Baby, the skies are blue.

Här har vi då dagens outfit.
Gina, JC.
**
**
Kom precis tillbaka efter en mysig tur till Turklövern med Cissi och Victor.

Paranteser.

Ska snart skynda mig ner till träningen. Har lekt lite med kameran, måste passa på så länge jag får låna den. På onsdag ska den nämligen tillbaka. Snyyyyft! Så sen är det bara att gå tillbaka till riktigt kassa mobilbilder igen, tills sommarlovet. Då får jag hoppas att jag kanske kan få låna farfars kamera (då blir jag en lycklig flicka igen!)
Men bilderna får ni se när jag kommer tillbaka, för egentligen hinner jag inte blogga nu (kände att jag behövde det ändå)
Så nu ska jag springaaaa!
(Ja jag är jätte glad och nästan hyper..)
Oj, det blev många paranteser i det här inlägget. Oooops.

Glossy-Glossy.

Jag och Evelina sitter och sjunger på Djungelboken-låten. Den som alltid spelas på julafton.

Tredje bokomslag.

Börjar nio, men klev upp vid sju för att kunna ta den sista bilden som ska vara inne typ idag. Hm, bra gjort Amanda. Men är man smart så är man.
Har börjat få riktigt ont i båda benen, vet inte hur det här ska gå - med bröstsimmet och allt. Men jag får kämpa, är ju inte direkt tagg på att träna som det ser ut nu.
Nej om jag ska få till den sista bilden så borde jag börja nu.

Multicoloured.

Sitter och äter middag. Redigerar bilder i brist på att orka göra skolarbete. Det är ju mycket roligare och jag lär mig ju samtidigt nya saker ;)
**
Hihi, det var jätte kul att göra det här.
Inte det vackraste kanske, eller jo i mina ögon.

Mors Dag.

Just det ja! Idag är det ju mors dag, säger man "grattis på mors dag" eller vad? Hur säger ni?
Satt och tänkte på det när jag var på tävlingen.

Eftersom jag inte har några pengar på mobilen, så säger jag det här: Grattis på mors dag mamma! Pussar ♥

 

Nu sitter dom nog och äter tårta och/eller en riktigt god middag (som typ grillat). Så lite avis är jag.. Bara lite.

Victors payback.

Tävlingen gick bra för Maren (3a) och Evelina (2a)
Innan jag och Victor gick till tävlingen ville han hämnas på Maren.
**
**
Maren suckade och frågade om han inte kunde komma på något bättre.
Behöver jag säga at det är krig mellan dom? ;)

Gymnastiktävling

Om ungefär en halvtimma ska jag och Victor gå till gymnastikhallen, för att kolla på Marens tävling. Ska bli spännande :) Idag ska jag nog köra på jeans, för en gångs skull. Nej men mina leggins ligger i tvätten och jag vill inte köra på mjukisar - har ju gjort det större delen av veckan.

Har fortfarande inte riktigt fått veta när Johannes kommer, gör mig lite smått galen.. Jag hoppas han får till det idag, hoppas kanske är lite för mycket. Jag lär ju bara bli besviken till slut.

Eurovision favoriter!

Ett snabbt inlägg nu när vi har hört alla låtarna.
Här kommer mina och Marens favoriter.

Moldaviens bidrag. Sun Stroke Project & Olia Tira - Run Away

 

Serbien. Milan Stankovic - Ovo je Balkan.

 

Frankrike (vet att det är en musikvideo) Jessy Matador - Allez Ola Ole

Ja, våra favoriter. Fast det finns ju fler som vi tycker är bra. Funderar på ett lite mer detaljerat inlägg imorn, där jag skriver om fler bidrag - men inte alla ;)


Fattiga studerande flickor?

Sitter i Älvsbyn med Maren nu. Vi tänkte gå och handla godis tills ikväll, men fastnade framför datorerna. Sen kom vi på att vi har massa annat som man säkert kan äta istället - så som müsli, chokladflingor och makaroner. Är man fattig studerande så är man. Fast sällskapet överträffar allt, ja hon vill att jag skriver att hon är bäst i varje inlägg jag gör ;) Hahah.

 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Ska redigera några bilder som ska lämnas in på måndag, lånade Victor och Maren som modeller i torsdags. Så ni kanske kanske kan få se, om dom tillåter det dvs.
Nu säger Maren att vi ska handla godis ändå. Hm.. Jag vet inte om jag orkar.. Hon får övertala mig, så kanske.

Vaknat på fel sida?

Idag tror jag inte det blir att hitta på så mycket. 17.25 åker jag tillbaka till Älvsbyn - ska vara med Maren Den Bästa, som hon har döpt sig i min mobil. Ska kolla lite på Ginas hemsida, se om jag hittar något spännande att köpa i sommar - eller ja, när jag har pengar heter det nog mer..

Pratade med Johannes i telefon igår. Måttligt glad man var sen, eller inte. Men han kommer i alla fall senast nästa fredag, fattar inte varför han inte kan komma tidigare när han har praktik hela veckan och dom har möjligheten att åka till ett gymnasium. Han sa ju att han skulle komma upp hela veckan.. Men nu blir det ju inte så, en helg.

Antar att ni märker att jag fortfarande är smått bitter. Heh.

In Boden, tills imorn.

Ja jag vet fortfarande inte vad jag ska blogga om. Går och väntar på att Johannes ska ringa så jag kan få veta om och när han kommer. Tycker inte om att fortfarande inte fått något svar - har gått ungefär en vecka.


Hur som helst, sitter i Boden nu. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, mest troligen någon film. Kanske får jag till ett bra blogginlägg också.
Imorn åker jag tillbaka till Älvsbyn, ska hålla Maren sällskap och sen ska jag kolla på hennes tävling på söndag :)

Blablabla

Jag har verkligen ingenting att blogga om just nu. Det händer inte alls mycket just nu.
Har ingen lektion idag, avslutat kursen. Lyckades flytta fram träningen två timmar, eftersom alla slutar tidigt idag.
Så jag kommer komma till Boden tidigare än vanligt. Hurra :)
Hm.. Vad mer?
Sverige gick inte vidare till ESC på lördag, lite ledsen men det var det jag väntade mig. Tyvärr.
Nu ska jag återgå till i-landsproblemet. Kläder.. Ska ju gå på skolan och äta lunch, orkar inte laga själv..

