Mys i soffan

Ligger i soffan bredvid Johannes nu, har lånat hans iPod touch. Orkar nämligen inte starta datorn. Resan hit gick jätte bra, kollade på 500 days of summer, en jätte bra film-rekomenderar den verkligen! Ikväll blir det majbrasan, jag satt och funderat väldigt mycket på vilken dag det egentligen var, men Per sa att det var idag så jag litar på han. Har bara träffat hans lillebror i typ 15 minuter och jag saknar redan mina bröder, jag ser båda två i han. Hm, det är ju bara 17 mil hem ;) Nej, men jag kom hit för att träffa Johannes så jag stannat ju i Sundsvall hela helgen. Men tanken lockar ju lite... Nu ska jag fortsätta vara social med Johannes. Hoppas ni får en rolig Valborg :)

Mysigt

Nu är allt packat. Tror jag i alla fall. Satt väldigt länge i matsalen, drygade verkligen ut - skönt. Jag tycker om att ta tid på mig när jag äter, ibland. Här är det hur underbart som helst att bara sitta och prata länge efteråt. Dock missade jag helt att passa på att dricka lite te, men men, jag får väl ta det nu då. Dock inte samma myskänsla då.
Tar lite egopics för att dröja ut på tiden, känns som att den sniglar fram bara för att jag ska åka imorn.. Jag kan ju passa på att plugga, vilket jag ska också.
Jag och Johannes bestämde oss för att efter halv tio ska vi inte prata mer, förrän imorn då. Mest bara för att vi ändå ska träffas så pass snart och för att få chans att lägga sig tidigt så det snabbare blir just fredag. Jag vet lite smått "löjligt" kanske, men jag vet att många har upplevt den där känslan av att längta efter någon så pass mycket att det känns som att tiden står helt stilla. Och det heter ju att "tiden går snabbare om man sover", så jag ska sova mycket. Haha.
Imorn kommer jag mest troligen inte kunna blogga något förrän jag är framme i Sundsvall, kanske om jag hinner innan jag går till tåget. Men jag kan inte lova att det blir någon bra uppdatering, men jag ska skriva åtminstonde ett inlägg per dag - är ju bara en helg.. Tyvärr.

Hårresande

*
*
Ja, det är mitt hår idag. Har så tråkigt så jag satsar på lite egopics.
Är väl medveten om håret som står ut på den sidan som inte är platt, men det ville inte
lägga sig som det skulle lägga sig. Intressant, jag vet.

Toning

Precis som Linnea kommenterade igår, så ska jag försöka få till så headern "smälter in" i bakgrunden.
Dock vet jag inte riktigt hur jag ska göra eftersom den är tonad.. Hm.. Jag får fråga Evelina eller Märta :)
Ikväll blir det att packa, var jätte nervös förra veckan - nu är jag lugn som en filbunke. Johannes däremot, heh, han är inte alls lika lugn.
Utvecklingssamtal om exakt en vecka, den hår gången blir det inga IG-varningar i alla fall, känns bra.

Manipulationer

Vi ska göra två bildmanipulationer (stavas det så?). Till att börja med så har jag svårt att uttala det, sen så vet jag inte vad jag vill göra heller.. Varför kan jag inte ha samma fantasi som Maren?
Ikväll ska jag plugga hårt, så kvällen går fort. För det är inte länge kvar tills jag ska åka till Sundsvall :) Så jag måste göra så att tiden går fortfortfort! Sen kan det gå tillbaka till samma seghet, så det känns som mer än en helg.
Jag saknar Johannes.. <3

Ny header!

Fick ihop den tillslut, med hjälp av Marcus :) Så nu har jag en ny!
Då:
Nu:
Vad tycks?

Ilska

Jag gjorde en jättefin header igår. Nu är den i 5 j*vla bitar och det går int att få ihop den! Jag som tänkte vara duktig och byta till den, som är mycket snyggare än den jag har nu.. Men icke. Varken datorn, PS eller Dreamweaver vill samarbeta idag. Skit.
Nu tänker jag sura tills det funkar, så det lär int bli speciellt muntra inlägg. Men jag ska försöka hålla mig i skinnet.

