amanda före jul -.-


Så här skulle jag se ut som simmare. Även den här bilden är tagen innan jul :D


Och bara för att det är Amandas blogg så måste vi ha en bild på henne.


Tack för mig, hoppas ni har haft rolig för det har jag iaf. :D

Att sätta allt på spel

Slutar snart. Pendlar mellan att tycka om spanska och att inte tycka om spanska. Eller jag tycker om språket, att lära mig det. Men inte lektionerna. Ja, jag ska sluta klaga på allt. Men inte än.

Snart börjar träningen, den som jag så gärna vill vara på och köra skiten ur mig, men inte får. Om jag ska träna så ska det vara förjävla lugnt, nästan snigelfart. Roger kommer inte tycka om det, jag tycker inte om det. Jag tycker inte om att vara sjuk, inte tre veckor innan Norrlänska Mästerskapen i simning. Jag var sjuk förra gången också. Är det ett tecken på att jag inte ska satsa på just den tävlingen? Eller ens simingen? Okej, det sista kommer jag alltid hålla fast vid. Simingen är det jag brinner för, det jag kan riskera allt för att få hålla på med. Även min egen hälsa.

The answer.

Kuul.. Dom vet inte vad det är/var. Får provsvaren tidigast den här veckan. Jag ska ta det väldigt lugnt med träningen tills dess.
Och jag fick en dansk läkare! Fattade nästan ingenting.. Kuul det med..

Doctor, doctor

Snart ska jag börja gå till hälsocentralen, träffa en läkare och utreda vad det nu är jag har/har haft. Förhoppningsvis får jag träna snart och kanske till och med tävla i helgen. Vi får helt enkelt se.

Vero Moda, Gina och Pilgrim.

Taggad.. Känner mig grymt pigg och kry också, eller inte...

Don't look back.

Jag antar att jag inte alls var på blogghumör. Jag har att säga, jag har gråtit till och från hela dagen. Så händelserikt har det varit.
Jag kan inte sluta tänka på Victor. Jag saknar det vi hade, grymt mycket. Jag saknar han, hur han var mot mig. Hur han är idag. Han är en av dom finaste människorna jag träffat. Helt ärligt, jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att det ska vara vi igen. Men jag vet redan att det är hopplöst att försöka. Jag kommer bara bli ännu mera ledsen om jag "frågar" han. Jag vet vad han vill och vad han känner, inget som jag vill och känner dvs.

Idag fick jag min födelsedagspresent av Victor, efter att ha bytts pga storleken. Jag gillar den grymt mycket.


Outfit.

Känner mig lite bättre idag, så jag lovar en bättre uppdatering också. Jag är glad att några av er troget stannar kvar även fast jag har lite sämre uppdatering vissa dagar. Jag ♥ er.

Såhär ser jag ut idag. Tröjan är Märtas men kommer från HM. Leggins från GT.

Dålig uppdatering

Jag är ledsen men jag orkar helt enkelt inte blogga idag. Inte nu, kanske ikväll.
Det som hände igår gjorde mig bara helt nollställd, chockad och arg.
Måste tänka lite mer på det, se om jag kan hitta någon lösning, något som går fort.
Annars får jag helt enkelt räkna ner tills det är sommarlov och jag får åka hem igen.

Tack Evelina, för igår. För att du finns. ♥

En arg Amanda

Evelina kom hit så det blev inte att jag tog några kort. Hon åkte ganska nyligen, har hunnit tagit en dusch efter.
Fick veta en sak nu när hon var här och jag är för arg för att orka skriva något mer.
Nu ska jag sova. Hoppas det är bättre imorn..!

Godis löser allt

Nu är jag tillbaka från Älvsbyn. Ska snart fota det jag köpte, tänkte bara sitta ner och ta det lugnt först. Gud vad mina fötter inte tycker om att gå på stan..
Jag hittade inte halsbandet som jag så gärna ville ha.. Letade hela H&M runt och tillbaka några varv, men inget fann jag. Sitter och tröstäter lite godis nu istället.

Luleå idag





Typ så ser jag ut idag. Hinner inte skriva så mycket för snart ska vi gå till bussen. Idag har jag siktat in mig på att köpa ett halsband från hm och ett svart linne från gina, men vi får se vad jag kommer hem med.

Rosa oscuro


Titta. Mörkrosa med glitter. Likie!

Imorn ska jag och Märta åka till Luleå, så vi får se om jag hinner blogga något innan. Om inte så vet ni varför min uppdatering är sämre än kass.

Yum Yum.


Mums.


Paranoia

Jag och Märta var och handlade nyss. Det var riktigt mysigt faktiskt, även fast jag bar korgen (vilket jag alltid lyckas göra, när jag har minst saker i). Iallafall jag hade precis betalat och gått för att packa, det var Märtas tur sen. Hennes varor kom ner för bandet och jag packade i lugn och ro, kollade ner i min godispåse efter en godis. Sedan hör jag en röst som pratar med mig. Jag kollar upp och får panik, det är stockholmaren. Han ställer sig i samma kö som vi var i. Precis då ser Märta pizzabagaren, någon som vägrar tro på att hon är härifrån och är allmänt läskig. Märta berättade på vägen hem att hon aldrig sett mig packa i så många varor så fort. Det är ett under att vi fick med oss allt, jag var sjukt stressad. Men det måste ju ha sett väldigt fint ut. Vi skyndade oss lite diskret, lite smått springande.
Nu har vi täckt alla fönster med diverse saker (filtar, halsdukar) i ren paranoia. Tveksamt om jag vågar sova själv.