Gå naken till skolan.

Åh herregud. Nu är det morgon igen och det innebär samma "problem" som alla andra mornar. Nämligen - vad ska jag ha på mig?!
Jag hatar sånt här. Jag blir alltid missnöjd när jag kommer till skolan, eller på väg till skolan. Då det är liite sent att vända och byta. Jag vill ha leggins, men orkar inte ta av min mina mjukisar.
Fel att gå naken? Det funderar jag starkt på.

Smurfhits.

Bara bilder.
**
**
Förberedelser.
En kort förklaring. Victor har snackat en massa om smurfar (av intresse slaget) och Maren fick en idé om att tejpa upp massa smurfar i hans rum. Så det var resultatet.
Han skrattade bara en massa när han såg det och vi har förbjudit honom att ta ner det ;)
Detta var alltså det jag, Maren och Evelina hittade på tidigare idag.

Trio med bus?

Sitter på folkan nu och är påhittig med Evelina och Maren. Eller ja kanske lite busiga till och med. Ni kommer få se bilder senare ikväll, efter träningen. Och om jag lever då, finns risk att jag inte gör det :o
Men det ska bli kul att se reaktionen, right girls? ;)

Dagens, 100525

Just det ja. En dagens eftersom det var så länge sen sist.
Gina och Lindex.
Glitter
Redigerad bild.

Samer.

Maren är same. Bara så ni vet. Men nu sitter vi och lyssnar på musik, precis som igår. Då kommer den här låten: 
Jag säger "men Maren är det inte din favoritlåt det här? ;)"
Hon kollar lite ilskt på mig och slår handen i pannan.
Sen börjar Sandra jojka (stavning, Maren?) och hon suckar och tittar på mig igen.
Jag vet att jag kanske är lite elak, men hennes ilska går över så fort och jag hoppas hon vet att det är bara att säga ifrån i fall jag är föör elak, gumman :)
Jag säger förlåt redan nu ifall det är någon av mina läsare som tar illa vid av det är.

Kassar.

Jag har äntligen avslutat två kurser, mediekunskap och medieproduktion. Det här innebär sovmorgon tisdag och torsdag. Gillas starkt ;) Men nu märks det att det är sommarlov snart!
Träningen idag gick jätte bra, tills min andning sket sig. Det rasslade till och gjorde ont när jag andades, var bara att gå upp. Jag som så gärna vill att det ska gå bra på Risö.
Nu ska jag göra klart den där j*vla kassen också.

Musik och hår.

Jag och Maren sitter och pluggar på hennes rum. Vi lyssnar på våran spellista från vakan, där det är en j*vla blandning av olika musikstilar, bara för att passa oss alla.
Ungefär tre gånger hittills har vi varit så inne i det vi hållit på med att vi har helt missat musiken. Vi har tittat upp på varandrat och frågat oss "vad fan är det vi lyssnar på?"
Dom gångerna har det varit typisk Victor-musik - Dream Theater, In Flames och Slipknot, bland annat. Inget som jag och Maren är överlyckliga för att få lyssna på.

 

Som ni säkert vet så älskar jag Lady Gaga, något Maren kanske inte riktigt hurrar över heller. Men jag har datorn så hon får nöja sig med det som finns ;) Nej jag ska inte vara sån. Hon brukar säga till när hon verkligen vill att jag ska byta låt. Som tur är.
Hon är så söt.

 

Just det ja! Hon har ju klippt lugg. Ännu lite sötare, mitt bär :)
Nej men något jag tänkte på idag när jag satt med henne på skolan. Folk frågar alltid om man har klippt sig, när det syns tydligt (lugg som exempel) Sånna gånger blir jag sådär sugen på att säga "nej jag vaknade så" Jag menar, det är väl ganska uppenbart att man har klippt sig?

Sovmornar.

Hade sovmorgon idag, Foto lektionen skulle vi jobba hemma. Så jag klev upp för ungefär 20 minuter sen. Ska skynda mig till skolan så jag inte missar lunchen, sen därefter har jag en Mediakunskap - en som blir den sista för den här terminen.
Åh det är så skönt, det känns verkligen att lovet är här snart när lektionerna en efter en försvinner för att man är klar med kursen. Wihiii! Så vi jobbar i princip arslet av oss, så så många lektioner bara säger poff! Hehe.
Kanske borde sminka mig också, hörs senare :)

Google Translate

Många säger att Google Translate är ungefär lika pålitligt som Wikipedia. Jo jag förstår det. När jag jobbade med spanskan idag blev det minst sagt konstigt. Jag glömde ibland byta mellan sv/sp och sp/sv så det blev såhär:
Ehhh?

Komplex & vikt, hit och dit.

Det är något jag har reagerat på. Flera av mina kompisar på Facebook har gått med i en grupp som heter "vi som önskar att myggen sög fett istället för blod."
Jag får det direkt till att dom personerna tycker att dom är tjocka, vilket dom minst sagt inte är.
Varför kan man fråga sig. Varför tycker de flesta tjejer (ja killar också) att dom är tjocka, borde träna och gå ner i vikt fast dom egentligen inte behöver det.
Fast så finns det ju dom som vill gå upp i vikt. Men större delen vill gå ner. Varför denna hets kring vikten?
Vi borde väl alla vara nöjda med det vi fått? Ja vi BORDE men allting är inte som det borde.
Jag kan ärligt säga att jag tycker inte speciellt mycket om mina bröst, så länge jag har bh på mig så gillar jag dom. Men inte annars. Ja, jag borde vara stolt över dom.
Jag har alltid varit smal också, aldrig känt behovet av att jag borde gå ner i vikt. Kanske därför jag inte förstår alla som vill det heller. Okej, vissa förstår man men vissa inte.
Jag tillhör den där klicken som vill gå upp, den som blir galen för att det finns knappt ett ynka litet råd på hur man går upp.
Ja, det här inlägget kanske det blev lite dubbelmoral över. Men mina tankar skenade iväg. I'm sorry.