Biljetter

Titta vad jag har här!
Vad kan finnas i det här? ;)
Det är ju biljetterna till Sundsvall!
Wihiiie :D

Flashbacks

Jag sitter framför datorn, Spotify är på och jag läser igenom gamla blogginlägg. Jag tycker om att göra det, jag får tillbaka känslan jag hade när jag skrev dom. Oavsett om jag var glad eller om jag var ledsen så är det kul.

Igår när jag åkte från Boden så fick jag en så kallad flashback, från den gången Victor följde med mig till Boden. Första minnet som kommer upp är när vi låg på madrassen, ganska nyvakna och jag var lycklig. Förut blev jag bara ledsen så fort jag tänkte på det. Men igår så tänkte jag att det var ett väldigt fint avslut, en fin "sista helg tillsammans". Jag blir inte ledsen längre när jag tänker på mina och Victors minnen tillsammans, antar att jag har gått vidare? Känns bra eftersom vi kommer bo i samma uppgång fram till sommaren, max 8 meter ifrån varandra.
Jag gillar minnen, bra som dåliga.
Vet ni en annan sak? Idag fyller min bästaste Marielle 17 år. Vi har sjukt mycket minnen tillsammans och fler ska det bli. Jag saknar henne. I sommar ska jag hitta på mycket bus med henne, bara vi är hemma samtidigt.

Bilder från lördagens shopping

Här kommer bilderna på det jag köpte i lördags när jag och moster var på stan.
Mousse, balsam och hårspray.
Rougeborste.
Tvättpåse.
BH + trosor.
Anar ni hur mycket jag har gått och kollat på dom där underkläderna? Sen ser jag att det är 50% på dom, så jag kunde verkligen inte motstå dom. Haha.
Lagomt till helgen (a)

Grattis!

Min moster fyller år idag. Hon säger att hon blir gammal, det tycker int jag. Fast för mig spelar det ingen roll hur "gammal" hon blir, hon kommer alltid vara toppen!

Jag har ont i mitt högra öra. Väldigt ont. Kunde int ligga på den sidan igår när jag skulle somna. Jag är rädd för att jag kommer få öroninflammation. Väldigt rädd. Det kom ganska plötsligt igår. Har ingen aning om varför.

Senare ikväll kommer jag tillbaka till Älvsbyn. Jag skulle vilja prata med Märta. Om mycket, speciellt om igår.
Det var därför jag int bloggade något mer igår, det blev lite jobbigt med ett ex. Eller ja, väldigt jobbigt är nog ett bättre uttryck. Med det är inget jag vill skriva om här, mest för att int "hänga" ut han.  Hoppas ni har förståelse för det.


Godis Arenan

Idag har jag faktiskt bytt mitt första bildäck någonsin. Det gick bra, men var lite tungt. Får ta och träna lite mer tills nästa gång ;)
Har varit och shoppat lite idag. En tvättpåse till underkläder, bh+trosor, rougeborste, balsam, hårspray och hårmousse. Bilder kommer imorgon när jag kan föra över dom till min dator.
Kom nyss tillbaka från min och mosters promenad till Godis Arenan. Dock äter jag ju inte godis, inte i april i alla fall. Så om en vecka får jag äta igen, om jag nu vill ha då dvs.

Jönköping

Sitter i Boden nu. Har varit och gosat med mormor och morfars katter, har saknat den känslan lite.
Min arm gör lite smått ont, jag håller inte precis på att dö så jag antar att jag inte ska klaga.

Johannes är i Jönköping och tävlar på GP. Kollade Livetiming, men jag har inte så stor koll på hans tider så jag vet inte om det gick bra eller inte. Får ta och smsa och fråga. Nu är det bara en vecka kvar sen är jag i Sundsvall. Lite smått pirrigt, men det ska bli jätte mysigt. Första gången som vi inte träffas på en tävling, heh.


Inte avancerat

Sitter på skolan nu. Har inga lektioner idag. Men det känns som att om jag sitter på skolan så får jag mer gjort, rättare sagt mer RÄTTA saker gjorda. Eftersom jag inte hade någon tidspress på mig idag så tog jag tillfället i akt och sminkade mig lite mer noggrant än vanligt. Fast det syns ju inte, som vanligt..
Inget avancerat. Bara sådär lagomt.

