en ny upptäkt xD

Hej igen :)

Såg en sak nu, att när jag 'dampar' då kommenterar folk. Men när jag är 'gullig' och skriver om helt andra saker, då kommenterar ingen :P
En kommentar : Var glad att du får kommentarer!
Mitt svar: Ja, klart jag är glad för det, men det verkar krävas 'dampanfall' för att få dom xD hahah
Så kul var det, xD

Puss,

tack för helgen, älskling<3

Hej hej :) ska skriva kortfattat om helgen då.

Fredag
Sålde alla blommorna och älskling sov hos mig, var inte planerat från början. Men blev så tillslut (jag visste inte, var ute med blommorna när det bestämdes)

Lördag
Träning på morgonen, gjorde eget pass och körde det själv.. Var iofs bara jag, tränaren och 2 från jsm (eller sm) gruppen. Sedan skulle jag till älskling och sova där :D På kvällen var det skojj, dom fick gäster och vi spelade Wii Boogie Star (sjukt kul och ansträngande) ungefär vid 1 åkte dom hem. Vi somnade typ direkt :)

Söndag
Vaknade vid 11, sen var man bara slö. Eftersom att min mobil är som den är när man ska ha headset i så fick jag låna en Mp3 av älskling :) sen efter ett tag så får jag på julskyltningen, pappa hämtade mig. Var på stan typ från halv 3 till halv 6 , med pappa och bröderna. Det var kul och mysigt :D och jag vann en chokladkaka ;)
Och nu har jag skrivit klart min franska uppgift.

Ja, det var min helg kortfattat ;) och hela spenderades med älskling<3
Puss,

två banankartonger blommor levereras ;)

Hej hej :)
Sitter på skolans datorer igen, hemskt tagentbord..
Iaf jag hämtade mina blommor som jag sålt till klasskassan, två jävla banankartonger med blommor :o
Ska ut med dom efter skolan, älskling ska hjälpa till :)
Ajja, börjar so:n nu..

Puss,

påå skolan..

Hejhej :) sitter på en av skolans datorer, tagentbordet är fettstört.. Måste typ dampa på bokstäverna för att det ská funka. Har inte hunit gjort så mkt idag, ska träffa älskling efter skola en sväng. Måste veta vad han önskar sig i julklapp,och han vill veta vad jag önskar mig ;)
Lektion nu :(

Puss,

a dream come true!

Hej hej :)
Jag är jätte glad :D jag kmr typ komma in på älvsbyns simlinje !!! Fett lycklig, det enda jobbiga är att man måste flytta ifrån mina älsklingar <3 men det går faktiskt bussar dit :)
Jag pratade med han som är ansvarig igår, och jag ska typ får komma och bo där ngra dagar och träna med dom och kolla runt lite :D  btw, han sa att det inte var ngn stress med sista ansökningsdag, han hade plats åt lilla mig :D men ansökan måste ändå in, 6-7 sidor :o
Jag kmr typ få bo ensam när jag går där, 4 mil från pappa.. Just det ja, kanske ska säga att dom oxå kmr flytta, fast till Boden (som sagt 4 mil från mig). Nervös och överlycklig :D a dream come true (L)

Fast detta har ju en baksida oxå, flytta ifrån älsklingen och kompisarna kmr bli det jobbigaste :( kan jag inte få flytta med er, en kartong var :D
och jag kmr flytta ifrån mamma, fast hon vet inget so far so good.
Tänkte att ni skulle veta det :D

Puss,

ny person, haha ja kanske ;)

Hej hej :) Var på tävling hela dagen, gick jätte bra! Vann 3 brons och 1 silver :D och mkt personliga rekord blev det oxå :)
Tänkte bara säga tack så mkt till er alla som kommenterat och dampat på det jag skrivit, det hjälpte mig väldigt mkt, jag kunde använda eran aggression till mina lopp :) Så ni hjälpte mig att bli bättre, kanske inte alls den reaktionen ni väntade er ;) Och ja, jag kanske är en bitch, men då får det vara så då. Ni slipper mest troligen prata med mig irl ;)
Ja iaf, tävlingen känns otroligt bra och jag insåg att om jag samlar på mig alla 'dampanfall' och inte skriver dom på bloggen, så kmr jag slå ännu fler personliga rekord. Så återigen tack så mkt ni som kommeterat, att ni hjälper mig så mkt i min simning :D