No surprise that I got lost.

Nu har han åkt. Tårarna rullar sakta med säkert ner för kinderna. Jag vill ju inte att han ska åka. Han ville inte heller åka. Men jag antar att han var tvungen.
Jag håller tummarna och jag hoppas att han har möjlighet att åka upp sista helgen innan lovet. Den helgen då alla ska stanna, grilla och ha det riktigt mysigt.

Men jag är glad att helgen blev som den blev, även fast det inte riktigt var vad vi planerade. Bara jag är med Johannes så :)

Nu för att jag ska göra något annat än bara ligga i sängen så ska jag kolla på Desperate, j*vligt länge sen.

 


Alive.

Nu sitter vi här med varsin dator. Tog nyss en dusch. Han åker vid två så jag fattar inte varför vi sitter vid datorerna istället för att gosa med varandra, ajja jag ska fråga det så snart jag skrivit klart.
Men nu vet ni att vi båda lever i alla fall, kommer ett inlägg senare när han sitter på bussen tillbaka till Sundsvall.
Kisses,

Grillning

Just nu så grillar Johannes. Jag sitter och vaktar potatisen och fotograferar lite smått. Ska bli sjuk mysigt att äta grillat, dock är det kallt.. Så det blir inomhus tyvärr.
Efter det får vi se vad vi hittar på, finns inte alltför mycket att göra så det lär bli mys framför film eller tv. Men jag klagar inte, fördrar nog det :)
Jag har lärt mig en sak. Tills nästa år så ska jag ha med mig mörka gardiner som jag ska ha på våren. Annars kommer jag vara sömnlös, nåja nästa i alla fall.

Burr.

Vart är sommarvärmen? Haha, ja jag tycker att det där är kallt.

Förlåt, jag borde nog inte klaga efter vinters kyla.

Men jag kan inte hjälpa det just nu.


För ljust.

Jag är uppe nu. Helt otroligt. Johannes, ja han har ju varit vaken betydligt längre. J*vla sol, den lyser in och gör så att rummet blir jätte ljust.
Jag måste gå och prata med hon som bestämmer här att det funkar inte att ha vita rullgardiner i ett rum med morgonsolsidan. Det funkar bara inte.
Äter frukost nu. Fick den på sängen :) hihi.

Folkan - såhär bor vi.

Här kommer bilder på hur vi bor och mitt rum. Ni vet, en av frågorna i frågstunden.
Det är inte alls stort och jag hoppas ni förstår hur det ser ut, på ett ungefär i alla fall.
**
Såhär ser alltså mitt rum ut nu, ska försöka hålla det så också ;)
**
Sett från hallen.
Till vänster när man kommer in.
Till höger.
**
Victor och Dimas ser likadant ut, fast spegelvänt.
**
Och tillsist min cykel.
Just det ja, jag ska bara säga att Maren är helt enkelt bäst och att det är synd om henne som måste sitta på en buss nu i det fina vädret. Puss på dig, gumman ♥
Nu kära läsare ska jag gå och möta Johannes! :D

Syrakänning

Då var träningen avklarad. Till skillnad från tidigare i veckan så behövde jag inte köra passet själv. Roger ger oss olika pass beroende på vad vi behöver och alla förutom jag ska tävla i helgen, så därför jag ensam.
Men idag! Ja då kom Dima till träningen (han har varit sjuk typ hela veckan) och vi fick köra samma pass. Kul.
Det bestod bara av frisim och ryggsim i en massa olika farter. Jobbigt och syrakänning. Men jag har ju helgen på mig att vila nu, eller ja hur mycket vila det blir vet jag inte..
19.04 rullar Johannes tåg in på stationen, ungefär 10 min innan åker jag dit. Så vad ska jag göra i två timmar till då? Hm.. Fixa det där inlägget om folkan kanske och stäääda. Dammsugade faktiskt ;) har typ hänt 3 gånger hittills. Ajja bajja Amanda!

Cleaning

Nu ska jag ta och städa mitt rum innan Johannes kommer, vilket är om 7 timmar. Ska träna under den tiden också.
Fick ingen träningsvärk från igår, en besvikelse. Så nu ska jag kötta på som bara den så jag får det. Haha.
Kommer också fota rummet när det är klart och lite här omkring, så ni får se :)

Här kommer svaren.

Nu kommer frågorna!
Hur är det att bo på folkan? Vilka bor där tex? Visa gärna bilder på hur det är där.

Det är väldigt lugnt och tyst. Ganska skönt faktiskt. Nära till allt, en väldigt stor fördel. Sen bor jag ju med helt underbara personer :) Jag tror att jag ska göra ett inlägg mer specifik hur det är, med bilder och lite mer förklaring.

 

Är du oskuld och hur många har du legat med?

Nej det är jag inte. Just det tänker jag inte svara helt på, mer än att det är mellan 5-15 stycken. :)

 

Hur länge har du simmat?
Varför valde du att gå på simmargymnasiet?

Jag har tävlingssimmat sen jag var 10, började simma överhuvudtaget när jag var 8. Så 7 och 9 år.
Ja det fanns många olika anledningar till det. En av dom var för att utvecklas såklart, en annan var för att komma bort från Östersund. Var ganska less på att bo där och trivdes väl inte överdrivet bra, varför kommer jag inte säga på bloggen. Alldeles för personligt. :)

 

Vilken är den bästa/roligaste/pinsammaste fråga som kommer hamna i den rosa låda?
Vilken fråga vill du helst ska hamna där?

Haha, Elin jag kollade på dom innan jag svarade nu.. Men det fanns väldigt många roliga/pinsamma frågor där. Tror inte att det var så många seriösa, men vad vet jag. :)

 

Vilken är din favoritmaträtt?
Din största idol?
Bästa låten du vet?