Lila

Följde med Märta och Saga till träningen idag. Har även ringt hälsocentralen, ska få komma dit klockan 9 på tisdag.

Jag och Evelina har inte kommit längre med filmen, men jag ska tänka så det knakar gällande den. Ju mer jag tänker på filmen vi redan har desto sämre blir den. Usch.

Snart ska jag och Märta gå och handla middag och gotta till ikväll. Är sugen på lakrits. Men sent inatt kommer jag ångra mig..  Men men, man kan ju inte få allt här i livet. Tyvärr.
Hade egentligen inget speciellt att berätta, ville bara uppdatera er :)

Allt från hm. Typ.

En helt ny idé

Sitter på skolan nu och diskuterar filmen med Evelina. Allt ar i princip skitit sig eftersom jag och Evelina kommit på en helt ny (och bättre) idé till det här. Dock innebär det att vi måste filma om allt. Kul.
Varför är inte Fredrik här och kan höra på våra tankar nu..?
FAN.

Behind my red glasses

Snart har jag druckit upp mitt te och då funderar jag på att gå och lägga mig. Vill inte vara vaken och se allt det jag ser. Har precis skrivit av mig lite, tyvärr inget jag kommer publicera i bloggen. Det är lite för arg och ledset för att jag vågar publicera. Har iallafall tagit mig en riktigt härlig dusch, börjar bli lite smått trött om jag känner efter.
Börjar inte förrän 10.25 imorn så jag ska nog sova lite extra länge, men jag vet inte än.. Vi får helt enkelt se imorn.


HTML och Photoshop.

Nu har jag gjort klart hela HTML-uppgiften, Jörgen kommer bli stolt. Jag slog inte i datorn eller blev allt för arg. Telephone med Lady Gaga är lugnande.

Lekte och redigerade med några av bilderna som jag tog igår.
Fick en sån härlig känsla när jag gjorde den här :)

En vanlig dag i Älvsbyn

Sitter här och kollar ut genom fönstret. Det snöar, jätte mycket. Jag börjar bli riktigt less på att jag inte kan träna, det är grymt tråkigt att bara vara på folkan heeela tiden, själv. I måndags tyckte jag ändå att det var helt okej, men nu finns det fan inget värre känns det som. I-lansproblem jag vet.
Ska väl ta och plugga lite kanske, inte för att det är så mycket roligare. Men tiden går nog lite fortare då.
Hm..

Den rätta

Fick en fråga till min Rosa Låda, som jag tänkte skriva här. När jag svarade så växte det som fram ett litet blogginlägg.

Hur vet man att man har hittat den rätta?

Det är nog väldigt individuellt. Det finns inget direkt svar att så här känns det, så här vet man. Vissa kanske anser att man känner fjärilar i magen när man pussas och någon annan kanske tycker att om man varit tillsammans visst länge för att det ska vara den rätta. Jag tror att det är något som växer fram, man vaknar inte på morgonen en dag och tänker ”men gud han/hon är ju den rätta!”.

 

Sen kan man tänka den rätta för vad? För att gifta sig eller? Det måste man ju inte göra, eller är det inte äkta kärlek då? Det har nog blivit lite mycket hysteri kring att hitta ”the one” och det har krypit ner i åldrarna dessutom. När man är tonåring ska man inte leta efter den rätta, det tycker inte jag. Man är för ung, för liten för att tänka på giftermål.

 

Jag vet, jag är bara 17 år. Jag borde kanske inte gå runt och fundera på det här. Men här har ni mina tankar om det också.

 


Outfit - 100318

Sitter på skolan nu, har haft prov och spelat dataspel, japp det är sånt vi får göra på media ;)
Funderar på att fota lite mer när jag kommer tillbaka till folkan igen, men jag vill göra något helt annat än igår, men jag vet inte vad..
Har ju ganska lång tid på mig att fundera på saken, slutar ju inte förrän två.

Mjukisar, tröja från GT och kofta från Lindex.

Örhängen som jag gjort själv och ring från Pilgrim.

Pics, sjuttonde mars.

Här kommer några bilder från idag.

Favoritbilden.









Outfit.

Keep on walking

Okej, jag måste berätta det här för er. Så det inte blir alldeles förvirrande för er läsare.
Men jag var nyss och pratade med Jocke. Jag "gjorde slut" om man kan säga så. Vi är alltså inte på G längre.
Jag trivs grymt bra med att vara singel och jag kände mig bunden(nehe, vad trodde jag att jag skulle göra?), vilket jag inte gillade.
Han är en fin kille och så, men inte rätt för mig. Det blev för mycket nu. För mycket att tänka på.

Nu vet ni iallafall. Hoppas ni förstår hur jag tänkte och kände :)

Ballerina Kladdkaka

Kom precis från Ica, har varit och handlat med Maren och Victor.

