Mys med flikkorna!

Vet ni vad jag lyckades med precis? Jo, slå sönder en brödpåse mot ett bord :p
Annars så har kvällen varit superkul, gillar mina tjejer super mkt!! :D
-Även att jag slog Amanda på 'You spin me round' och hon är van att sjunga den ;) ' - Cissi
Ja, hon tyckte att jag skuile skriva det ;)
Singstar i någon timma och väldigt mycket skratt :D
Och fotmassage i soffan framför Idol :) Gick till grannarna och åt kladdkaka i pausen, fick med halva hem (a)
Kvällsmackan kallar nu :p

Puss,

Vi är alla hemmafruar här ;)


Ja, mitt huvud blir ju inte bättre av att jag håller på och fixar våra tavlor.. Men visst blev det fint? Katt-tavlan är min resten hängde här när vi kom, en fin balans blev det :)

Och lockarna höll inte så bra, men ganska iallafall :p
Nu ska jag ta ibumetin och en kaka och hoppas att det blir bättre i huvudet..

Puss,

Mitt hår har sitt eget liv?


Jag har bara sovit med håret i en tofs på huvudet, syns kanske inte på bilden, i verkligheten är det korkskruvar! :o

090929

God morgon!
Är trött fast jag sovit bra inatt, huvudet gör oooont..! Men har ju sovmorgon så jag kan ta det lugnt och inte stressa mig till skolan. Ska prata med musikläraren om tvärflöjt oxå :) Är väldigt sugen på att börja igen! Annars ska jag börja peppa mitt huvud på att jag ska simma 1500 fr på torsdag, måste ju prova innan Vågspelen.
Ne nu måste jag göra lite nytta, kanske plugga engelska om jag orkar. Och imorn går mina gratis sms ut :o
Hoppas ni får en väldigt skön dag!

Puss,

Inte min dag.

Ingen uppdatering idag alls, men jag har verkligen haft en pissdag utan tvivel.. Skriver imorn om det är bättre..
Pussar till alla läsare, hoppas ni har haft en väldigt bra och rolig dag!


Liten och bra? :)

Cissi skickade en bild från igår som var väääldigt fin så ni får se den ;)

Seriöst och bra va ;)?
Fattar inte att jag kom i den ens :o

Dagens planer.

Filmen var jätte bra igår och nu ligger jag och äter upp godiset från igår :) visst håller ni med om att godis är godast på morgonen efter?
Vad har jag för planer idag då? Hm..
- Jag ska jobba 16-18
- Plugga spanska och engelska glosor
- Skriva klart nk-rapporten
- Träffa Calle och vara social med han och tjejerna
- Dammsuga
Jag kommer nog på ngt mer sen, men det är det viktigaste :)

Vad gör ni idag?


Äntligen får jag se den :D


den här håller mig sällskap ikväll tillsammans med en godispåse :D

Vad gör ni ikväll?

För 3 år sen föddes sötaste systern!

Vet ni en sak, det är ingen helt vanlig dag idag :p för min söta lillasyster fyller 3 :D tyvärr så kan ja ju inte åka dit bara sådär "/
Ajja, vill bara säga det.
Grattis Hanna! <3

Tips.

Hej igen
Jag tänkte bara säga att jag är med i http://paow.se tävling, gå med i tävlingen du med!
Det är om en mjukisdräkt från Sexy by Sweden, går och i strl medium.

Puss,

Lets do it again :D

Nu har jag hunnit vakna, äta frukost och duscha :)
Tyvärr blev det inga bilder från gårdagen, men kul var det verkligen :D Vi spelade Twister i 1½ timme ungefär och det var super kul att se Calle och Martin, jätte viga var dom ju inte :p Ett bra fyspass utan dess like, för ont i knän, lår och armar fick man verkligen.. Sen såg vi 17 again, den var lite föör pinsam men samtidigt rolig :) 
Vid typ halv två gick vi ner och åt lite, sen så bestämde vi oss för att sova och vi somnade ganska snabbt (iallafall jag och Calle) Imorse var det upp vid elva och jag kände mig sliten, men det blev bättre efter duschen.
Annars idag så blir det nog tvätta och dammsuga, Calle har ju tävling och sen skulle någon kompis sova hos han så jag lär nog inte hitta på något med han. Men det gör ju inget, har ju dom bästa flickorna i uppgången :D
Nu är det tvättdags :)

Puss,

Fun, fun, fun!