Min favoritmaträtt är palt. Näst efter det är det typ tacos.
Lady GaGa skulle jag nog säga är min största idol. När jag var mindre var det Christina Aguilera.
Bästa låten jag vet.. Hm.. Det finns så många jag tycker är bra, så det blir svårt att bara säga en. Men några som jag tycker jätte mycker om är Telephone, Dance in the dark och Bad Romance - alla av Lady GaGa. :)

 

Vad är det första du tänker på när du hör ordet SOMMAR?

Nylagd asfalt, sol och grönt. :)

 

Skulle du typ kunna hitta på en gåta till en barnbok för 6åringar?

Jo, nog skulle jag kunna det. Men då måste jag veta vad boken handlar om. :)

 

Hur är det annars i ditt liv då? Vad gör du på fritiden förutom att träna och sakna Johannes?

Det händer inte överdrivet mycket saker i Älvsbyn så det blir att vara med dom jag bor med eller plugga. Dock så är jag inte så bra på att göra det sistnämnda.. Heh. :)

 

Jag har inget att läsa nu, har precis läst klart "Låt den rätte komma in". Har du något bra bokförslag?

Jag har inte läst den, men kollade lite snabbt på vad den handlade om. Jag har funderat väldigt mycket på det där.. Jag rekomenderar Twilight - älskar alla dom böckerna! Annars är Syskonkärlek och Timmarna.

Hur är jag som pojkvän?

Haha, söt du är Johannes. Vart ska jag börja? Vi har ju inte varit tillsammans så länge, men du är en jätte fin kille och jag blir glad med dig. Finns mycket mer jag kan säga, men jag vill hellre säga det nu när du kommer :)
Ja det var alla frågor. Hoppas ni är nöjd med svaren, annars är det ju bara att fråga mer noggrant :)

Avslutad!

Frågestunden är avslutad nu!
Har fått fler frågor än vad jag förväntade mig, faktiskt. Ni är ju duktiga på sånt.
Ska sätta mig ner och svara på dom så fort jag bara kan :)

Ha begääär!

Solen lyser jätte fint här ute. På spanskan fick vi faktiskt sitta ute, men några tyckte det var för varmt så alla var tvugna att gå in. Vi har datorkunskap, men det är betygssamtal så vi får göra vad vi vill. Rester i första hand och dom jag har kan jag inte göra här på lektionen. Måste ha kamera till det. Så jag passar på att blogga lite.
Jag kollar på Hm.se och ha begäret kommer krypandes. Men jag har inte råd att shoppa något just nu, tyvärr.
Om typ 23 timmar åker Johannes från Sundsvall. Jag längtar.
Just det ja, jag skulle ju sluta skriva hur mycket jag saknar honom. Sorry.

Modebloggare och Lady GaGa?

Har kollat igenom frågorna lite, är nästan lite smått överraskad. På ett bra sätt antar jag. Det är inte alls sådana frågor som jag trodde skulle komma, inte sånna här "är du oskuld" osv.. Jag menar på vilket sätt är det intressant? Visst det kanske är lite spännande för vissa men ändå? Nog är det intressantare att få höra personens åsikter om diverse saker än sånt? Eller om familjen.
Men i alla fall, jag vaknade innan väckarklockan idag, det händer i princip aldrig. Men jag trodde att jag snoozat j*vligt länge och kollar på klockan. Nej halv sju, ska upp sju. Jag vänder mig om och somnar igen. Vaknar sen igen jätte pigg. Kommer in till matsalen och sätter mig ner. Poff sa det och jag blev helt slut. Heh, som den simmare jag är..
Mina solglasögon har gått sönder. Fan. Jag måste alltså köpa nya.. Jag som gillar dom jag har. Fast jag tycker faktiskt om Märtas mer, provade ett av hennes par igår. Jag såg ut som en modebloggare, heh, inte riktigt mitt område. När Märta hade på sig dom och körde sin sexy dance, så fick jag Lady GaGa känslor. Lovley!

Keep going.

Ligger på gräsmattan och solar. Mysigt värre måste jag säga. Ser att det har kommit in lite frågor, känns bra. Men jag vet att ni kan bättre ;)
Jag tänker bli brun. Så det så. Mycket, på ryggen och magen speciellt :p höhö. Som jag skrev igår, kombinera nytta och nöje. Det känns bäst så.
Fortsätt ställa frågor :)

Frågestund!

Jag har ingenting att säga. Vill skriva om något annat än vad vi gjort på träningarna eller hur mycket jag saknar Johannes.
Det kliar i halsen. Jag har ont i mitt knä. Igen.
Ja det här är min idé. Avslutas imorgonkväll vid 19.00.

Nytta och nöje

Vet ni vart jag sitter? Jo, ute och lutar mot husväggen. Solen lyser jätte fint och det är varmt. Så pass varmt att jag sitter i bh och shorts. Märta, Saga och Cissi sitter bredvid i linne och shorts.
Dock försvann solen bakom träden.. Fast jag ska inte klaga. Hehe.
Jag är död i benen efter träningen. Men det är sån här träning jag tycker är kul, sån jag i princip älskar.
Får köra lite hårdare träning än Victor och Dima, men det är för att jag ska toppa och inte dom.
Nej nu ska jag plugga. Kombinera nytta och nöje förstår ni :)

Look.

**
Så ser jag ut idag.

Vad vill ni läsa mer av?

Jag känner mig så jävla grötig i huvudet.
Morgonträningen var allt annat än kul. Skavsår på foten och massa annat. Dock fick jag turen att Roger tillslut drog mig när han cyklade. (Tolka bakom eller vad heter det?) Då skavde det mindre.
Jag tar seriöst lång tid på mig att somna. Ligger och vrider och vänder på mig hela tiden. Varför får jag en sån här period nu? Jag skulle verkligen behöva sova.
Ska göra mig i ordning nu. Kanske piggnar till då. Och förlåt för ett hackigt och ointressant inlägg. Ska bättra mig. Några förslag på vad ni vill läsa mer av? Frågestund kanske lockar?