Mitt och Marens mums ikväll!

Ska göra HTML-uppgiften ikväll hade jag tänkt. Förra gången höll jag på att kasta datorn i golvet för det gick så dåligt, hoppas på att det går bättre nu.



Foto.

Nu är jag på folkan och jag är lite smått sugen på att fota. Men jag är inte riktigt säker på vad.
Jag vill ut och fota, men jag vill ändå vara inne. Hm..
Solen lyser så fint på snön utanför mitt fönster. Riktigt härlig vårkänsla man får, om man glömmer för en stund att det är runt -18 ute. Jag funderar på att fråga Märta eller Evelina om dom känner för att fota en bild på mig som jag kan ha på min header (japp, jag ska göra en ny!) För egen tagna bilder på sig själv är inte lika roliga, känner jag. Jag vill ju ha en på hela mig, inte bara ansiktet. Och inte i spegel.

Ni får se resultatet senare, om jag kommer fram till något jag kan fota.. Där sitter ju problemet ;)



Suicide

Idag har vi filmat självmords-scenerna i våran film. Och jag har kletat med ketchup, så det luktade f*n om fingrarna.. Kan inte berätta exakt vad som händer men ketchupen är på marken, inte på armarna eller så.
Men det var jätte kallt på marken. Och jag, Evelina och Emma kom på att vi skulle göra en Bakom-kulisserna film. Det gick skit bra nu, snyggt. Kanske kan lägga upp något klipp sen när vi fått det till en film :)

Jag får fortfarande inte träna och jag är arg. Jag börjar bli rastlös så fort jag sätter mig ner, jag har ju ingenting att slösa energi på. Har märkt att så fort jag ska någonstans så hoppar/skuttar jag dit. Hm...

The guy next door.

Fick kommentarer gällande den där killen. Nej han går inte sim, Emma säger att det är någon kyrko-grej. Dom är här på kurs eller nå. Träffade aldrig honom igår så jag vet inte hur han ser ut, ska kolla idag ;)

Jag kom ihåg att ta outfit-bilder idag också!

Leggins och linne från Gina Tricot, kofta från Lindex och kjolen har jag fått av Malin.

Ringen är samma som igår, örhängen från Glitter och kedjan är hittad i smyckeslådan.

Jag börjar ju nästan bli duktig på att komma ihåg att ta kort på morgonen :)

Hungrig

Jag vet inte vad jag vill göra idag. Jag vet inte om jag vill vara med tjejerna eller Jocke eller kanske prata med Dmitri ikväll också. Eller om jag vill vara helt själv. Maren sitter här bredvid mig just nu iallafall. Sen vet jag inte vad jag tycker och känner.
Nej men gud, allt blir bara mer och mer förvirrande. Ska sluta med det här snacket nu.

Åh, jag kom på vad jag ska berätta för er! Det har flyttat in en kille i Marens ingång, i det rummet som jag hade under tiden dom sanerade mitt rum. Hon uppskattar att han är runt 25. Jag och Märta är nyfikna på hur han ser ut. Väldigt nyfikna. Kanske blir att kolla på House där ikväll då. Höhö.

Sextonde mars


Paljettleggins från Lindex, Tröja från Gina Tricot.

Facelook.

En ring som jag hittade bland alla andra smycken.

Igår kväll med Dmitri var ett wake up call för mig. Jag måste sluta "sörja". Jag vill sluta.

Julia, vi tar oss igenom det är tillsammans! ♥

A reflection in your eyes

Jag börjar tolv och är vaken nu, var nyss och åt frukost.
Igår, ja igår var en dag med blandade känslor. Efter det där inlägget så smsade Dmitri och frågade om jag villa basta, så det var det jag gjorde igår. Grymt kul även fast vi pratade om Victor och massa sånt.
Kom dock inte i säng förrän efter 12.. Men det var det värt :)
Min "punkt-tagent" är knäpp så jag måste trycka hårt för att det ska bli något - suck.

The truth.

Jag ska vara ärlig. Jag mår inte bra. Eller det beror på hur man definierar bra. Jag är glad, tills jag blir själv. Då kommer tårar, minnen - ja hela köret. I massor.

Hur mycket jag än vill att jag och Victor ska fungera som vänner så vet jag att det kommer ändå aldrig bli som förut, innan vi blev tillsammans. Jag kommer inte kunna prata med han om det mesta, som jag kan med Dmitri. Jag kan inte säga till han hur jag egentligen mår eftersom jag är rädd att han ska må dåligt bara för att jag gör det pga att det val han gjorde. Jag berättar ingenting om tex Jocke, inte ens att jag går dit, för jag vill inte att han ska tro att jag typ glömt han. För det har jag inte, långt ifrån.

Vissa dagar är lättare än andra, men så är det för alla. Vissa dagar kan jag tänka: jo victor gjorde nog ändå ett bra val. Medans andra dagar kan jag nästan få hatkänslor för att han har sårat mig så pass mycket. Men i dom där hatkänslorna så tycker jag fortfarande om honom, väldigt väldigt mycket. För mycket för att vi ska kunna fungera som kompisar. Men det berättar jag inte för honom. Jag berättar inte att jag saknar honom så otroligt mycket, att jag saknar när han bara stod och höll om mig när jag var ledsen. För det kommer han inte göra igen.