Nu sitter jag hos Calle och kollar på när han städar :p väntar på Saga och Martin oxå, eller ja mest Saga eftersom Martin och Calle är ju grannar.. Men planerna för kvällen är än så länge någon/några filmer och så ska vi spela Twister (fatta hur länge sen det var :o ) Kanske lyckas ta några kort med någon annans mobil (ha rju bytt tillbaka för den lila slog av skärmen hela tiden :o )
Ajja, nu fick jag i uppdrag av Calle och göra en spellista på Spotify ;)

Puss,

090925

Nu börjar äntligen helgen :) fick sluta 45 minuter tidigare, så jag har passat på att städa unden lite ska dammsuga senare.. Och för första gången så har jag känt mig riktigt sjukt snygg i mjukisbyxor :D haha, jag bor ju snart i dom :o måste tvätta dom i helgen eller i mitten på nästa vecka, kanske kan fråga Calle om han kan vara så gullig och tvätta dom åt mig (a)
Ikväll kanske det blir mys och filmkväll med Calle, Saga och Martin :) Saga skulle ta med några filmer när hon åker hem nu (kommer ju tillbaka om några timmar) så det kommer bli skojj :D och sen ska jag oxå hinna plugga spanska och engelska.. puh, det kommer bli full rulle ikväll.. Måste kolla om studiebidraget har kommit oxå, så jag kan shoppa lite ikv ;) måste ju bara ha min tröja från Hm!
Vet ni en annan sak, Gina Tricot hade smygöppning igår och jag kunde ju inte åka hem för det, men det hade varit kul att vara där.. Ajja, jag älskar livet här uppe ändå även fast jag saknar syskonen, mamma och pappa väldigt mycket. Bara 5 veckor kvar tills jag kommer hem nu :D
Ska leta rätt på något att äta nu :)

Puss,

Träningsvärk..

Sitter på skolan nu och har ondaste träningsvärken någonsin i lår och rumpa.. Tur att passet imorse var sista för veckan, 10*100 frisimströskel.. En outfit kommer sen när vi har lunch, har min lila telefon igen (hoppas på att den funkar..) Men igår anmälde jag mig iallafall till Vågspelen 10-11 oktober i Skellefteå :) 1500m frisim för första gången och pappa skulle kanske följa :)
Nej nu kommer Tommy med min uppgift :p

Puss,

Well..

Sov hos Calle inatt, skulle kanske inte ha gjort det med tanke på att jag hade matteprov idag.. Men det gick bra ändå som tur är, nyss haft datorkunskapsprov, gick bra det oxå.. Men men, what's done is done..
Nu ska jag sitta och tjata om att jag är hungrig i ungefär 20 minuter till, sen har vi svenska..

En onsdag :D

Har precis haft träning, 5-kamp och tjejerna mot killarna (gissa vilka som vann?) och nu sitter jag och väntar på att C ska komma och då blir det mys :D och lite matteplufgg för min del oxå, får ju inte glömma bort skolan bara för att jag har hittat en ängel ;) då får jag nog skäll av både pappa och han :p
Ajja, Cissi ska kolla om hon kan lämna in min telefon imorn när hon åker till Luleå, vore superbra :)

Glömde nästan bort outfiten ;)
- Jeans, Levis
- Linne, GT
(- Halsband hittat i en låda hemma :p )

Jag har börjat gilla onsdagar lite smått, haha men nu ska jag försöka vara lite smart och plugga till matteprovet imorn :p
Puss,

Äntligen någon jag kan ringa!

Har slutat från det där politikgrejen och det är inget jag gör om, somnade nästan och en killa var liiite läskig :o
men men, nu är det över och jag ska äta lite glass snart :) Provade ringa en naprapat (stavning?) som min tränare tyckte jag skulle ringa, men inget svar.. Får försöka senare :)
Well, it's time for ice cream ;)

Jag som älskar politik?

Ska tillbringa typ hela morgondagen på något politikgrejs på kommunhuset med Emil, kommer mest troligen somna.. Men han skulle försöka hålla mig vaken så :) Men nu måste jag sova :p

Puss,

Halleluja?

Träningen gick väl som det gick.. Har typ bloggtorka.. Men jag ska mest troligen börja spela tvärflöjt iallafall :p får se hur bra det går och sen ska jag kanske sjunga Halleluja när Saga spelar piano oxå, men som sagt vi får se hur dessa idéer blir :p
Skriver mer när jag har något intressant/kul att berätta :p

Puss,


Ja, sovdags igen..

Morgonträning, frukost och nu är det dags att sova lite innan skolan börjar (10.25) träningen förstör min sovmorgon ganska mycket, men men sover efter så är det väl lugnt..
När börjar ni som senast :) ?


Min dag idag, eller inte..

