Blueberry


Söööööt glass!


Eftersom jag ska tävla resten av lovet så köpte Malin lite Gainomax och då såg hon denna, är lite feg att prova :p
Och jag bjuder på mitt snygga face ;)

Någon av er som har provat? Är den god eller inte?

Puss,

To do..

Det är det 'lilla' jag ska göra idag innan NM imorn.

* Plugga
* Packa massor
* Tvätta
* Fixa mat (typ 2½ måltid)
* Ladda Ipod och mobil
* Vaxa benen
* Passa Hugo
Lämna in mobilen

Säkert något mer oxå, men nu kallar tvättstugan på mig.

Puss,


Hej, jag är inte död bara upptagen :D

Nu har det varit bra tyst här på bloggen.. Men men, jag är hemma i Östersund och det är full rulle hela tiden, först nu har jag fått tid till att plugga och imorn blir det att hitta på något med familjen tror jag.
Men jag kan berätta lite om varje dag så ni får veta lite ;)

Lördag: Kom äntligen hem och Per överraskade mig med att redan vara hemma hos mig när jag kom. Sov över här :)
Söndag: Firade Per lite i förväg och sov där (han fyller egentligen år på lördag, men ändå) och sen varit och hjälpt pappa på tomten. Det går framåt och det känns spännande att vi faktiskt ska bygga ett hus :)
Måndag: Träning, var på djungelhuset med bröderna och Per, träning igen och Per kom och han sov över :)
Idag: Stan med Per, träffade Marielle (saknad som bara den!) och Felix. Klippte mig och köpte hårspray och nu blir det plugga matte tills Per kommer vilket är om kanske en halvtimme :)


Älskar hårspray som ni ser ;)


Visst blev det fint? Hade nedanför brösten innan och nu är det ovanför :o känns lite kort, men det var slitet och usch, det växer ju ut :)
Nej, nu ropar matteboken på mig :)

Puss,

Home sweet home!

Hej!
Sitter hemma i vardagsrummet bredvid Per som är jätte snäll och hjälper Hugo med något Tv-spel. Dom är så duktiga tillsammans :)
Bilresan gick jätte bra och kändes som typ 4 timmar, fast den var nästan dubbelt så lång..
Ikväll lär det bli lite Singstar och kanska GuitarHero :)
Just det ja! Jag skulle ju visa hur mitt hår ser ut :)

Syns inte så bra på bild, men men :p

Puss,

<3

Nu är det vi igen <3
Är så otroligt glad och kan knappt sitta still nu!

Men nu ska jag äta mat ;)

23/4-23/8-23/10 <3

Lallallllaaaaa

Vårt intermet är segt, blogg.se är segt och min tränare är också seg.. För att summera dagen = SEG!

Per planerar ngn sorts överraskning för mig när jag kommer hem och jag får inte veta vad! Blir galen, väldigt galen :p men ändå så längtar jag hem mer och mer för varje dag och imorn är det bara en dag kvar :D

Jaja, ska sova nu :p

Puss,

Ny hårfärg :D

 eller

Vilken tror ni? ;) är kung på photoshop nu ju :D
Fixade det igår med hjälp av tjejerna, men ska fixa en extra lite touch idag eftersom man ska vara hemma en feberfri dag :p
Dock kommer jag inte säga vilken hårfärg förrän jag kommer hem, det ska bli en surprise till pappa :) älskar att överraska dom :D haha


Ska jag eller inte?

Jag funderar på att försöka få tillbaka mitt ljusbruna/mörkblond hår igen.. Dock kommer det ta ett tag innan det har växt ut helt så jag kanske måste fuska till det med avfärgning och kanske silvershampoo.. Ska fundera lite till, men vad tycker ni?

Tror ni jag passar i det? Det är ju inte riktigt min naturliga hårfärg, lite ljusare tror jag..

Puss,

Det är såååå tråkigt att vara sjuk!