 

Jag får skuldkänslor när jag träffar Jocke, eller någon annan kille. Det känns som att jag gör fel, fel att umgås med någon annan kille än han. Dåligt samvete, det känns som att jag sviker han. Men jag vet inte varför jag känner så.

 

Jag har sagt till mig själv att aldrig mer gråta inför Victor. Jag ska hålla det inom mig, tills han inte kan se det längre. Han berättade för mig, samma vecka som det tog slut, att det var jobbigt för han att se mig så ledsen som jag var (och i ”hemlighet” är). Jag har nu upptäckt att varje gång jag sett att han har varit nere, ledsen eller arg – då har jag också blivit det. Men de gånger han varit glad har jag inte kunnat vara det, för jag får känslan av att han glömt bort allt vi hade.

 

 

Ni har kanske vid det här laget insett hur mycket Victor faktiskt betydde för mig då, och gör nu. Hur mycket jag tyckte om honom, jag älskade honom av hela mitt hjärta. Jag tycker fortfarande om honom, alldeles för mycket. För mitt eget bästa.

 

Jag vågar inte satsa igen.


Sprallig och glad!

Snart är det måndagsfika och jag å Maren har suttit och pluggat lite nu. Snart ska vi in till huvubyggnaden och se om det är folk i gympahallen. Hoppas inte. Nej men dom har speglar längs ena väggen och jag är på ett så sjukt danshumör så hon tänkte följa med.
Jocke har också varit här och hur han gör vet jag inte riktigt, han får göra som han vill.

Idag har jag varit sjukt glad och sprallig. Hoppig. Ja allt positivt man kan komma på.
Vi hörs senare ikväll :D

The Pink Box

Det blir ingen träning för mig idag.. Är inte helt frisk och jag har ringt och pratat med Roger så det är fixat. Istället ska jag plugga massor. Det jag tänkte göra igår låg inte uppe på internet, men jag har pratat med min lärare om det och nu ligger det där det ska. Har även fått min rosa låda - är osäker på om jag har berättat det för er?
Gör det nu iallafall, vi ska göra en tidningssida i InDesign och mitt uppdrag är att göra en 6&♥-sida, med frågor och svar. Har dock inga frågor så jag ska göra en rosa låda där man kan lämna frågor. Något som Elin har i uppdrag att fixa, alltså frågorna.

Dock har jag bara kommit såhär "långt" så jag ska på Ica och handla fjädrar och lim. Jag kan ju inte göra en tråkig låda heller ;)

Och en bild på mig såklart ;)

Vi har filmat lite till våran film idag också. En där jag har huvudrollen, en mobbad tjej som tillslut hoppar från taket och dör. Ja kort fattat så är det hela filmen.
Idag filmade vi iallafall när jag satt och pratade med min kompis och jag ver tvungen att gråta. När man är sämst på att låtsasgråta, som jag, så får man ta till fusk. Först provade vi med att jag skulle sniffa salt, det gjorde bara ont i näsan och rann ner i halsen - 1 sjärna av 5. Sedan blev det Tigerbalsam - 5 av 5 möjliga. Fy fan vad det rann. Men nu har jag provat det iallafall, inget jag gör igen - frivilligt.

Två nyanser av blå.

Här kommer en dagens outfit, det var ju ganska länge sen sist.

Dålig kvalla, jag vet.
Kofta frå Lindex, linne från Gina Tricot och mjukisar från elevrådet ;)

Halsbandet är från Glitter och ringen har jag fått av ett ex.

Svar på fråga.

Gick in på bloggen nyss (nehe, hur kan jag blogga annars :p ) och såg den här kommentaren:

Eftersom det inte finns någon blogg eller mail att svara på så gör jag det här.

Nej, jag och Jocke är inte tillsammans. Man skulle nog mer kunna säga på G. Men jag vill inte rusa in i ett nytt förhållande, utan jag vill vara riktigt säker på att det är det jag vill. Typ. Men han vet om det och uppenbarligen respekterar det.
Men den som väntar på något gott ;)

Färgglatt


Den är påväg nu. Dags för Chic-tidningarna från 2008 att hamna här.
Vad tycks so far?

Nesquick

Vaknade första gången vid 6, låg och funderade på om det var värt att kliva upp. Insåg att jag fortfarande var trött och sov vidare. Vaknade för andra gången nyligen. Tänke stanna vaken den här gången. Ska plugga lite upphovsrätt tänkte jag samtidigt som jag ska äta min tallrik med Nesquick och fil.
Om någon timma så kommer Jocke hit och ytterligare lite senare så ska jag jobba med mina underbara barn. Hoppas dom lyssnar för en gångs skull.
Ja jag slänger in ett blogginlägg lite senare under dagen. Ha en mysig dag i det fina vädret!

Jag hatar solen som skiner in och klättrar ut på väggarna kring fönstret och gör så jag vaknar alldeles för tidigt.. Detta är min lösning. Höh.