Känner att jag har en 'inte-orkar-göra-något-alls'-kväll.. Skit bra när jag har matte som ska göras, mat som ska handlas och en pojkvän som jag inte träffat sen i onsdags.. Hm, träningen gick väl lite sisådär oxå.. Knät vill inte ge sig riktigt, dock ska Roger leta reda på nummret till en bra ortoped/sjukgymnast (kommer inte ihåg vad han var) som jag kan ringa till.
Dags att tvinga sig upp ur sängen snart, men jag orkar verkligen inte! Vi får se hurvida jag lyckas med allt jag ska göra sen..

090921

Hej!
Eftersom telefonen är trasig så kommer det inte bli lika många outfits som kommer upp.. Men vi överlever ;)

Well en bild ska ni få iallafall :p
Nu ska jag fortsätta ha tråkigt och vänta tills alla andra slutar ;)

Puss,

Less på telefonen nu!!

Hej!
Har äntligen köpt en kalender så jag kan skriva in alla tävlingar och sånt :) och sen så måste jag lämna in telefonen.. Skärmen har gett upp helt och blinkar vitt när jag slår på den, knappsatsen har nästan lossnat helt och minneskortet funkar inte.. Så jag måste ha den vita igen, den som jag sa att jag aldrig skulle använda igen..
Men jag är ganska glad ändå, har fått godis av våran chef på simskolan :D så nu sitter vi och gottar oss.
Nu vet ni att jag lever iallafall :)

Frågestund eller inte, erat val.

Precis sjungit Singstar och jag måste nog sjunga lite oftare :p Är ovan men blev ändå ganska bra, kan bli bättre ;)

Nu blir det fruktsallad som är så gott, fast utan bananer.. Tål ju inte det :o :p Funderar på en frågestund, skulle det vara kul :p ? Ni bestämmer :)


When I look into your eyes. <3

Det blev marknaden, väl där åt vi munkar. Mums :D Har hunnit plugga lite matte, sen blir det väl lite middag och singstar :)
Imorn åker jag tillbaka till Älvsbyn och jag längtar redan tills nästa helg, för då ska minsann Han kanska stanna ;D
Ajja, puss,

Nyvaken..

Hej!

Nyvaken och väldigt sugen på att jobba lite matte idag, eller inte.. Annars vet jag inte vad vi hittar på i huset, skriver när jag vet något.


Puss,


I Boden nu :)

Hej!

Nu är jag i Boden hos moster och lånar hennes dator så det blir inga bilder i inläggen än så länge :p Men vi överlever nog. Ikväll blir det godis, ostbågar, dricka och film :D Ja, tänkte bara säga det så ni vet att jag lever fortfarande ;) Nu ska jag fortsätta smsa med Han, lovar att berätta mer en annan dag ganska snart :)


Puss,


Frostigt värre ;)

Hej!
Ingen morgonträning för min del idag, ont i både hals och huvud.. Men iallafall, när vi skulle till frukosten så upptäckte vi att det var frost ute (NU?!) det är ju bara september :o Så det är bara att börja klä sig varmt nu, annars kommer chocken när det är -30 i vinter..
Men en outfit kommer nu, måste fortsätta med historian sen ;)

- Svarta mjukisar
- Rött linne, GT
- Svart tröja, Vero Moda
- Halsband + ring, Pilgrim

Ja man behöve inte vara downdressad bara för att man är på G att bli sjuk..?

Later, Puss

Stolt som bara den! :D

Träningen gick super bra!! Körde en broken 200 fjäril och jag persade med 21 sek ;) Fan vad skönt det känns nu!
Tänkte bara säga det, för nu ska jag plugga matte.

Dryg bild från i somras, på nytomten :D
Puss,

Hemma oskadd ;p

Nu är vi på folkan igen efter ett minst sagt spännande cykeltur :p

Maren skulle skjutsa Sofia, vingligt och roligt var det ;)

Puss,

Lila

Hej!
Sitter på skolan nu, hann inte blogga innan.. Har haft matte till typ nu och sen blir det samhälls -.-
Men ni får ändå en outfit;

- Ägirbyxorna
- Svart tröja, Hm
- Rosa kofta, GT

Orkade inte fixa en fin outfit, har inte orkat det hela veckan ändå så..
Men jag har fått en jätte fin mapp ;D

Det var lila eller svart och såklart blev det en lila :D

Puss,

1,5 timma..

Jag somnade visst :p en och en halv timma, men nu är jag pigg igen och hoppas på att Han kommer snart :)
Nej nu ska jag kolla på Idol men Märta, Cissi, Saga och ngn till.


Well, jag bjuder på den :p

Puss,

Snark..

Håller på och somna redan :o blir nog en tidig kväll för mig.. Tänkte ligga och halvsova att tag till för sen kommer antingen Han hit eller jag skulle dit, vi får se. Ska också bli bättre på att skriva fler och längre inlägg, men jag måste sova först..