En 'sjuk'-outfit.

Ja, det är Cissis mjukisar för mina är i tvättstugan (dit jag, Saga eller Sofie borde gå för att hämta tvätten)
Och linnet är ifrån Ellos.

Vet ni en sak, det känns riktigt bra att man kan vara snygg utan smink och vara sjuk samtidigt ;)

Och jag får dåligt samvete när jag kollar runt i mitt lilla rum, borde kanske städas eller vad tycker ni? Mycket skolböcker på bordet och väskor och något klädesplagg på golvet. Dammsuga måste jag oxå göra.. Varför ska jag vara sjuk när jag har tid att städa?
Blir jag bättre ikväll så ska det dammsugas!
Nu ska jag plugga lite mer matte, omprov imorn om jag ska på skolan och sen har jag spanskaprov imorn oxå.. Vill egentligen bara gå dit och få sakerna gjorda, men vi får se var pappa säger..

Puss,

Sjukare...

Hemma från skolan idag.. Kräktes inatt och kmr vara hemma ifall det skulle vara magsjuka. Nu är det faktiskt tur att Märta är ledig och nere i Älmhult, så behöver hon inte dela toalett med Saga och Cissi :)
Nu ska jag vila och hoppas på att jag kan sova bort det här :)

Puss,

Liten mattesugen sjukling..


Ser ni vad duktig jag är ;) Har faktist satt en rosa liten lapp på så jag ser vart facit är xD

Det blev ingen seriös bild på mig den här gången, men det kallas ju att bjuda på sig själv ;)
Och jag har gått och blivit redigt förkyld igen! Jag vill träna men tjejerna säger att det är bättre om jag vilar.. Men min tränare kommer inte bli glad eftersom det är bara en vecka sen jag blev frisk och det är NM snart.. Hm, vad ska jag göra?

Puss,

091017

Dålig uppdatering jag vet.. Men jag vill ju inte skriva samma sak varje dag, för vi gör ju knappt något annat än går i skola, tränar, äter och pluggar.. Vi skulle kunna göra såhär: att jag skriver så fort något annat än det vanliga händer eller om jag vill berätta något speciellt :p Men jag ska försöka göra mitt bästa att skriva varje dag ändå, något litet iallafall.

Ja men just den här helgen är jag i Boden hos moster Jessica och sötaste Liam (fattar inte att man kan ha så mycket hår när man är typ 4 månader) Ikväll blir det Körslaget och kanske ännu mer Singstar, blev det hela kvällen igår förutom avbrotten då det var Idol och jag är så lättad att Nicklas är kvar! Håller på han, dock mest för att han är snygg :D Men om det ska vara någon som sjunger bra så är det Reza, vill såhär <------------> gärna ha hennes röst. Men man kan ju inte få allt här i livet, men jag har faktiskt dom bästa tjejerna man kan bo med. Våran klorfamilj slår allt!

Kommer nog något mer senare ;)

Puss,


Ska bättra mig.

Sitter på skolan, datorkunskap. Skrev inget igår, men det fanns inte så mkt att säga ändå :p ska försöka bättra mig och skriva minst 2 inlägg varje dag.. Men men, det kan bli lite svårt ibland när man inte vill skriva samma saker varje dag.. Ajja, ska verkligen försöka :D men då hoppas jag på fler kommentarer ;)

Puss,

49 barn, lovley!

Har precis kommit från träningen. Är trött och seg, så det blir plugg ikväll och sen ska jag sova. Maren skulle kanske komma förbi så ska vi fixa våran PowerPoint om Olympiska gudar + deras släktträd, kommer bli väldigt mycket jobb på det eftersom bara Zeus har 42-49 barn ;)

Så kvällen blir:
- Matte
- Biologi
- Historia (Gudarna)
- Ev engelska
- Skvaller med tjejerna
- SOVA!

Hur ser eran kväll ut?



