400 medley och 100 bröstsim !

om ni undrar vem de är på bilden så heter han Simon sjödin och är en av sveriges bästa simmare. Han är bäst på till exempel 400 medley, 200 fjäril och sånna där distanser som ingen gillar typ. ;)
Hallå, hallå idag är de dags att tävla ja har kollat upp vad Amanda simmar och vad ja ser så börjar hon passet med 100 m bröstsim den bästa distansen tycker jag iallafall. Sen efter de så simmar hon 400 medley för första gången så de blir kul och se vad hon kan prestera där. I ett 400 medley lopp gäller det att inte simma för snabbt i början vilket många gör första gången dom simmar de och av egna erfarenheter så brukar de bli väldigt jobbigt om man simmar för snabbt i början. De är vad hon simmar på pass nr 1.
Själv har jag 200m bröstsim och simma vi får se hur de går helt enkelt.

Senare på eftermiddagen simmar hon 200 frisim (crawl) och 200ryggsim ja återkommer med Amandas tider vid lunch tid.
För er som vill ha lite spänning och se Amandas lopp kan gå in på http://www.livetiming.se/live.php?cid=491&session=2 och trycka på LIVE obs ! det funkade inte nu nyss men vem vet de kanske fixar de. Annars kan ni kolla i resultat eller läsa bloggen ikväll. Tävlingen börjar klockan 11 så om ja räknat rätt så simmar Amanda 100 m bröstsim ca 12:10 om ja inte är helt fel ute.
Men men ni får höra mer senare på dagen. Då kommer ja med lite tider kanske lite pers och lite kommentarer från Amanda.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0