Jag saknar min lilla Hanna! Dock gammal bild, men hon är lika söt om inte sötare nu :)

Puss,

090916 - outfit.


- Svarta mjukisar
- Svart linne, GT
- Sjal, JC

Well, suddig bild.. Har iallafall hål till 12, ska nog åka och köpa en lite godisbit med Maren snart :)

Puss,

The cutest.

Dags att försöka sova nu tror jag :p Han har precis varit här och vi har kollat på film, sjukt mysigt var det :) och vet ni en annan sak, jag tänkte berätta lite om min sötnöt (ne jag tror inte att han vill att jag kallar han så (A) ) men han är iallafall skidåkare, 17 år och läser natur = perfect for me ;D Sen är han hur gullig som helst, bor i Luleå annars :p mer får ni inte veta, det håller jag för mig själv ;)

God natt pussar!

Baywatch-kortet ;)

Nu kommer några bilder från fotograferingen, eller ja innan den :p Så ni får se hur litet hår vi hade ;)


Jag tupperar Sagas hår :)

Märta och Cissi :)

Saga :)

Viktor :)

En till bild på söt-Märta :)

Och på gull-Cissi :)

Saga ställde inte upp på fler bilder så det får bli en på mig..

... Och mitt älskade hår :)

Resultatet av oss får ni se sen när skolkatalogen kommer, då ska jag ta kort och lägga upp här :)

Pizza!

Hej!
Ska ut och kanske äta pizza med simgänget, så jag skriver sen :)
Annars har väl dagen varit en bergochdalbana.. Kort från simfotot kommer sen, sjukt snyggt ;)

Puss

Skulle hon inte komma tillbaka så har vi tyvärr kidnappat henne och då blir det inga mer inlägg här, den risken är ganska så stor så ni får hålla tummarna! /C

Massa bilder :)

Hej!
Blev inget mer inlägg igår, men här kommer bilder från outfiten och internatfikabakningen :)

- Tröja, GT
- Jeans, Levis
- Örhängen, Ur&Penn
Och sen måste jag säga att jag blev sjukt bra på kortet :D


18 ägg i EN smet :o

Den lilla vispen

Dom där luktade en blanding av tandläkare och sjukhus..

Sen efter fikat så kom Han hit :) En film och mycket mys! Fast jag måste nog ha sjal på mig på simfotot -.-  ...
Men men, man är ju snygg ändå :p

Bjuder på den :)

Puss,

Skolfotografering :D

Hej!
Sitter här och väntar på att det ska bli dags för skolfotografering, har ju redan hunnit sluta ;) Så jag har ju inte tagit på mig det jag egentligen ska ha, mest för risken att spilla (a) Men ett kort innan jag går får ni se :)
Time 2 eat.

Puss,

Bli medlem :D

Måste bara tipsa om Gratisbio.se, man kan få mycket bla presenkort på nelly.se .
Bli medlem vettja ;)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=181932

Puss,

Inställt.

Poolstänket är inställt!!! Vilket innebär att jag inte kan tävla nästa helg.. Det var för få anmälda, men då blir det väl sova hela helgen istället. Jag som verkligen ville tävla nästa helg.
Tänkte att ni kanske undrade ;)

Puss,


hm.se


250 :-
Jag är kär! Måste nog beställa hem den när barnbidraget kommer! <3

Det blev inte så lyckat..

Tvättstugan var bokad så då fick det bli såhär istället ;

Tvätta på golvet i en hink..

Och resultatet.. Kläderna hänger lite här och var för att torka nu :p
Fiskpinnar och makaroner blir det nu :D

Puss,

Stress?

Hej!
Nu har jag hunnit vakna och äta frukost/lunch, ska gå och tvätta snart sen blir det jobb :p Känns som att det kommer bli en lite lagomt stressig dag :o
Got 2 go.

Saknar er!
Puss,

Mitt rum :)

Jag har fått önskemål från några hemma i Östersund att ta kort på mitt rum så man får se hur det ser ut.. Ja det är inte dom bästa bilderna, men dom får duga ;)

Mitt lilla bord, här sitter jag oftast och äter. Ni ser ju nudeltallriken (a)

Min hylla/byrå. Där är allt smink och annat smått å gott, tex godispåsen..

Skrivborde och garderoben. Men titta tvättpåsen med alla kläder som kanske borde bli tvättade är lite full x')

Min älskade säng, här tillbringar jag mest tid när jag är hemma. Till att sitta vid datorn och inget annat, beviset har ni ju här ;)

Kommer nog fler bilder sen när jag orkar gå runt i rummet, alla kort är ju tagna från sängen vilket säger sig självt att rummet är litet. Men det resulterar ju i mindre ständning :)

Puss,

Lat outfit..