Stjärnfall på rosa himmel.

Målade nyss naglarna. Rosa. Och tre stjärnor :)
Ikväll blev det inte mycket gjort.. Är hungrig, men är för lat/bekväm för att gå och göra en macka. Eller två skulle nog behövas. Har inte ätit upp messmöret än så det lutar väl åt något sånt.
På det efterlängtade fikat ikväll så blir det mest troligen inte fika utan grillkorv. Usch. Dom står och tänder grillen utanför mitt fönster. Jag ska för första gången inte äta måndagsfika. Känns tungt, men är det inte fika så vill jag inte ha. Tyvärr.
Imorgon på morgonträningen ska vi åka rullskridskor. Ska bli spännande. Kommer inte ihåg sist jag åkte sånna. Kanske får vi till en video, kanske. Så har ni något att skratta åt. Precis som Roger kommer ha.

Trasiga knappsatser och rosa baddräkter

Min spanskalärare har hittat min blogg! Jag vet inte hur, men det har hon. Jag har nog lite blandade känslor, men samtidigt så är det alltid kul med nya läsare :)
Min mobil är inte på min sida. 6an vill inte göra som jag vill utan man måste trycka hundranittioelva gånger på den för att få fram något.. Ibland glömmer jag bort det och svär över att det hela tiden kommer upp "ordet finns inte med i ordlistan". Jag kanske borde tejpa fast knappsatsen, den har ju varit lite lös sen typ september.. Lämnade in den och fick tillbaka den, så gott som ofixad. Men men, garantin har ju gått ut så det är tejp som gäller nu. Jag älskar ju min lila mobil.
Nej nu blev jag lite för känslosam. Det är ju trots allt bara en mobil. En väldigt fin.
Känner mig lite piggare, men bara lite.. Hoppas innerligt på ett kort och lätt pass idag. Annars kommer jag somna innan internatfikat (brottsligt förstår ni).
Bara för att det inte ska bli ett bildlöst inlägg (jag, Emma och Evelina har konstaterat att sånna inlägg är tråkiga) så får ni en bild från helgen.
Ja, det är jag. I en rosa baddräkt. Någon förvånad?
Dock är den inte min.. Utan Cissis. Jag funderar på att kidnappa den.
Mohahahaha!

Luftmadrasser och besök

Det var jätte skönt att få sova i sin egen säng inatt, vi bodde på en skola och det innebär luftmadrasser. Dock blev det lite jobbigt igår - ingenting jag kommer gå in på mer exakt. Så jag somnade inte innan halv två i alla fall.
Är glad att jag bara har tre lektioner, inga jobbiga, och att det kommer bli lugnt på träningen eftersom vi har varit och tävlat. Annars vet jag inte hur jag skulle orka med dagen.
Jag tror inte att Johannes skrev det under hans lilla blogghelg, men på fredag kommer han hit och stannar hela helgen! Wihiiii! Så lilla jag borde kanske städa.. Hm.. Annars tar han sig nog inte in i rummet, utan att kliva på massa kläder.
Måste göra mig i ordning inför skolan nu. Har längtat efter att sminka mig, sjuk känsla jag vet.

Nu tar Amanda över igen.

Ja nu sitter jag här hemma i Älvsbyn. Läste nyss igenom Johannes inlägg och jag kommer nog lämna över till han fler gånger då jag tävlar. Duktigt gjort.
Det här är helgens resultat. Brons: 200 medley, 100 bröst och 100 rygg.
Silver: 200 rygg. Guld: 400 medley.
Tiderna behöver jag ju inte uppdatera er om. I alla fall inte dom från gårdagen.
Men idag då, hur gick det då?
400 fritt: Pers. I övrigt kändes loppet skit. Gick segt och jag mådde satans illa redan efter 150 meter. Inte lyckat.
200 medley: Pers. Kändes skit bra.
100 rygg: Mitt spec, pers. Kändes ännu bättre än 200 medley.
100 fritt: Inte pers, kändes inte överdrivet bra heller. Nog sämsta loppet i helgen, fast det var inte direkt dåligt.
Nej nu ska jag ta det lugnt ikväll, lite plugg bara.

Dags att lämna över

Då var de dags att lämna över till blogg proffset igen. Hoppas ni tyckt att ja inte varit allt för värdelös när de gäller blogga ;). Hoppas bara att Amanda blir nöjd nura :p.


ligger nästan i chock tillstånd

Amanda har höjt sig några nivåer i sin simning igen. Jag är helt sjukt stolt och överraskad ja visste att hon hade de i sig men inte just en tävling som umeå stänket. Iallafall så simmade hon 2,18,34 på 200 fritt vilket var pers med ca 2 sek och de flesta brukar persa mellan 1 tiondel och 5 tiondelar max. Så de var ett helt sjukt stort framsteg. Men som om de inte var nog så persa hon 5 sek på 200 rygg !! 2,33,95 !! de är en helt sjukt bra tid ja såg att på den tävlingen jag är på hade de räckt till en tredje plats och då är endå ungdoms landslaget här och försöker kvala till num (nordiska ungdoms mästerskapen) till sommarn. Så vi får hoppas att hon kan fortsätta prestera så här bra imorn och på fortsatta tävlingar så har hon snart sum sim kvalet. Så jag kan inte säga nåt annat än att ja är väldigt stolt och överraskad. Snart kanske hon till och med är med och fightas mot min gudsyrra nere i jönköping. (hon på bilden)

5 sek 3 kvar !

Här kommer lite raporter från förmiddagens lopp 100 bröstsim gick jätte bra hon persa med 5,54 sek hennes nya tid är 1,19,23 och bara 3 sek och 19 hundradelar från Sum sim kval (Svenska ungdomsmästerskapen) . Och på 400 medley gick väldigt bra de också hon simmade på 5,37,14 och de är riktigt bra för att vara första gången, kanske blir en kariär där ;) eller i 100 br trotts allt har sverige många duktiga bröstsimmare. Vi får hoppas att de går lika bra ikväll för Amanda.
Jag skulle hälsa från Amanda att hon känner sig väldigt trött sa hon men att hon skulle satsa allt på 200 rygg ikväll. Och att hon kände sig lite bitter för att hon hade inga tider så hon fick simma i första heatet och amanda platsar i de sissta heaten igentligen så hon har inget motstånd. Ja uppdataterar er lite mer ikväll om kvällens lopp.