Puss,

softish dag ;D

Hej hej :)
Idag har det varit typ världens softaste dag på skolan, eng/sv läraren hemma med sjukt barn och sen var franskaläraren på ngt.. Så det avr bara SO och matte idag :P slutade 13, fast jag var tvungen att vänta på älskling till typ 15 :'(
Sen for vi typ hem hit och ja han var tvungen att åka hem typ nyss för att packa till Klövsjö imorn..
Ikväll ska jag väl inte göra så mkt, typ datorn :) förhoppningsvis så bloggar jag ngt mer..

Puss,

kommentera anonymt är bara fegt...

Hej hej :)
Orkar inte skriva ngt om dagen.. Bara en sak som jag har fått kommentar om..
1. Jag har inte bett mina kompisar att säga bitch till en person, dom har väl fan en egen vilja?
2. Tycker ni att jag överreagerar, fine gör det.. Men ni vet inte hur JAG känner och vad som egentligen startade allt. 
3. Jag omogen? Visst jag är väl det, men hur moget är det att kommentera anonymt? Att inte våga stå för sina åsikter? Eller vågar ni inte stå för vad ni tkr inför mig?

Asså egentligen skrattar jag bara åt det här.. Att mina inlägg skapar så mkt aggression, från folk som inte vet vem jag är.. Eller jo, det gör dom för jag vet vilka som skrivt det men inte exakt vilken, men dom känner mig inte.. Bara som jag är från skolan.. Ajja, har folk så tråkigt att dom måste kommentera på bloggen istället för att säga det irl så får dom väl det xD
Allt jag ville säga, lär känna mig innan ni ska börja klaga..

Puss,


lär känna mig först..!

Hej hej :)
Blev inget skrivet igår, var hos älskling och pluggade till no-provet som vi hade idag. Gick faktiskt bra och var inte såå svårt som jag trodde :D
Orkar inte skriva så mkt nu, men ni som tkr att jag ska ändra attityden: Jag är inte som jag är på bloggen irl, och eg så behöver ni inte tänka på hur jag är. Föör ni behövder inte träffa mig. Att jag typ 'skäller' på en annans attityd är för att vi VAR bästa vänner förrut, men det funkar inte längre och ni kan ju gissa varför.. Jo, för att jag kan inte stå ut med attityden. Säg vad ni vill ni som känner henne, men hon är inte lika mot er som mot mig, och ni vet inte alls hur jag känner och vad vi har bråkat om. Eller jo kanske, men då är det hennes syn ni sett.. Och allting har två sidor.. Så innan ni säger att jag ska byta attityd, lär känna mig först och se vem jag är.

Bara det jag ville säga :)
Puss,

the sims.. :P

Hej hej :) Idag har jag väl inte gjort så mkt.. Bara spelat The sims xD typ år sedan det var populärt.. Men men, lite kul var det faktiskt. Annars så har jag pluggat lite lite.
Imorn ska jag åka till älskling och plugga till Genetik-provet på tisdag. Sedan på kvällen så är det kostkväll på Ägirs kansli... Fika :D ...
Och jag har råkat ut för ett munsår :'( !!! Och vi har ingen salva mot det heller, så jag fick ta tandkräm.. Svider som fan! Ingen som har ngt annat tips mot det??

Ska försöka plugga lite nu.
Puss,

i wanna blow you.. UP!

Hej hej :) har inte skrivit sen i tisdags och det finns inte så mkt att säga om dagarna nu.. I torsdags så gick det bra, jag och en till var dom enda som gjorde vårat jobb i våran grupp och sen kom det folk från matlagningsgruppen som bara satt i matsalen och inte gjorde ngt alls. Jag blev ju inte lite sur, för jag tänkte på vilket intryck det skulle ge om det satt 8-10 elever mot väggen medans det är 2 som halvt springer omkring och fyller på mat och dricka. Ja, jag skällde ju på lite folk under hela kvällen kan man ju säga..
Men slut om den buffén, nu till igår (och min rubrik). Älskling var här, slutade med att han sov här oxå :D Så jag, pappa och han började titta på en film med Hilary Duff och den var ju speciell... Hon var typ turkistans svar på britney spears och hon sjöng en låt där hon sjöng "I wanna blow you.. UP!" Det är lite svårt att förklara filmen eftersom att det där var det enda jag kommer ihåg och att filmen var så sjukt komplicerad. Och jag kan ju inte heller rekomendera den heller, för jag kommer inte ihåg namnet på den och den sög hårt. xD
Men sen såg vi ngn annan film som var ngn krigsfilm, jätte intressant tkr jag (eller inte), men pappa och älskling tyckte tydligen det.. Så jag nöjde mig med att spela på mobilen..
Och jag bakade även kladdkaka den kvällen, jag är ju KUNG på det nu :D!!