Inspirationsvägg

Jag vill inte sova. Jag känner mig jättepigg. Funderar på att skapa en inspirationsvägg. Har hittat massa fina reklambilder i olika tidningar och jag funderar på att sätta upp dom på väggen. Jag menar, hur tråkiga är inte vita väggar med skruvhål i? Mitt rum måste vara snyggt, inte tråkigt. Det ska ju beskriva mig som person och jag är inte tråkig. Jag är en rolig person. En färgglad. Så det ska minsann bli färg i mitt rum nu! Jag sätter igång med att slakta några tidningar. Sen ska jag leta satan efter min häftmasseklump. Min älskade klump.

Anna Bergendahl - This is my life

Nu har jag sett Melodifestivalen och jag tyckte att det var en väldigt bra låt som vann. Jag höll på Manboy - Eric Saade, men Anna gjorde ett väldigt bra uppträdande och hon kommer göra ett väldigt bra jobb när hon ska representera Sverige. Härligt att en debutant vinner!

Tyckte ni att rätt låt vann? Om inte, vilken hejade ni på?


Melodifestivalen

Nu har vi varit och ätit, det var skojj.
Ikväll blir det Melodifestivalen. Malin ska ju vara där i Globen, så jag måste ju kolla ;)
Heh, har inte så mycket mer att säga nu. Så nu ska jag återgå till att vara social med Ante.

Att leka, att bjuda.

Jag fick en bra ursäkt att "fina" till mig lite. Heh. Jag har bott i mina mjukisar i en vecka så det kändes skönt att dra på sig ett par leggins och en kjol. Även sminka sig var otroligt skojj! Leka i webcamen är nog det bästa (y)

Jag älskar att min dator har webcam. Och bilden får tala för sig själv.

Före/efter.


Minns ni igår? Så här såg det ju ut på mitt golv och det var påsar överallt.
Ja nu har jag varit duktig och städat så nu ser det ut såhär:

Lite skillnad kanske.. Och jag har bytt gardiner, mina egna var så mycket snyggare än dom som redan finns i rummet.

Så nu ska en glad Amanda ta sig in i duschen och sen kanske äta något. Vid halv fyra kommer Andreas hit :)

Project Runaway

Har varit vaken ett tag, men jag har ätit frukost och nu kollar jag på Project Runaway. Efter det ska jag börja städa.
Och jag ska städa mycket, men jag har ingen plan på hur det ska se ut.. Vi får väl se.
Har ju som ganska lång tid på mig att plocka i mitt rum och jag vet inte vart jag ska börja riktigt. Jag gillar ju när det är lite kaos-artat på rummet, men det här kanske är lite over the top, heh.
Solen skiner ute också, varför har Märta kameran..? Jag vill ha den nu.

TopModel

Jag vill sova. Men samtidigt så vill jag hålla mig vaken.
Imorn ska jag träffa Andreas, även kallad Ante. Han är en av dom som jag har väldigt lätt att prata med om Victor och även min mamma. Och eftersom vi aldrig träffats utanför skolan så blev det perfekt imorn. Ska bli kul.
Ska bara kolla på TopModel och sen ska jag banne mig sova! Försöka iaf.

Resultatet

Här är resultatet av förra inlägget.

Ser inte särskilt gott ut, men det var godare än vad det ser ut iaf :)

Dålig planering.

Är man dum och glömmer cous-cous'en i den uppgången man inte har nyckeln till, ja då tager man vad man haver.

Detta + cous-cous skulle alltså bli en sallad. Eh, ja.. Det blir bara det här.

Ibland är jag stolt över mig själv, alltså inte nu. Jag som var hungrig..

Back in Älvsbyn

När jag kom till Älvsbyn så satte jag genast igång att flytta tillbaka alla saker. Så här såg det ut när jag var klar.

Skrivbordet.

Direkt när man kommer in i rummet.

Sängen.

Nu kan jag meddela att sängen är bäddad och alla kläder på golvet hänger fint i garderoben.
Har också varit och handlat. Och tränat, eller ja jag plaskade egentligen bara. Mitt frisim och ryggsim känns skit, men bröst och fjäril känns toppen - undra hur fel körtelfebern slog egentligen? För så brukar jag aldrig känna annars, heh.
Är ensam på folkan, alla simmare har åkt hem och alla skidåkare är på jsm. Men jag ska väl försöka plugga lite eller fråga någon från klassen om dom vill hitta på något :) Vi får se.

Vi har träffats förr.

Det känns bra när folk presenterar sig såhär: "(Namnet), vi har träffats förut". Och man står där och funderar "när då? Vem är du?"
Hände mig idag. Jag stod som ett fån och sa okej.
Pappas kusin med familj var hos farmor, kom precis där ifrån.
Sen sa dom även att det fanns en bild på mig i någons bokhylla (hörde inte riktigt vems).
Det börjar bli läskigt.

Nu ska jag lägga mig och ladda inför flygresan till Luleå imorn.


Emogumman min.

Sitter här bredvid Marre och vi har mest pratat och skrattat idag :) Toppen!
Allt är packat och alla kläder fick plats i en väska, stolt! Hoppas bara att det inte blir några komplikationer vid incheckningen. Helt ärligt så är jag nervös inför flyget imorn. Väldigt.
Men nu ska jag fortsätta vara social med min emogumma :) <3

Marielle kommer hit.