En outfit ska ni få oxå :)


- Blå tshirt, vet inte :p
- Jeans, Cheap monday
- Scarf, JC

Ja, osminkad oxå men det orkade jag inte ta kort på..

Puss,

Kul kul (y'

Kom precis in efter att ha träffat Emil i klassen, kul var det :) Han verkade inte tro att jag kunde gå ner i brygga, så jag var tvungen att motbevisa det och nej, ingen bild på det :p

(y)
Jag ska frånochmed nu attlid ha en bild i mina inlägg, vad tycks om det? :)

Puss,

Redan vaken..

Nu är jag vaken, fattar inte att jag vankar så tidigt när jag får sova ut. För det finns faktiskt inte så mycket annat att göra här när nästan alla åkt hem.. Men men, vi får väl se om jag hittar på något kul idag, mer än att sitta vid datorn hela tiden.
Breakfast time.

Puss,

Natti natti.

Nu ska jag sova, innan jag somnar med datorn i knät. Men jag ska testa teorin att somna till musik :p

Så fin.

Just det ja!


Titta, skönheten har hittat hem :D !!!


Jag tänker inte ha den igen, joysticken är störd och skit..

Bilder insparken!


Hoppa säck

Saga och jag.

Vem kan vara våran inspiration? ;)

Såpbrottningen, jag i blått nätlinne och typ röd hästsvans :)

Han som sitter där mitt i 'råkade' jag slå och klösa (a) men det fanns väldigt bra anledningar -.- ...

Petra, i blått, var den enda av NV:s tjejer som var kvar. Och gjorde så att vi vann :D

Blev ingen bild på killarna, men hejade gjorde vi (jag?) mycket. Iallafall, våran vinst, dock hade vi ätit typ hälften när jag tog bilden ;)

Men NV är och kmr alltid vara bäst ;)

Apelsinjuice och cola = vinst ;)

Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik för jag fixade faktiskt Spotify, med lite hjälp av Per :) så nu vet ni vad jag kommer nörda i helgen (och Farmville såklart)
Mer om insparken: Klasserna skulle ju tävla mot varandra (alla ettor såklart) och det var 3 grenar + en sak för ett plocka extra poäng. Första saken var balansera ett ägg på en sked och sen äta 2 pepparkakor och vissla (ni vet väl att jag har ju fått lite erfarenhet av kakor och det fick jag höra hela tiden) men då vann BF/OP. Nästa gren var Irländsk fylla + säckhoppning, våran klass vann. Sista grenen var såpbrottning delat upp i killar mot killar och tjejer mot tjejer, där vann våran klass båda ;) Vilket betydde att vi ledde allt, sen till poängplockningssaken där man fick dricka massa konstiga blandningar som var nummererade 1-15 och jag menar verkligen sjuka blandningar. Vi var näst sista klassen att dricka och jag, Saga å Martin ställde upp. Måste säga att vi hade mest flyt, jag fick apelsinjuice och Saga cola ;) allt annat var tex fiskolja, cvitamin och mjölk :p Så våran klass fick ännu mer poäng ;) Sen fanns det väl inte så mycket mer att säga :p
Hörs senare :)

Puss,

Inspark

Precis haft inspark och våran klass vann. Hinner inte berätta så mycket men det var iallafall såpabrottning och man blev ganska hal och blöt. Men det var det värt för vinsten var väldigt mycket godis :D ! Och jag har fått min mobil så det kommer bilder från det ;)
Nu ska jag ha biologi.

Puss,

090911

Hej!
Sitter på skolan nu, hann inte blogga innan vi åkte till skolan..
Vet ni en sak? Mina knän lever ju typ ett eget liv och nu säger Roger att jag ska kolla upp det för det kan vara mjukt brosk och om det är det så kommer jag få leva med det ett bra tag till :(
Varför måste knäna bråka när bröstsim är mitt special, för jag får inte simma det så länge jag inte vet vad det är.. Så jag lär väl hinna bli ryggsimmare innan det här är klart :(
Nu ska jag fortsätta med historian.

Puss,

Just keep dreaming.


Drömma går ju.. För dom som inte ser så står det 4078 kr ;)

Puss,


Mumma!


+ ost å kex med bäst sällskap och alla problem är borta. Dom får komma imorn, för jag ska ha kul ikv!

Vissna?