Ja, så mkt mer orkar jag inte ta.. Skriver nog sen, men nu ska jag plugga.
Puss,

ny header!

Ja som ni ser har jag ändrat totalt på bloggen nu. Och att min header är kung :D

Men det är ju inte jag som gjort den utan Amanda Q, sen hennes blogg -
amandasthing.devote.se
Tack så jätte mkt gumman :D <333

Puss,

träningar typ jämt..

Hej hej :) hann inte skriva igår för jag var med älskling och vi pluggade faktiskt :D *stolt*  Sen var det träning som gällde.
Idag har det väl inte hänt så mkt, eller jag med mina smart saker att säga:

"Jag vet inte vart hans gata bor, men jag vet vilket nummer"
Det var mkt roligare då än nu när man läser det.
Träffade iaf Anna och älskling sen då :) Vid typ halv fem var det träning igen...
Sen har det varit plugg sen jag kom hem, tills nu (a)

Och imorn är det bad på idrotten och jag som har träning sen igen. Och jag måste säga att det kan bli lite svårt för mig att skriva inlägg på onsdagar för det blir tight innan träningen och speciellt efter, men jag ska göra mitt bästa. Sen så kommer jag inte kunna skriva ngt på torsdag heller, vi ska ordna en tacobuffé för att få inte pengar till klasskassan. Men sen på fredag så har jag bestämt mig för att skriva!! :)

Ska försöka plugga lite nu (:
Puss,


fars dag med massa plugg :p

Hej hej :) Har precis blivit klar med Hk:n, prov på torsdag, svarat på alla frågor och nu är det bara att lära in sig allt..
Sov ju hos älskling i natt, det var jätte kul :D När vi skulle äta middag så hade han dukat fram med levande ljus och gjort det jätte mysigt (: Innan det så förökte vi se Scary Movie 4, men det gick inte så bra eftersom att jag blev livrädd för den lilla vita ungen och huset där den bodde.. Så det blev Rush Hour 3 istället, har redan sett den en gång men den var fortfarande lika rolig :p Sen blev det mys, och många fjortisbilder för min del haha ;) Sen när hans föräldrar kom hem så gick vi typ och lade oss, fast vi somnade inte förrän typ halv ett. Inte för att vi gjorde ngt utan vi tittade på en till film, eller iaf jag, älskling somnade ju ngra gånger fast han inte vill erkänna det :P Då såg vi Boat Trip, handlar typ om två killar som ska på en kryssning med massa tjejer, party och sex.. Men hamnar såklart fel och kommer på en bögkryssning, sen så jaa, skrattade lite då och då ^^ Ajja, sen somnade vi och på mogronen så var jag seg som bara den (a) Men jag är lite stolt att jag har pluggat fast jag varit med älsklingen :D <3
Sen åkte jag typ hem och firade pappa, vi åt heta räkor :) So delicious!
 
Det var väl inte så mkt mer intressant den här helgen :p
Ska typ ta och duscha nu ^^

Puss,


myyys (:

Hej hej :) har inte kunnat skriva förrän idag.. Pappa sa att jag inte får sitta framför datorn om inte jag redovisar vart mina pengar går. Men nu sitter jag hos älskling och skriver, så det ska bli ett kort inlägg :P
Det har inte hänt så mkt förutom att jag och älskling firade 5 månader igår :D Hela dagen var underbar, han sov hos mig tills idag och ikväll ska jag sova här ;)
Ikväll så blir det väl middag ^^, singstar, film och såklart mys :)