400 medley och 100 bröstsim !

om ni undrar vem de är på bilden så heter han Simon sjödin och är en av sveriges bästa simmare. Han är bäst på till exempel 400 medley, 200 fjäril och sånna där distanser som ingen gillar typ. ;)
Hallå, hallå idag är de dags att tävla ja har kollat upp vad Amanda simmar och vad ja ser så börjar hon passet med 100 m bröstsim den bästa distansen tycker jag iallafall. Sen efter de så simmar hon 400 medley för första gången så de blir kul och se vad hon kan prestera där. I ett 400 medley lopp gäller det att inte simma för snabbt i början vilket många gör första gången dom simmar de och av egna erfarenheter så brukar de bli väldigt jobbigt om man simmar för snabbt i början. De är vad hon simmar på pass nr 1.
Själv har jag 200m bröstsim och simma vi får se hur de går helt enkelt.

Senare på eftermiddagen simmar hon 200 frisim (crawl) och 200ryggsim ja återkommer med Amandas tider vid lunch tid.
För er som vill ha lite spänning och se Amandas lopp kan gå in på http://www.livetiming.se/live.php?cid=491&session=2 och trycka på LIVE obs ! det funkade inte nu nyss men vem vet de kanske fixar de. Annars kan ni kolla i resultat eller läsa bloggen ikväll. Tävlingen börjar klockan 11 så om ja räknat rätt så simmar Amanda 100 m bröstsim ca 12:10 om ja inte är helt fel ute.
Men men ni får höra mer senare på dagen. Då kommer ja med lite tider kanske lite pers och lite kommentarer från Amanda.


vikarie för ett tag

Då sitter man här då och ska blogga de ja aldrig gjort förut så det här kan bli spännande . Ska försöka uppdatera så ofta som möjligt men ja simtävlar också i Mölndal så jag har inte hur mycket tid som helst men iallafall så har jag nyss pratat med Amanda de har nyss kommit fram till umeå. Resan verkar ha gått bra lite dåligt väder bara. De var framme 19:20.

Som de flesta vet så har ja och Amanda ett distans förhållande. Tänkte berätta lite grann hur de är med de osv. Att ha ett distans förhållande säger de flesta att de är jobbigt men de ser bara nackdelarna. Visst man kan inte träffas lika ofta och man kan inte göra lika mycket tillsammans, men när man väl träffas så blir det en hellt annan känsla. Man har längtat efter den personen länge och saknat hon eller han man snackar om att träffas länge innan. Och när man väl träffas känns det som om man vunnit OS guld de blir en hellt annan känsla en när man kan träffas varje dag. Det är svårt att förklara hur stor skillnaden är och de är nånting som bara dom som haft distans förhållande kan förstå.
Och sen när man har distans förhållande så visar man väldigt stark känsla till varandra att man klarar att vara tillsammans fast man vet att man inte kan träffas så ofta. De måste man som person va väldigt stark för att klara. Att hålla sig trogen fast och inte va otrogen. De är nånting ja älskar med Amanda hon är väldigt stark som person vilket gör att ja samtidigt känner mig väldigt säker på att ja älskar hon osv. De var nog de ja ville säga. Just ja nu får vi alla hålla tummarna för Amanda hon ska simma bra på allt. Annars kan de bli mycket jobb för mig ;).

Amanda ville att ja skulle hälsa att om hon hade varit smart så hade hon tagit med internetkabel. Och sen skulle jag också hälsa att hon pumpade sin madrass förhand och att den pruttar.

// johannes


Packar till Umeå.

Nu ska jag packa väskan. Dom kommer om ungefär 50 minuter tror jag.
Vad jag vet just nu så kommer jag inte ha något internet där vi ska på i Umeå, men jag hoppas på att jag har en snäll pojkvän som kanske kan uppdatera er om hur det går. Dock har han en typ kanadensisk dator och kan inte skriva å,ä,ö.. Men jag hoppas att det blir läsbart ändå.
Om jag nu får han till att gästblogga så kommer ni hitta inläggen under gästbloggning.

Kommer simma 400 medley för första gången så håll tummarna för mig!

Massor med pussar! ♥♥

Jag behöver hjälp. Antar jag.

Drömde en mycket läskig dröm om familjen, vi var på tivoli och sen åkte pappa, mamma och Hugo. Jag och Gabriel blev alltså lämnade kvar. Sen hände det massor som jag inte orkar berätta. Men det var läskigt..
Jag hoppades innerligt att Johannes skulle vara här, men icke. Jag ville ju att han skulle hålla om mig..
Men jag känner mig nästan stolt som vaknade halv tio. Bara nästan. Borde äta min RisKvikk, men orkar som inte resa mig. Tyvärr. Där har vi det igen, Johannes kom hit! ;)

Fetaosten är glad.

Nu har jag tagit tummen ur röven och lagat mat.
Jag önskar dock att mina matlagningskunskaper sträckte sig längre än såhär. Eller ja det är mer orken som sätter stopp för godare och "lyxigare" mat. Som spaghetti och köttfärssås. Det är lyx för mig på helgerna.
Men nu är fetaosten inte lika ilsk.

Familjetjej

Jag har insett att jag inte riktigt borde bo själv. För en och en halvtimme sen sa jag till Johannes att jag skulle laga mat och vart tror ni jag fortfarande sitter. Jo vid datorn. Jag är så grymt lat. Idag skulle jag även städa, plugga och tvätta. Tror ni jag har gjort något av det? Svar: Nej.

 

Johannes vet i alla fall att han kommer få laga mat när han kommer hit nästa helg. Stackars liten. Fast han har makten att få mig ifrån datorn och göra något vettigt i alla fall. Som tur är. Så vi kanske lagar maten tillsammans, men bara kanske.