Till Sundsvall

Nu har jag bokat och betalat resa ner till Sundsvall och tillbaka. Ska bli väldigt kul att åka ner, lite nervöst.
Den 30 april sätter jag mig på tåget dit, kommer fram ungefär vid 14.
Jag är glad. Hoppar nästan.

I mitt nya rum

Nu sitter jag i mitt nya rum. Rättare sagt det som ska bli mitt nya rum. Har ju haft problem med myror, så nu ska jag få ett nytt rum. Kommer alltså bo med Maren, Victor och Dima igen. Ska försöka flytta över alla saker ikväll, så det är gjort. Det ser faktiskt lite annorlunda ut här inne, saknar en hyllanordning (heter det så?) som jag funderar på att flytta med. Annars kommer det bli mycket trångt i mitt rum, heh..
Jag hade faktiskt tänkt vara duktig på att blogga ikväll, men som det ser ut nu så blir det inte så mycket bättre uppdatering än vanligt.
Nu är det bara att tagga till spec-tröskeln ikväll.
Glöm ej att fråga om det är något som ni vill att jag förklarar :)

Changes

Jag kom på skolan 10 minuter innan jag började. Det var något nytt. Men det är väl alltid kul med förändringar? Nästan alltid i alla fall.
Evelina sitter bredvid och försöker klura på ett blogginlägg hon också. Varför är det alltid så svårt när man faktiskt har tid?
Oj, nu kommer Jörgen med nya frågor till Dagstidningsprovet. Lite färre årtal hoppas vi på.
Ser sliten ut. Känner mig sliten.

Lady Gaga

Har hittat en jätte fin tröja på här, eller ja det var egentligen Victor som hittade den. Känns som att den skulle kunna sitta super bra på mig. Den lär nog bli trösten för att jag inte kan åka på Lady Gaga, tävling dagen efter -.-'
Jag menar något "minne" av Lady Gaga måste man ju ha. Heh, minne kanske inte var rätt ord, men jag tror ni fattar?

Den är så fin. Så perfekt.


Blåmärken

Vi spelade innebandy på morgonträningen imorse. Jag var otroligt dålig på att ens få i väg bollen.
Jag är glad att jag fastnade för simning, speciellt med mitt fyrkantiga bollsinne. Något som Victor varit flitig med att påpeka att vi alla har. Jag halkade omkring, var dum nog att inte ta med skorna till badet - där dom egentligen ska vara. Märta sköt en hård boll på mig, den träffade mitt på låret. Tror det blir ett till blåmärke.
Varför får man blåmärken egentligen? Jag har som inte riktigt förstått det. Ibland får man blåmärken för ingenting. Jag menar i måndags slog jag i höftet HÅRT två gånger på samma ställe. Det är knappt så att den där blånyanserade fläcken får kallas blåmärke. Den syns ju knappt. Men alla småttingar på benen lyser nästan mörklila.
Det är alltid på benen jag får också.
Jies, störd bild. Men orkar tyvärr inte göra någon snyggare.

Internetbanken

Skulle logga in på internetbanken, möts av den här rutan:
Jag blev först lite rädd, men sen provade jag logga in och det funkade.
Jag har Google Chrome ifall någon undrar..

Planering

Nu ska jag sätta mig och göra en planering. Skriva upp allt jag har att göra och hur lång tid jag har på mig. Så jag verkligen ser det och sätter deadline på allt!
Sen blir det även en tävlingsplanering med mera.
Så rolig blir min måndagskväll.

Förhållande

Min toppen-simning var inte det enda som var bra i helgen. Ni som har mig på Facebook har nog redan sett det, men ifall någon av läsarna inte har lagt till mig som vän där så får ni se nu.
Well bilden säger nog allt :)

Back in biz.