Hej!
Inget kul att säga :p Eller jo, fast om det är super kul vet jag inte :p men igår på Facebook så skrev jag 'med risk för att det ska vissna så går jag och lägger mig nu..' och Han sa att en av hans kompisar frågade om vi hade bråkat. Jag menade ju dock på Farmville (jag vet, jag har blivit en nörd i det) men jag tror ju inte att jag skulle säga vissna om vi skulle bråka :o :p
Ja, snart så kanske jag säger mer om han. Men jag vet inte riktigt :p
Iallafall, ha en riktigt bra kväll för det ska jag försöka ha :)

Puss,

Outfit 090910


- Vitt linne
- Turkos kjol
- Svarta leggins , allt från GT


Bjuder på den ;)

Puss,

Mys som vanligt i det här huset ;)

Hej!
Blev inga fler inlägg igår, kom inte på något att skriva om tills när jag låg och försökte somna och då var det lite late tyckte jag. Men igår så hade vi faktiskt väldigt kul - jag, cissi, märta, saga och 2 killar bakade, kollade på idol och spelade spel :) Mys som bara den, kakan blev väldigt god och om någon vill ha recept på den så är det bara att säga till.
Nu måste jag skynda mig till frukosten, en outfit kommer om jag hinner :)

Puss,

090909

Ja, det blev ett lite stressigt inlägg tidigare.. Men nu sitter jag här och kan ta det lugnt, det är egentligen skoljoggen men Roger sa att jag inte skulle vara med så.. Nu väntar jag tills 12 då matten börjar, som tur har jag en dator :D
Och jag hittar inte min pincett :o har typ vänt uppochner på hela rummet.. Får väl ta och leta en gång till nu..
Skriver om jag kommer på något 'intressant' att skriva ;)

Puss,

Dagens sk fina outfit..


- Vit Sk Ägir tröja :p
- Vitt linne, Rut mfl.
- Svarta leggins, GT


Yey håret ser ut som ett mindre skatbo.. Men men, man är ju snygg ändå ;)

Nu ska jag till skolan, Puss!

Soon to be kontrollfreak?

Jag har kommit på att jag börjar bli ett kontrolfreak.. Om jag inte har kontroll över vad som händer så blir jag typ galen.. Så var jag väl inte förut, vad har hänt med mig isåfall?? Jag klarar inte av halvfärdiga planeringar utan jag vill veta svart på vitt vad som händer.. Jag har ju blivit knäpp sen jag kom hit :p ?
Nu ska jag sova, eller ja försöka på hungrig mage..

Puss,

Farmville nörd ;)

Hej!
Jag har gått och blivit Farmville nörd :p Saga påpekar det varje gång jag pratar om mina äggplantor, så hon har sagt att om jag skriker att jag måste skörda så ska hon stänga av mitt Farmville :o Hur hon nu ska lyckas ;)
Annars så har jag väldigt tråkigt, väntar på att Han ska smsa om att typ mötet är slut. Har hållit på i 2 timamr snart.. Så jag sitter hos grannuppgången och nördar ;) Men jag längtar efter glass! Har ju begränsat mig till ett glasspaket i veckan, för att jag inte ska slösa för mycket pengar på det..
Nej nu måste jag kolla pumpaplantan ;)

Puss,

Rosa gör grejen ;)


Kände för lite färg i min ganska svart/vita outfit så det blir mitt rosa hårband från Glitter som får ge lite liv ;)

Outfit of the day :)


- Tshirt, Gina Tricot

- Vitt linne, Hm
- Svarta leggins, Gina Tricot


Lagomt 'flum' på morgonen :)

Önskar jag hade bättre ljus, men man kan ju inte få allt ;)

Puss,

Jag vill soova!

Hej!
Har precis ätit frukost och drygar lite innan jag börjar, halv elva.. Önskar jag kunde få sova ut, men när man har morgonträning så blir det inte så.. Annars så har min fot blivit konstig, vaknade i natt av att det gjorde ont och nu blir det bara värre och värre :o Så Cissi ska visa mig vart skolsköterskan sitter så jag kan 'gå' dit.. Hoppas att det går över snart..
Föresten så hade skidåkarna första saken i sin nollning igår (jag vet ju allt dom ska göra ;) ) och jag kan lugnt säga att våran skidåkning var väääldigt mild om man jämför :p
Nu ska jag börja klä på mig :)

Puss,

Överlevarna på tvn.

Hej!
Är det någon fler som kollar på 'Överlevarna' på Tv4? Jag och tjejerna gör det och jag klarar nästan inte av att titta, jag vet inte varför men det är väl att jag tror att det värsta ska hända hela tiden :p
Så då hämtade jag datorn för att jag ska titta på något annat än tvn, vilket resulterar med ett inlägg ;)
Vad tycker ni om Överlevarna, ni som sett det?