Ni ska veta att jag har haft lite dåligt samvete för att inte ha skrivit på 3 dagar och jag är rädd för att det kommer bli såhär lite då och då framöver. Eftersom att jag tränar 5-6 ggr/veckan och jag måste hinna med skola och sånt. Men ska försöka skriva så mkt jag bara kan :) och jag hoppas ni läsare stannar kvar äen om det kan ta lite tid mellan inläggen <3

Nu ska jag vara lite social med älsklingen (;
Puss,

"/

Hej hej :) Inte så mkt har hänt idag och typ inget häncder ikväll heller.. Jo träning, men orkar inte :P Har svenska att göra lite på och så måste jag typ plugga till No-provet den 17:de, känns inte som att det kmr gå bra..

Annars är det väl inget speciellt. Jo, att jag tkr att folk kan sluta upp med divafasonerna! Eller iaf en, som många av mina vänner vet vem..
Jag vet inte vad ni tkr om att jag typ kritiserar (?) personer här på bloggen, men det är min blogg och jag skriver vad jag känner. Det här är ett sätt att få skriva av mig och få ur alla känslor jag har och får under dagarna.

Ska väl ta och plugga lite nu :(
Puss,

vänner kommer och går?

Jag är less!! Ingenting kommer bli bra nu. Som vissa säger; Alla förhållanden har ett slut. Gäller det även vänskaper? För det är ju ett sorts förhållande, eller är jag heelt ute och cyklar? Men jag tror att detta är slutet, för jag orkar inte med attityden din lilla du..
Låt mig bara vara är snälla!
Varför lägga sig i mitt förhållande, vrf vara som skolans bitchar och vrf en så stor förändring?
Mogen för sin ålder? Ingen vuxen, eller ngn annan i min ålder som jag känner, tycker så.. Och man går inte runt och säger det heller?

Hittade ett ordspråk häromdagen;
Vissa vänner tror man är fasta som klippor,
tills man plötsligt upptäcker att de är gjorda av sand.
Stämmer det? Vette fan, men lär väl upptäcka det snart..

Puss,

in my new shoes :D

Hej hej :) Blev inget inlägg igår pga att jag var nere på stan och köpte nya skor :D och sen var det träning 19,30-21,00..
Idag har det inte hänt så mkt, bara en 'bomb' vid Lidl som visade sig vara hushållssopor xD


Försöker ladda upp en bild på mina skor, men det går inte så bra.. Ska försöka en annan dag, och då skriver jag att dom tillhör idag (4/11)

Puss,

halloween helgen

Hej hej :) Det blev inget inlägg igår, men nu ska jag berätta om helgen (fredag-söndag).
Fredag -sen förra inlägget
Vi blev ensamma hemma (Jag, Felix, Linnea, Axel och Johanna) så vi spelade lite Wii, Singstar och bara hade allmänt roligt. Mycket skratt :D

Lördag
Vi vaknade, sen blev det lite mer Wii. Sedan skulle vi tydligen till Frösö kyrka och tända ett ljus, sen blev det fika på Stocktit :) . Sen när vi kom hem så 'tränade' jag och Linnea på att spela bowling på Wii, eftersom att vi skulle åka och bowla senare.. Om jag säger såhär, det gick sjukt mkt bättre på Wii.. Jag var vääldigt underlägsen alla andra, men men det var kul ändå. Till middag åt vi pizza som vi gjort i tunnbrödsugnen som dom har hemma hos sig, sååå gott :D
På kvällen blev det mest Singstar och flum för min, Linneas och Johannas del :) Felix och Axel satt typ vid datorn hela tiden ;p
Det var nog allt, och det belv ännu mer skratt den här kvällen :D

Och idag, åkte hem ganska tidigt för att hjälpa Malin med bröderna. Sen åkte Malin iväg och kom hem med ett par nya jeans till miig :D Snygga såklart, med lite högre midja och lagomt vida ben (;
Senare, efter middagen, så ska jag åka på Boda Borg med älskling, hans famlij och deras gäster :D

Puss,  (skriver kanske senare)

Ps, Fick en kommentar om att man inte kunde se bilden i förra inlägget, bara så att ni vet så är det Christina Aguileras parfym, den med svart spets :D <3

RSS 2.0