 

Jag får en klump i magen när jag kollar på fetaosten som jag köpte. Den kollar ilsket på mig. Känns det som. Snart skriker den nog också. Att jag ska lyfta min lilla rumpa från stolen (som inte är överdrivet skön) och slå på spisen. Det hade pappa gjort. Åh, varför är du inte här och skäller på mig? Kom hit nu, skulle behöva skäll. Eller bli lite ompysslad.

 

När jag var och handlade min ilskna fetaost så gick jag förbi massa hus som grillade. Tänk vad gott med grillat! Jag längtade hem mer än någonsin då. På något sätt under helgerna så saknar jag Gabriel och Hugos bråk klockan 7 på morgonen, Gabriels kaxiga svar eller dom gånger jag kan bli så arg för att pappa och mamma inte förstår. Även fast dom sakerna var så sköna att slippa när man flyttade.

 

Jag är nog en familjetjej. Jag älskar att vara hemma med familjen eller mysa med pojkvännen på kvällarna. Fester.. Nej det lockar inte så mycket. Bara som nu, när jag sitter helt ensam med en ilsken fetaost. Men jag vet att det är inte jag. Jag skulle aldrig kunna vara den där tjejen som festar varje helg och sånt, det går inte. För jag har min simning att fokusera på. v>

 

Aldrig någonsin att jag ger upp den. För den har gett mig så mycket.

Mjukglass i solen

Träningen gick väl sisådär. Solen skiner ute så jag och Victor, när han slutar spela på sin bas, ska gå och köpa mjukglass. Premiäär!
Har ni ätit någon mjukglass än?

Min lunch idag blir mackor med messmör på och BRAVO juice :) Nyttigt värre.

Kungar och RisKvikk

Nu sitter jag här ganska nyvaken. 10.54 vaknade jag för att vara exakt. Ska äta frukost typ nu.
Känner mig allt annat än fräsch just nu.
Vid tolv ska jag och Victor träna, tröskelpass blir det. Utan tränare dessutom.
Jag har nyckeln till badet - so I'm the king of the badhus.

Fotos de mí

Lite egobilder från spanskan. Ja man borde kanske fokusera på lektionen, men jag var typ klar då.
**
**
Me like this.
**
**
**
Nu gott folk ska jag ställa mig och koka makaroner. Det blir min middag/kvällsfika.

Slowstarters

Nu sitter jag i min säng och försöker fundera ut vad jag ska äta till middag idag, frukost och lunch imorn. Lutar åt makaroner och smör idag.. Billigt och riktigt gott ;)
Ska ta en sväng förbi Forum också, vad jag ska göra där får ni se när jag är tillbaka.. Om jag har turen vid min sida dvs.
Träningen gick bra, lite segt först. Men är man en "slowstarter" så är man. Vann nästan, men bara nästan, över Dima på rygg. Wihiii!
Ska kolla grenordningen för Risösim i juni och startlistan för Umestänket i helgen.
Ikväll SKA jag uppdatera bra, så ni har mycket att läsa. Höhö.

Tillfälle att slicka

Kollade runt på olika bloggar och hittade det här: http://minsoffa.blogg.se/2010/may/antligen.html

Ett litet skratt bubblade fram. Erkänn att det är liiiite komisk i alla fall.
Jag håller med hon som har bloggen, jag har också längtat efter detta tillfälle.
Nu har jag spanska. Sen träning. Sen bloggar jag.

Skolmys

Sista skoldagen den här veckan, blir ganska skönt ändå. Fast på något sätt så är det mysigt att vara på skolan (nej jag är nog inte helt frisk) kan sitta här och bara ta det lugnt. Jag har ju datorn med mig och skolan är typ enda stället där jag träffar Evelina och Elin bland annat.. Så det är ändå ganska mysigt, som jag redan sagt.
Har två timmars hål mellan varje lektion idag. Började 8 och slutar 3. Så jag ska sitta och "mysa" på skolan.
Blir själv på träningen. Märta och Cissi är i Sthlm på UF SM, Saga åker hem, Victor kommer precis hem från Frankrike och Dima är sjuk. Fast då kanske han kan köra mer fjäril-och ryggteknik med mig. Kommer behöva det i helgen när jag ska simma 400 medley, för första gången.
En oredigerad bild från Uppsala.

Fjällbrynt och Ben&Jerry's

När jag låg och simmade idag så kände jag ett riktigt stort sug efter messmör. Kan liknas vid suget efter B&J's Wish, ni som var i Uppsala och tävlade ni vet hur det var..
Jag har inte varit ett stort fan av messmör, visst jag gillar det men jag har inte kunnat jämföra det med glass.
Aldrig. Inget kan jämföras med glass.

Jag sitter i alla fall här med mitt messmörspaket och väntar på att brödet ska tina lite mer. Snart blir det micron, orkar nämligen inte vänta.

Sliten? Oja!

Kom till skolan vid nio, för att sedan upptäcka att vi inte hade någon svenskalektion.. Så jag har suttit och hållt på med bildmanipulationsuppgiften, nästan klar!
Snart ska jag försöka mig på att göra en lightbox, till webdesignuppgiften.. Den som går så bra, eller inte..
Känner mig inte alls sliten. Nej då..
Sprint på träningen ikväll, vi är bara tre stycken som ska träna. Spännande.

Lever fortfarande.

Nu har det varit väldigt tyst på bloggen under helgen. Jag har varit och tävlat i Uppsala och inte haft tillgång till internet, tyvärr.
Om ungefär en timma sätter jag mig på bussen till Älvsbyn, så när jag kommer fram ska ni få veta mer exakt hur det har gått under helgen.
Vill inte åka ifrån Johannes.. Den här gången tar det minst två veckor innan han kan åka upp. Jaja, det är bara två veckor, men åndå :p
Hörs efter halv åtta någon gång!

Väl Godkänt

Spanskan är min sista lektion nu, sen ska jag till bussen mot Sundsvall. Jag vet inte hur jag lyckades, men jag hann packa allt imorse.. Ska bli spännande att se hur mycket jag har glömt.