200 fjäril på NM :)

Vårat internet har laggat och gör det fortfarande ibland. Så jag har inte kunnat skriva något om helgen, men det gick bra: persade i nästan allt och tog medalj i 3 av 5 grenar :) Så nu är jag ÄNTLIGEN kvalad på 200 fjäril till NM :D vilken tid säger jag inte, men pers blev det.
Nu ska jag försöka sova och hoppas att jag mår toppen imorn. Engelska läxförhör, så det är bäst att jag är pigg..

Puss,

Hungrig och seg simmare..

Sitter och har svenska nu, ska snart få veta ur det gick på svenska talet.. Är jätte hungrig och super sugen på godis och mina chipshjärtan som ligger hemma på köksbordet (oöppnade fortfarande) Som tur så har vi lite längre lunch än vanligt så om jag har tur så hinner jag åka och äta ett iallafall :D
Blir nog ingen träning för mig i eftermiddag heller, tveksam över hur det ska gå på tävlingen i helgen eftersom jag inte har tränat något i veckan.. Men men, jag gör det bästa utav situationen :)
Nu ska jag få veta, säger kanske sen :)

Me today!

Puss, 

Hey, me!

Slapp dag, får fortfarande inte träna och jag kryper snart på väggarna! Har hunnit plugga lite matte och sen blir det samhällskunskap... Politik heeela tiden, visst det är val nästa år men måste man använda varje lektion i 6 veckor åt det?
I helgen är det tävling och det ser ut som att det blir bara typ 5 grenar istället för ungefär 10, eftersom jag bara får simma dom jag verkligen vill/ska satsa på..
Mer kommer ikväll, nu ska jag försöka göra något viktigt..



Måste nog måla om naglarna.. Allt har lossnat längst ut och det ser skabb ut :(
Puss,

Nästan ändrade planer inför helgen :p

Hej hopp nu ska jag försöka sova och fortsätta vara skadeglad.
Hehe, ledsen jag säger nog inte det här.

Pussar!

Jumpstyle, simmarnas version ;)

Nu sitter vi tjejer och letar efter låtar som vi kan ha till våran Jumpstyle på NM (uppvärmingen innan loppen) Och vi har ganska många olika alternativ så det här ska bli spännande :) Vi ska nog prova en liten sväng på Vågspelen i helgen.
Ni som inte vet vad det är  gå in på http://youtube.com och sök på Jumpstyle
så ser ni vad vi ska prova oss på. Det ska bli spännande att se hur det kommer gå ;) Jag, Cissi och Sofie är mest på G, Märta och Saga verkar liiite skeptiska :p

Puss,


Några av dom snyggaste tröjorna ever! :D

www.KANDEESHOP.se - är väldigt sugen på att beställa hem något härifrån! Hon ritar så sjukt snygg, blir ju lite avundsjuk :) Älskar Galaxy och Heart .
Snyggare tröjor än vad H&M har (som typ alla har)

Första snön har lagt sig här i Älvsbyn!

Vaniljbulle och toscakaka med Maren :) MUMMA!!
Men nu har snön äntligen kommit och jag är överlycklig :D Fast nu kan man ju egentligen inte cykla, men jag och Maren provade ändå och det var precis så vi överlevde turen skolan-ica-folkan :p Men skojj var det och jag ska köpa vinterdäck till min lilla racer xD
Frågan är bara hur länge det kommer ligga kvar.. Har ju snöat kanske 3 cm och det är nog lite för varmt för att ligga kvar :( Annars hade det ju varit underbart med söbollskrig mot Märta som inte alls gillar snön lika mycket som jag gör :o
Men det lär nog få vänta även fast snön stannar, jag har ju nästan blivit sjuk och får inte träna för Roger :( Jag som har tävling i helgen.. Fast jag SKA tävla oavsett (kanske inte om det kommer en sväng av feber) men då blir det inte alls lika mycket som jag anmält mig på utan kanske bara 4 grenar, mina favoriter :p Och jag har köpt en vattenflaska, min andra är puts väck :p Så en blå fin med kork på sidan :p
(Går inte att ladda upp någon bild, mitt internet strejkar på den biten)
Puss,