Puss,

Candy, I wish.

Hej!
Kom precis hem från att ha handlat, blev juice, fil och munsårsalva.. Annars idag så skulle vi ettor cykla till något hemligt ställe som visade sig vara Rackberget, som vi skulle gå upp för. Kan ju säga att mina knän mår inte bra nu :( men väl där uppe så hade vi några samarbetsövningar/tävling och min grupp vann, så vi ska få ett pris senare ;) Tror det blir godis :D
Nu ska jag vara social med Saga tror jag :)

Puss,

Booring..



Ja såhär tråkigt har jag xD


Tungpiercing :) ?

Trallalalalaaaa, jag vill pierca tungan! Ska prata med min far om det och om det går bra så hade jag tänkt göra det som en 17 årspresent till mig själv :) Ja, jag ahr ju planerat allt, det är bara fråga pappa som är kvar och det tar emot lite :p såklart har jag ju inte bokat tid heller, det fixar jag när pappa nu godkänner det. För visst måste man ha föräldrars tillåtelse om man är under 18?

Puss,

Why?

Visst, det är bra att gråta ibland.. Men måste allt komma på en gång utan någon egentlig anledning?
Sånna här gånger saknar man att vara hemma mer än någonsin.

 http://www.youtube.com/watch?v=840B27zYfOk


Tvättning all day long.

Inget spännande att skriva om idag.. Bara att jag tycker att Han kan komma till Älvsbyn nu :)
Och äntligen så ska jag få lite mer kläder i garderoben, vi körde tvättdag idag och vi lär väl fylla ungefär 5 maskiner ;)
Nej nu måste vi gå till tvättstugan. Skriver mer sen om jag kommer på något roligt att skriva om :)

Puss,

Bonjour.

Hej!
Vaknade typ nyss av att telefonen ringde och kan ju inte somna om nu.. Yey, 6 timmars sömn :p Men jag kommer iallafall lägga mig ganska mycket tidigare än igår, så inte nattinlägg inatt ;)
Nu blir det frulle :D


Puss,


Nu får jag det sagt :)

Ja, här ligger man och har väldigt tråkigt och lyssnar på musik i headsetet för att inte väcka dom andra.. Varför kan jag inte sova fast jag är trött?? Det finns ju typ ingen att chatta med och inget intressant att läsa (har redan läst allt jag hittar), så varför kan jag inte bara lägga mig och sova? Jag tror det är för att jag ligger och tänker så mycket på lite allt möjligt, tex simningen, Han som jag ska berätta mer om sen när jag känner att det är seriösare, kompisarna som man typ tappat hemma i Östersund, skolan här och hur jag ska undvika att må lika piss här som i Ösd..
Simningen flyter på och jag känner verkligen ingen tävling oss simmare emellan, som man gjorde hemma.
Han, ja det finns mycket att säga och jag säger långt ifrån allt. Men jag vet att många tycker att det är sjukt (lite att ta i va?) att det har gått så kort tid sen jag och Per gjort slut.. Jag är mycket väl medveten om det och det är Han oxå. Därför tar vi det lugnt nu i början och det är därför jag inte vill skriva hans namn och typ inget annat heller, ifall det skulle gå åt skogen.. Men visst, kalla mig Kissie-wb för att jag inte vill flasha allt och alla i mitt liv för dom läsare jag har ;) Och ja, han läser bloggen.
Kompisarna i Östersund som typ 'tappat' finns det inte så mycket att göra åt nu. Jag vet att jag kanske inte ansträngt mig fullt ut, så jag ska inte lägga skulden på någon. Tycker bara att det är synd, men life goes on.
Och jag mår mycket bättre här än vad jag gjorde när jag bodde i Östersund så jag ångrar verkligen inte att jag flyttade. Jag tog chansen och jag egotanken 'Det är jag som kommer lyckas' peppar mig varje dag ;) Självförtroendet är verkligen på topp men rädslan över rykten och skit finns fortfarande. Men ingen här vet någonting om mitt liv i Östersund eller varför jag flyttade hit och jag gillar att det är så en tid framöver. Men Han vet ju såklart och han förstod (vad jag uppfattade det som iallafall)
Och jag måste säga att mina tjejer och rumskompisar är guldvärda! Känns typ som en famlij, men vi bor ju typ i en lägenhet så ;) Kul varje kväll och mycket snack.

Ja, nu orkar jag inte skriva så mycket mer, jag tror inte att jag somnar än iallafall. Men jag avslutar med det som jag sagt nästan varje gång jag pratat om Älvsbyn, det är här och nu mitt liv börjar.
God natt och grattis till er som orkade läsa allt :)

Puss,

Shopping i Luleå med några av tjejerna :)

Hej!
Som sagt Luleå idag och det blev lite shopping, mycket skratt och allsång i bilen :)

Köpte ett guldigt hårband men jag vet inte vad som är snyggast, att ha det så som på den här bilden eller..