Eftersom jag åker till Älvsbyn imorn så har jag lite jag måste fixa.
Ringa NextJet. Jag får mest troligen plats, mer än 9 tomma stolar.
Packa.
Hitta iPoden och ladda den.
Ladda mobilen och datorn.
Städa undan lite på rummet.
Marre ska komma hit! :D
Blogga.

Hoppas det inte tar alltför lång tid att göra allt innan punkt 6.

Right answer

Heh. Jag fick så få kommentarer igår och Evelina listade ut vad det var.

Det var en smyckeshållare. En som ska följa med till Älvsbyn.


"Tävling" och bilder.

Nu kommer massa bilder på det jag hittade i lådorna. Sitt och njut, heh.

En liten översikt.

Lite smått och gott.

Close-up.





Den som listar ut vad bilden föreställer får en länkning :)

Snart är det helg :)

Julafton i mars.

Började packa upp sakerna igår. Hittade mina Pokémonkort, Gabriel blev överlycklig. Det är bra att någon av oss är det. Grät mig till sömns igår, av olika anledningar. Så att få sova ut idag kändes riktigt bra.
Idag ska jag gå igenom alla smycken och smink som jag hade där. Det är sjukt mycket, jag lovar er en bild. Jag ska få hjälp av Gabriel, han tyckte att det var så kul att se allt. Det tyckte jag med, jag hade lilla julafton eftersom jag inte kommer ihåg vad som fanns där.

Funderar på att kanske ha en frågestund.

Miss you.

Jag har börjat plocka i mina saker från mamma. Det var grymt mycket mer än jag trodde.
Jag orkar inte med att blogga ikväll. Det här är jätte jobbigt för mig och jag hoppas ni förstår.

- Jag hörde hennes röst.
Hon satt runt hörnet.
Jag fick inte träffa henne. -


Min älskade lillasyster, Hanna. Jag saknar dig! ♥

A quick move

Jag ska åka till min mamma nu, säga hej och hämta en kartong med diverse saker som jag lämnade där när jag flyttade till pappa.
Angående det långa inlägget jag lovade, så får vi se hur det blir med det. Beror helt på hur jag känner mig när jag kommer tillbaka.
Jag älskar er, mina läsare ♥

Aqua


Titta vad som kom i brevlådan. Det är en simtidning, eller ja den innehåller andra vattensporter också.

Idag har jag hunnit skriva lite om Nigel Barker, varit hos farmor och hjälpt Gabriel att sy ett par byxor.

Ett litet inlägg nu, ska skriva ett längre senare. Så håll ut :)

Plugg hela dagen

Hej!
Nu ska jag passa på att plugga så länge jag är ensam hemma.
Har lite att göra så jag börjar nu. Hoppas ni har ett bra lov eller roligt i skolan :)

Fake it until you make it.

Har precis varit ute och gått i något mer än 1 timma. Lite väl ambitiöst kanske, men jag trodde inte att det skulle vara så jävla kallt ute. Heh.
På fredag får jag äntligen åka till Älvsbyn, om jag får plats på flyget dvs. Vet inte om jag vågar chansa. Om jag inte gör det så får jag inte åka förrän på söndag, jag som har planer på lördagen.. Som inte verkar gå så bra just nu för denne person heller. Usch, känner mig inte alls glad idag. Vart försvann glädjen från igår? Den sa bara poff!

Jag saknar er, min klorfamilj ♥

Boys, boys, boys.

Heh, igår hade jag en kort diskussion med Märta. Om hur vida jag känner för en viss person. Märta känner nog mig liite mer än vad jag tror.
Ajja här har ni smsen. Mina är rosa och Märtas är rött. Och ja, jag har censurerat vissa saker.




Ja, jag vet inte vart det här kommer sluta. Men ni har fått ett litet smakprov på vad som försigår i min hjärna och vilka stora problem jag har gällande killar ;)

ÅttondeMarsTvåtusentio

Sitter vid datorn med Gabriel nu, eller han sitter vid pappas dator och jag vid min. Såklart chattar vi. Jag orkar inte prata med min pipiga röst för jag får bara ont i halsen då, så msn är perfekt.
Idag blir det till att vila, göra lite skolarbete och passa Gabriel. Han är sjuk och farmor, som skulle tagit han om han, är jätte förkyld. Så det blir jag. Men jag skulle ringa Malin om det blev alldeles för jobbigt. Men fortsätter det såhär så är det ju inga problem.

Starstruck

Okej, här är min nördlåt. Jag älskar den och har fått Jocke att börja lyssna på den.

Jag är kär.
Dagens låt alla dagar.

Oscarsgalan

Ikväll (skulle nog säga inatt) går 2010 års Oscarsgala av stapeln.
22.55 börjar förberedelsena, tolkade jag det som, och 2.30 börjar prisutdelningen.
Det kommer hålla på tills ungefär klockan 6.00.. Allt på kanal 9.