 

Utvecklingssamtalet gick mycket bra, jag låg på VG i nästan allt. Toppen. Pratade med pappa den här gången, blir ju på högtalartelefon eftersom det är så långt att åka bara för att prata med min mentor i 40 minuter.

 

Ska springa på apoteket och köpa Ibumetin och även något att äta på resan. Annars kommer jag inte kunna äta förrän vid halv elva..
**

Nanodefinition och Ibumetin

Skolläkaren sa att jag mest troligen har stukad fingret omedvetet och att jag skulle äta inflammationshämmande, typ Ipren eller Ibumetin (som är samma sak), tre gånger om dagen i 7-10 dagar. Blir det inte bättre då så ska jag komma tillbaka. Skolsyster tyckte att det var lite intressant att jag helt missat att jag stukat det så hon ville helst att jag skulle komma tillbaka oavsett hur det blev i fingret.

 

Träningen kändes väl inte överdrivet bra. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra på tävlingen ändå, känns inte värt att åka hela vägen till Uppsala om det går skit.

 

Efter träningen skulle vi och handla Ibumetin, tänkte kolla om Coop hade det. Men icke, Ipren fanns - men det är mycket dyrare än Ibumetin och som jag skrev längre upp så är det samma saker i. Kom istället hem med en mascara - min tar slut när som helst. Det blev den rosa Nanodefinition från Nivea (det enda som finns på Coop) Ska bli spännande att prova något annat än Maybelline ;)

Tandborstar och läkare

Sitter på skolan nu, fast jag inte börjar förrän 11. Var till skolsköterskan, hon sa att jag skulle komma tillbaka kvart i tre för då var skolläkaren där.. Hon förstod som inte vad som hade hänt, som jag då. Men vi vet att den inte är bruten eftersom jag kan röra fingret.
Idag blir vi förhoppningsvis klar med våran älskade film, den som vi har hållit på med sen februari.. Kommer bli en Oscar, i alla fall för "backstage"-filmen som också görs ;)
Åh, igår köpte jag en ny tandborste. Med tungskrapa. Känns skumt att borsta med den.
Antar att det är dags att jag slutar skriva nu, med tanke på att det där med tandborsten är helt ointressant för er (gissar jag på).

55 minuter

Är klar med städningen och jag kommer få mina efterlängtade 55 minuter ;)
Blir att sova alldeles snart, ska bara säga god natt till Johannes. Vill ju egentligen inte det, men han har tidig skola imorn så. Heh, vissa andra börjar ju elva och inte har någon morgonträning ;) Han är lite bitter.
Hämtade biljetterna som ska ta mig till Sundsvall på torsdag, mysigt! Kommer dock fram sent.. Men det är ju bättre än att inte alls komma dit.
Hörs imorgon, kära bloggläsare!

Maren och jag - bär och knäckebröd.

Borde städa upp på mitt rum, plocka undan allt. Idag. Johannes lovade nämligen mig massage i typ 1 timma om jag blev klar idag, känner pressen ;)
Mitt finger gör fortfarande satans ont, ska gå till skolsyster imorn och kolla vad det kan vara.
Träningen idag.. Ja.. Jag kan inte simma progressivt längre, det går bara inte. Känns så otroligt kasst.
Och just det ja. Maren är bäst ;)
Just me :)

Paiin.

Jag har lyckats göra illa mig, igen. Nu är det mitt vänstra ring- och långfinger som är drabbade. Kan inte göra dom raka eller "antstränga" dom, så sminkningen imorse var en mindre utmaning. Men jag lyckades.
Ska försöka blogga lite bättre idag än igår, om jag inte måste sitta med plugg hela kvällen.
Webdesignen går bra, förhoppningsvis så behöver jag inte ha några fler sånna lektioner förrän i juni.. Men då måste jag fortsätta jobba nu ;)

Pictures of love.

Nu kommer bilder från helgen, eller ja jag tror alla är ifrån lördagen.
Provade Johannes största tröja.. Heh.
Dom var så ful/söta och lika så minen jag har.
Jag och Johannes.
En till bild på mig och Johannes.
Resten av bilderna fungerar inte just nu :(
Men dom kommer väl upp lite då och då i framtida inlägg istället.

Hurry up!

Ikväll kommer bilderna.
Måste bara flytta över allt, när ingen vill hjälpa mig.
Jag ska skynda mig.
Ett kort inlägg fick det bli. Förlåt.

Röd huvtröja

Sitter i Älvsbyn nu. "Råkade" ta med mig Johannes röda huvtröja. Nej, men han sa att det var okej. Den luktar precis som han.
I Skellefteå tvingades vi byta buss för det var tekniskt fel på den vi började åka på. Var osäker på om jag skulle hinna med bussen från Piteå, men det gjorde jag.
Jag ska var social med dom andra, lägger upp bilder från helgen när Johannes har skickat dom till mig :)

Bland majbrasor och mellanbergen

Vaknade redan vid halv nio, tog mig upp först två timmar senare. Johannes å andra sidan vaknade halv sju, hur lyckas han? Jag menar vi somnade ju inte tidigt precis..
När jag skrivit klart det här inlägget så ska jag börja göra mig i ordning för vi ska in till stan och bara mysa. Johannes ska visa mig Sundsvall, säger vi som.. Han vill egentligen inte in, men gör det bara för att jag har tjatat liiite. Heh. Nej men det blir så när man inte kan åka in på stan så ofta, jag menar Älvsbyn.. En gågata. Det är typ det som finns.
Igår var det riktigt mysigt när vi var och kollade på majbrasan, dock var den väldigt liten.. Men vi skulle i alla fall gå till något sorts torn (som var skithögt!) men det var stängt.. Som tur var, med min höjdskräck ;) Men det blev en väldigt fin utsikt ändå. Det blev sådär sött som i vissa romantiska filmer. Jag vet, jag är en sån person..
Haha, bjuder på den ;)

RSS 2.0