Försökspasset idag har gått så sjukt jävla bra. På 200 ryggsim så persade jag med 9 sekunder och klarade mig in till finalen. 4x100 medley laget gick också bra, jag simmade 100 rygg (alltså första sträckan) och persade med 3 sek. Om ni vill att jag ska förklara dessa lag och finaler hit och dit så säg till! 
Så nu ska jag tagga tills ikväll, men inte för mycket. Jag ska göra mitt bästa, kan inte mer än så.

Pappa sa att nu när jag kommit till final (det är min första individuellt) så är allt annat som kommer en bonus. Persar jag så är det ett stort plus. Om inte, så är jag nöjd ändå.

33.77

Tillbaka på hotellet. Gjorde ett sjukt bra pers på 50 rygg, nästan 1½ sek. Det är ganska mycket :) kom på nionde plats, alltså missade jag finalen preciis. Men det känns grymt bra ändå. 100 fritt, det var också bra. Inget pers, men nästan.

Nu ska jag ta det lugnt och ladda tills imorn. Ingen final för mig ikväll, tyvärr.

Tagga!

Huvudvärken är borta, känns toppen. Nu väntar jag och Karro på bussen som ska ta oss till badet. Taggade till tusen, ja det är vad vi är. Nu idag har jag bara tre lopp - 50 rygg, 100 fritt och bröststäckan i 4x50 medley.´
Sitter nere vid receptionen och lånar en dator där, börjar bli lite smått irriterande på musknapparna, dom är nog väldigt utslitna..

Nu ska vi tagga till ordentligt, håll tummarna för oss!

Final båda dagarna

Fick inte till internet igår. Men nu funkar det.

Igår kom vårat lag 3a på 4x200 - jag hade sista sträckan och öppnade kanske lite vääl hårt. Första hundra metrarna ungefär på pers, bättre kan jag inte förklara.
Idag så gick det helt okej, vi kom till final på 4x100 lag. Sen simmade jag 50 fritt, 400 fritt och 50 bröst. Vände för långt ifrån kanten på 50, tappade all teknik på 400 och lite över pers på 50 bröst.
Egentligen är det finalpasset nu, men jag har en sjuk huvudvärk så jag ska inte tävla mer idag. Ligger själv på hotellet och hejar härifrån.

Skellefteå nästa!

Idag är första tävlingsdagen på NM, jag åker till Skellefteå ungefär vid 12. Fram tills dess ska jag packa, vaxa benen och försöka städa lite på mitt rum. Datorn kommer följa med, så jag kan uppdatera er om hur det går. Ska även försöööka plugga, det sägs ju att det är tanken som räknas ;) Blir nog en ganska bildfri helg nu, tyvärr.
Nej nu har jag hunnit skriva klart packlistan så nu måste jag fixa det. Cissi ropar nog snart om att vi ska vaxa.

Sista dagen

Idag måste vara första gången på väldigt länge som jag har jeans. Känns inte så skönt, men jag vänjer mig nog.
Sista dagen innan NM, ikväll måste jag packa. På träningen ska jag prova fartdräkten, jag vill inte få någon sorts chock när jag dyker i på tävlingen.. Så jag provar den idag. Är lite taggad faktiskt.
Nu ska jag fortsätta med min bildanalys, den som ska vara klar på fredag som jag nästan är klar med nu.

Lock i öron

Ikväll blir det inget facebook'ande, bloggande eller msn'ande för min del. Inte förrän efter 9. Fram tills dess SKA Amanda plugga, hårt. Jag ska kolla lite manuella inställningar på CD och även göra klart frågelådan.

Har lock i öronen. Det är mysigt.

Bild tagen av Evelina Lundberg.
Redigering gjord av mig.

Dagens - 100413

Igår hade jag kunnat skriva ett långt och läsvärt inlägg. Varför gjorde jag inte det? Jo, jag insåg sen att det skulle innehålla massa svordomar och då kändes det inte lika läsvärt. Men det hade blivit långt. Är lite arg och typ besviken tror jag. Jag vet inte. Jag ska fundera mer på det här. Men jag laddar upp en outfit-bild, så det blir lite liv i inlägget.