Praaat :)

Nu har Petra och Josefin har kommit över och vi har det kul :)
Snack om gamla Disneyfilemr och sånt.
Och jag har hicka :p

Puss,

Nyduschad :)

Tog precis en dusch för att få bort allt resdamm från igår :p jag kom ju hem ganska tidigt, men vi hade lite snack med Dmitri (hoppas jag stavade rätt där) Och min hals gör oooont! Blev nog lite förkyld när jag åkte hem "/  Men jag tävlar i helgen oavsett! Det är Vågspelen i Skellefteå, första tävlingen för hösten och sista tävlingen innan NM :p
Ne nu måste jag klä på mig :p

Puss,

Trött..

Ligger och ska försöka sova, imorn åker jag tillbaka. Bussen går kvart över 7 och jag kommer vara framme 20 över 5. Per kom över en sväng idag med, det var skojj :)
Ajja, sov gott så hörs vi imorn när jag är i Älvsbyn.

Puss,

Sista dagen hemma, imorn åker jag igen..

Skrev inte så mycket igår, men Per kom hit igår kväll och vi spelade GH och hade det kul :)
Just det ja, vi var ju på stan innan och då köpte jag faktiskt två par strumpor (glömde ju extra par i Älvsbyn) och sen fick jag ett bodyscrub, som luktar lavendel, av mamma.
Men idag ska vi åka och handla lite mat som jag kan ha med mig på bussen hem imorn och sen ska jag och Gabriel göra efterrätten som skulle ha gjorts igår :p

Well, that's it :)

Gabriel ville så gärna visa upp sin Star Wars-tröja :p

Puss,

Jag och Gabbe :)

Nu är jag hemma i Östersund igen :D Det var min lilla hemliga tripp under hela dagen, åkte 9.30 och kom fram 21.55 ;) Men det var det värt för gud så glada alla blev, Gabriel och Hugo är överlyckliga nu och ska prata med mig hela tiden :) Det är skönt att vara hemma igen, även fast jag åker igen på måndag.. Så det lär bli stan en tur idag sen skulle kanske Malin B och Per komma förbi ikväll eller imorn :)
Nu måste jag verkligen duscha :p



Puss,

Finally!

Hej hopp :p Morgonträningen gick bra, eller ja ganska iallafall.. Men nu är den gjord.
Annars idag så kommer det inte bli så mycket skrivet, varför inte är surprise :p Berättar ikväll om jag orkar annars lär ni märka det imorn :p
Ajja, nu måste jag ta mackorna innan jag bränner dom xD

Puss,

Vi vill ha Rosa rattar!


VI VILL HA!  Rosa rattar, så fyndigt ;)


Hört från soffan :p

Hej hopp
Mysigt värre är det ikväll med tjejerna, vi har sjungit Singstar, handlat och nu sittar vi alla i soffan :) Ska övernatta på märtas rum inatt oxå :D

Cissi: Saga vi kanske ska sova på madrassen eftersom Amanda och Märta lär vara vaken lite längre :p
Märta: Ja, vi är ju Stay-ups :D eller jag är nog Fucked up och Amanda en Stay-up :)

Ja så låter våra diskussioner ibland ;D

Dålig uppdatering..

Jag har inte dött.. Bara varit lite frånvarande från bloggen, igår hade jag en väldigt rolig dag så det fanns inte så mycket tid över till datorn :p
Men från och med idag så finns det nog tid för Calle åker till Österrike på läger och kommer hem om typ 10 dagar "/ men men, dom dagarna kommer bara svicha förbi :)
Samhälls nu, hörs ikv :)

Puss,

RSS 2.0