Såhär?


5 par rosa strumpor :)

Hårsnoddar, rosa såklart ;)

Denna snygga tshirt som från Gina, kolla hemsidan för bättre bild.
+ svarta, långa leggins :)

Sen när vi kom hem så blev det middag med Saga, Märta och Cissi :) Dock misslyckades vi ganska grovt med våra vitlöksbaguetter

Dålig kvalitet, men dom är iallafall svarta ;)

Nu sitter vi och spelar spel och har väldigt kul :D
Skriver nog senare :)

Puss,

Sleep tight!

Nu ska jag sova och vi får se om jag hinner slänga in ett inlägg innan vi åker till Luleå (jag, Cissi och Märta) 
Vi får se om jag träffar Hemlig eller inte, mest troligen inte för han har säkert andra planer nu när han åkte hem :p

God natt pussar, 

X-tina då och nu, eran favorit?

Googlade bilder på Christina Aguilera, då - nu. Vilken är eran favorit?

När hon släppte första albumet, "Christina Aguilera"?


Ny stil i samband med "Stripped"?


Med blonda Hollywoodlockar och röda läppar och nya "Back to Basics"?


Eller som nu, med platt hår och lugg, fött sonen Max och släppt "Keeps Getting Better: A Decade of Hits"?

Nu vill jag veta vilken som är eran favorit? (Både stil och album)
1. Christina Aguilera
2. Stripped
3. Back to Basics
4. Keeps Getting Better:...

Min personliga favorit är 4 på alla plan.
Vet inte om jag sagt det förut, men CA är en av mina och den enda jag har gillat sen jag var liten och fortfarande gör!


Spel med tjejerna som är kvar :)


Spel och denna = njutning på hög nivå!


What about this? ;)


Vad tycker ni om den här frisyren imorn när vi ska till Luleå för shopping? ;)

Och jag vill att Hemlig ska komma, men han är hemma i Luleå nu :p

Ett tips från mig till er :)

Vet ni en sak jag har kommit på?
Jo, man kan använda duschkräm som rakgel när man rakar benen :) Det är ju värsta bra när man inte har råd att köpa rakgel ;) Ja, jag gör typ allt för att handla så billigt som möjligt (Du ser pappa, jag lär mig!) så då är det bra att jag kom på det :)


Den, fast lila har jag. Kommer inte ihåg vad den luktar, men det är gott :)

Vad tycker ni som provat?

Yummie!

Har varit och handlat lite smått och gott, å den här såg så god ut :D

Och ja, jag har redan ätit upp den ;) MUMS!
Nu är det bara glassen kvar tills ikv.

Puss,

Dom ska bli mina!

Hemma från skolan och är jätte hungrig, ska äta tortellini :D
Sen ska jag, Cissi och Märta åka och handla till kvällen, glass och godis är ett måste!
Men nu till det bästa, jag har hittat MINA leggins som jag ska köpa när jag har pengar:

Hittas på ginatricot.se ;)
Nu ska jag äta.

Puss,

That's me ;)

Ja, jag visar väl en bild på min sminkad oxå då ;)


Har jag glömt säga att datorn har webcamera? :D

Puss,

God morgon!

God morgon!
Hinner inte skriva så mycket, tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag går till skolan :)
Skriver kanse under dagen, annars kommer det till kvällen.

Osminkad förtillfället ;)

Puss,


Våran nollning (y'

Hej!
Nu har vi precis kommit in från sista uppgiften i våran (simeleverna) nollning. Dom släppte av oss mitt ute i ingenstans och sen skulle vi hitta tillbaka till folkan sen, tog bara en timme ;)
Annars så har vi fått gå med baddräkt, simglasögon, fenor, platta och dolme, för att gå omkring och samla namnteckningar från massa elever. Den som förlorade skulle få ett straff och såklart var det jag som förlorade, vilket innebar att jag skulle äta ett paket Mariekex och jag fick bara skölja ner det med citroner. 20 min på mig och 9 kakor kvar när tiden gick ut :p sen skulle vi ut och köra typ Irländsk julafton fast man skulle ta på sig massa kläder och så. Man blev väldigt yr och mådde lite lätt illa ;)
Men nu ska jag vara social med Hemlig ;)

Puss,

Film med mys :)

Hej!

Nu har jag och Hemlig kollat på film och myst galet :) Jag gillar han, så vem vet vad som händer längre fram ;)


Puss,




RSS 2.0