Kass uppdatering

Kass uppdatering idag, jag vet.. Har egentligen inte tid att blogga nu, måste plugga ganska mycket eftersom jag ska på NM på torsdag och missar två dagars skola.. Så jag måste jobba ikapp lite, frågade idag vad det är jag missar. Inte så mycket egentligen, men tillräckligt..
Ska göra mitt bästa för att uppdatera så mycket som möjligt.


*

Lzr Racer Elite

Provade ju baddräkten.
Tog lite tid, den var lite tight.

Den vita lappen är den som bevisar att den är tillåten.

Suddig bild. Men ni ser att den är nästan genomskinlig - förutom på dom mer privata delarna ;)

Jo, den funkar typ som en bodyslimmer (heter det så, en sån där som tar bort flera kilon)

Så tight är den, är så pass smal att jag inte får så annars.
Inte för att jag klagar.

Klänningsväder

Solen lyser ute. Det blir klänning idag. Snart ska vi träna, sen handla, baka chokladbollar och jag ska prova baddräkten. Fast jag kanske ska byta plats på chokladbollarna och baddräkten, annars kommer jag nog inte få på mig den. Simmare förstår vad jag menar. Får försöka få resten av mina läsare att förstå, kommer bara inte på hur eftersom jag kommer vara i enbart underkläder när jag provar den. Inga sånna bilder på bloggen.
Hm, jag ska fundera lite mer på det där :)

Nyvaken.

Nyvaken. Snart frukost, men först blir det en dusch. Idag tar jag på min baddräkten och fotar. Har en känsla av att det kommer bli jobbigt.
Funderar på att gå ut i solen, som lyser så fint. Sen funderar jag och Cissi på att ringa Roger, våran tränare, och fråga om han kan träna med oss.

Älvsbyn och baddräkter

Sitter i Älvsbyn nu, kom hit vid 5-tiden. Men vårat internet har krånglat, började fungera alldeles nyss.
Igår fick jag veta att J inte kan komma, inte pga hans mamma som jag vet att några kommer tro, utan hans tränare. Men det finns inte så mycket att göra, vi kommer ju ändå ses på NM dagarna efter. Sen så sa han att han skulle försöka komma kring första maj, då blir det ju en hel helg :)
Har inte vågat prova baddräkten än, så inga bilder har tagits. Har känt och luktat mycket på den. Känns som papper och luktar som gummi (y)

Den lilla svarta?

Den ligger i mitt knä nu. Min LZR RACER ELITE. Den är svart och fin. Tror inte jag provar den ikväll, blir nog imorn i Älvsbyn. Tänkte om ni ville ha kort på den?

Och just det ja! Har ju glömt berätta, men ni vet han från Sundsvall som jag pratade om för någon dag sen. Den där när jag var så arg. I alla fall, han åker upp på onsdag och åker med mig till Skellefteå på torsdagen. Det är ju Norrländska då. Längtar :)

Den har kommit!

Min fartbaddräkt har kommit! Pappa har den i bilen, så när han har kommit hem med den så tar jag kort. Vet dock inte om jag tar på mig den, eller jo det måste jag nog. Måste kolla om den passar. Men har en känsla av att den kommer vara grymt liten, men det ska den ju typ vara så.

Köpte ingenting igår, var nära men jag lyckades stå emot.


Staan!

Snart ska jag ner på stan, först träffa Nathalie, min kusin, och sen ska jag nog träffa Marcus också.
Vi får se hur mycket bilder jag får till, lämnar systemkameran hemma så det blir bara mobilbilder..


Skoterlukt i håret.

Skoteråkningen gick bra. Om vi bortser från att jag körde fast 4 gånger (2 är Pers fel, säger vi som) och Per, så snäll som han är, grävde loss mig. Det var så befriande att köra, inga hämningar. Ja, förutom alla fyratusensjuttioelva gupp överallt. Ni vet den där härliga skoterlukten som blir, den satte sig i mitt hår. Åh, så härligt det var :)

Det var jätte roligt och jag tackar Per för att jag fick följa med.


*

Bjuder på två bilder på mig :p



Skoter

Nu ska jag åka skoter med Per, så det så.
Hörs sen när jag kommer tillbaka.

Mogen eller omogen?