Jag kommer inte orka, kommer vara en av dom som somnar i soffan.
Men det kanske är för att jag inte är så speciellt film-intresserad.
Men jag är väldigt nyfiken på att se vad kändisarna har valt för outfits, så jag kämpar väl en liten stund.



Hur många kommer sitta uppe och kolla?

Could it be?

Jag är glad idag. Jag vet inte varför, men jag har känt någon sorts glädje inom mig. Jo, det är klart jag är glad för att jag är feberfri men det kan ju inte vara enda anledningen. Så glad känner jag mig. Nästan så jag bara vill hoppa omkring. Jag har som blivit glad för småsaker, som att Hugo ville dela med sig av sin hamburgare till mig eller att jag kollade på mobilen och så att jag hade fått ett sms från Jocke när jag vaknade. När Malin kom hem med en färsk ananas hoppade jag små glädjeskutt i tankarna.
Jag vet inte vad det är, men något speciellt måste det vara.

Det går ner i åldrarna

Sitter och chattar med Gabriel på msn. Han är 7 år och vet inte riktigt hur man stavar. Men han är så duktig.
Han sitter i köket och jag ligger i min säng.
Känner mig som en riktigt bra barnvakt, höhö. Nej men vi diskuterade faktiskt vilken mat vi ska äta.
Han kom in nyss och erbjöd sig att laga mat, det är kanske lite ambitiöst. Men han ska minsann få hjälpa till, lika bra att lära sig ;)

Smile

Ligger i sängen nyvaken. Halsen känns lite bättre och jag är feberfri. Pappa har sagt att jag ska vila stämbanden nu och han tyckte att det var mycket bättre att jag satt på Facebook än prata med dom ;) eller ja det var så jag tolkade det. Första gången min pappa sagt något sådant, så jag ska utnyttja det.
Igår, glömde säga det, fick jag massor med gulliga sms från en kille i Älvsbyn. Men jag vill ju inte vara tillsammans med någon nu, så jag tycker nästan lite synd om han. Åh, man blir ju glad ändå. :)

Edit: Insåg att det här är mitt femhundrade inlägg på den här bloggen :)

A great evening

Jag har haft en toppenkväll. Grymt mysigt och sjukt roligt.
Var bara hemma med familjen och några kompisar till pappa och Malin, vi sjöng Singstar och åt sushi.
Jo, Singstar kanske inte var det bästa för min hals, men jag har längtat.. Så det var nästan värt det ;)

Heh, jo jag ska faktiskt säga en sak nu. Jag älskar att vara hemma med familjen på helgerna. Jag känner inget behov av att ut och festa, supa mig full och allt vad många i min ålder gör. Jag tycker om att mysa hemma, vare sig det är med familjen eller kanske pojkvännen (som jag inte har någon, ifall det finns någon läsare som inte upptäckt det än) Åh.. Ja.. Jag är en familje-tjej. Eller en mys-tjej.

På tal om mys så finns det eventuellt planer om att det ska mysas nästa helg uppe i Älvsbyn, men det är inget jag vet så mycket om. Eller jo, det gör jag. Men tyvärr kan jag inte dela med mig så mycket av det till er.  Men jag kan avslöja att det kommer innehålla melodifestival-finalen och morotsdipp ;) Mumma!

Nej nu ska jag nog försöka sova lite iallafall eftersom jag vaknade så hiskeligt tidigt imorse..

Spår av kärlek

Jag hade tänkt sova länge. Gick skitbra.. 20 i 8 vaknade jag andra gången och då gav jag upp.
Känns verkligen som att jag har köttbullar i halsen och det är tungt att svälja, usch.  Men jag ska inte sitta och klaga, det blir inte bättre av det precis.

Ikväll blir det Melodifestivalen och vi ska göra egen sushi, grymt mysigt. Eftersom jag inte får åka till Älvsbyn förrän jag är feberfri så lär jag missa skolan den här veckan.. Men veckan efter det blir det till att gå på skolan, jag kan ju fast jag har grymt ont i halsen.. Om jag orkar dvs.

Ligger och kollar på ToyStory, Hugo ville kolla. Men sen lämnade han mig och jag orkar inte stänga av. Men det är ju.. euhm.. bra.

<3
Den är inte precis nytagen, men gullig.

Sällskap i sängen?

Heh. Hade tänkt gå och lägga mig. Dock låg det någon i min säng redan..

Mysigt med en sänggäst..?
Efter ett antal försök att få honom att gå ner såg det ut såhär:

Kommer jag få ner honom? Eller måste jag dela säng med Knut i natt? Jag menar jag orkar inte precis lyfta han längre och han stretar ju emot när jag försöker typ lyfta lite på han. Hjälp mig..

Hugo-Pugo

Innan vi gick till farmor för att äta middag, super gott var det men jag kunde inte äta mycket, så satt jag och Hugo och var lite knäpp framför webcamen. Jag vet redan att jag ser för taskig ut på bilderna, men det är ju för att jag är sjuk.. Hm.

Till att börja med ska jag tugga en sån här om dagen, smakar en frisk blandning av rengöringsmedel och mycket mint. Tog sig upp till ögonen så dom började rinna. Och jag vet ju inte riktigt vad dom heter, känns tryggt ;)

Heh. Sötnosar och lika som.. ehum.. bär.

Jag diggar Hugos "Kissie-läppar".

Jaa.. Bra att jag kan vara lite knäpp med han.


Nyss smörjde mamma in min hals med något som också hette något som jag inte vet, samma text som på tabletterna. Det luktar Tigerbalsam och kyler längs hela halsen. Mysigt!

Körtelfeber

Jag har varit hos doktorn idag. Jag har körtelfeber. Toppen.
Gör så grymt j*vla ont i halsen när jag sväljer så vill knappt äta. Men jag vet att om jag inte äter kommer jag gå ner så mycket i vikt så jag ser ut som ett skelett.. Nej, men det värsta är att jag inte får träna. Jag kommer tappa så mycket i simningen..
Är det någon av er som har haft det och kan berätta hur lång tid det tog innan ni blev frisk?


Sjukling

Ligger i sängen med grymt ont i halsen. Mår inte speciellt bra så jag kommer inte blogga något mer idag
Vi hörs imorn, kära och trogna läsare. ♥

Just nu.

Lady Gaga, the one and only.

Fick en härlig pirrande känsla i magen när jag hörde Bad Romance på Mtv nyss.
Åh, jag kan inte fatta att jag ska få se henne igen! Har räknat ut att jag kommer ha råd, om jag sparar allt. Men jag tror jag klarar mig utan nya kläder i 2 månader, eller vad tror ni? ;)
Lätt värt det.


En liten Amanda

Nu har jag lagt mig i sängen, kommer inte somna än på ett tag tror jag. Heh.
Men nu har jag scannat in ungefär 16 bilder, hinner kanske med fler imorn, här är några. Varnar för att det kan vara rätt kass kvalitet, men ni ser nog vad dom föreställer ;)

Ja det är jag som liten, slarvade lite och lade den snett.. Men jag är ju fortfarande söt.

Jag.

Jag.

Är ni förvånade, det är ju jag! ;)

A question

Jo, det där med träning gick ju sisådär.. Var vuxenkväll såklart.. Men nu blir det till att scanna in några bilder från min barndom till den här datorn, så ni kanske får se någon. Jag ska nog vara så pass snäll iallafall ;)
Och sen ska jag försöka få till en bättre bild på mig i brunt hår. Men jag vet inte riktigt än hur jag ska göra det..

Tycker att jag har uppdaterat flitigt idag, dock har det blivit väldigt korta inlägg. Men är det något ni vill att jag ska försöka jobba mer på, många och lite längre inlägg? Än dom idag tänkte jag på.

Swim

Nu ska jag åka och simma lite, själv. Vet inte vad det är men just nu vill jag inte simma med min klubb, inget personligt mot någon av simmarna utan jag vill helt enkelt vara själv.
Vi hörs när jag är tillbaka.


Change


Hatar kvallan i webcams, men såhär ser det ut nu ;)

Colour

Titta vad jag köpte idag.


Gällande gymmet.. Så blev det inte som jag hade tänkt. Orkar inte förklara, men jag gymmade alltså inte denna morgon.

Fristilen

Nu ska jag iväg och gymma, senare ska jag färga håret. Vilken färg har jag inte bestämt än, men det lutar år mörkare.
Och jag pratade med pappa igår om Lady Gaga i Globen och det låter inte helt omöjligt att jag får åka. Dock betalar jag biljetten själv, men det är det ju värt ;)


Lady Gaga till Globen!

Läste precis på en blogg, den här närmare bestämt, att Lady Gaga kommer till Globen den sjunde maj.
Jag vill gå och jag ska spara alla pengar som går för att jag ska kunna det också. Om jag lyckas med det, så har jag fortfarande ett problem...
Jag har ingen att gå med.

Vet att jag såg henne i sommras. Men det spelar ingen roll. Jag vill se henne igen!

Some pics.

Hittade två bilder från i söndags, när jag ändå laddade in allt.

Smakade som en blandning av kiwi och krusbär.

Jag och farmor.

Judo med Gabriel

Hej!
Har varit och kollat på Gabriels judo-träning och passade på att fota lite. Och kolla på hans tränare.. heh..

G.

G och hans tränare.. Heh, det var absolut inte meningen att han skulle vara med på bild.. (a)

H.

H.
Hehe, jag orkar inte lägga in fler bilder nu. Ni fick ett litet smakprov. Några av bilderna ska jag ha till en sak gällande skolan och resten ska jag väl leka med :)

Hej och hej då.

Har varit och tränat själv. Väldigt skönt måste jag säga, vill nog köra så varje dag nu på lovet. Men vi får se.

Är verkligen inte på blogghumör, inte för att jag brukar vara det. Men nu är det lite värre än vanligt.

Nyklippt.

Är hemma nu, kom precis från frisören.


Kanske inte dom bästa bilderna, men det är inte så stor skillnad mot för hur det såg ut innan.
Men jag är nöjd.

Staden

Gårdagen var lovley! Har inte skrattat sådär mycket på länge.

Idag ska jag ner på stan en sväng, in på apoketet och hämta ut p-piller och sen ska jag klippa mig. Vet inte hur..
Ska nog plugga där någonstans också.

RSS 2.0