Jag blir nästan lite arg, fast mest irriterad.
Min mamma och moster frågade mig om killar, om det var helt lugnt på killfronten. Sanningen är ju den att det är det inte, jag har en på G. En som jag har hållt utanför bloggen och iprincip inte berättat om för någon (Marre, Julia, Alex, Elin och Per - känn er utvalda, som dom första som fick veta)
Men det är inte det som är grejen. När jag berättade mer om honom, eller jag svarade nog mer på deras frågor än berättade själv, så blev det helt plötsligt Nej Amanda inte kan du göra så. Varför kan man undra..

1. Han bor i Sundsvall - alltså blir det ett distans. Ni som följt min blogg under "höstterminen" vet hur det gick för mig och Per när vi försökte. Fast ja, det har nog alla fattat vid det här laget?

2. Han är faktiskt två år yngre - killar mognar ju senare än tjejer. Och? Om jag gillar han så är det väl skitsamma?
Sen kom det upp typ fördomar om det. Jag menar dom har ju inte ens träffat han! Jag har gjort det, så jag vet hur han är.

Jag kan ju passa på att berätta att bara för att han är yngre betyder inte att han är super omogen, jag menar jag har träffat en som är 3 år äldre än mig och sjukt omogen (eller ja det var inte min kille, en kompis kille). Och det är dessutom mer en smaksak, tycker jag. Precis som utseende.

Tack för att jag fick skriva av mig.

Hos Julia

Har fått ett nytt par svarta mjukisar av mamma. Super mysiga.
Bild sen.
Är hos Julia nu, ska till Marre senare ikväll. Toppen!
Lots of kisses.

Videoo

Jag har försökt ladda upp en videoinlägg, ja jag har faktiskt gjort ett. Typ. Så håll tummarna på att det funkar idag.
Dock låter jag hemsk, tjock i halsen och en skum dialekt - så det kanske är bäst att det inte funkar?

Vill ni att jag ska satsa och försöka lägga upp videoinlägg ofta, om jag nu får till det?


Tränade idag. Vi behöver inte prata så mkt om det. Gick åt helvete. Punkt.



No more candy

Kommit hem nu. Är lite smått öm i fingrarna och kall om fötterna. Det var faktiskt kul att hålla på och bygga + att jag fick lite "egen tid" med pappa. Ska snart duscha, sen vet jag väl inte vad jag hittar på..

Nu är det bara 10 dagar kvar tills första tävlingsdagen på NM. Jag längtar! Fast taggad vet jag inte riktigt om jag är, än. Men det kommer.

Från och med idag så ska jag inte äta godis. På april ut. Det ska funka.


Work hard

Igår kväll gick jag till Julia igen.

Större delen av dagen ska jag följa med pappa och jobba på huset. Make some money, you know ;) och kolla hur långt dom har kommit. Spännande!
Moster + familj kommer också hit, vilket innebär att dom tar mitt rum. Är osäker på vart jag kommer sova. Hm..

Jag älskar er.

Nu är jag tillbaka, det var jätte roligt. Pratade om allt mellan himmel och jord.


Kärlek på dom här två flickorna!


Mitt öga. Vet inte riktigt varför jag tog den hät bilden.. Eller varför jag känner för att ladda upp den.

Njut av solen, njut av värmen

Nu ska jag bara sminka mig lite snabbt sen blir det till att träffa Julia och Alex.
Eftersom solen lyser så fint så kör jag enbart på mascara (måste ju bli liite brun) och vi ska passa på att vara ute.
Idag har jag på mig ljusrosa leggins och en nästan vit oversize t-shirt med ett tryck på + svarta solglasögon.
Vet inte hur mycket foton det blir nu, men ifall jag tar något så ska ni få se :)
Ha en trevlig dag i solen (eller vilket väder ni nu råkar ha).


Hugo.

Dagen i bilder


Hugo.

Gabriel.

*

Hugo.

Tårtan.

Ego.

Kvällens facelook.

Älskade pappa.

Jag och Hugo.

*

Påsktraditioner

Har varit och ätit påskmiddag hos farmor och farfar.
Satt och funderade på en sak när vi åt. Hur viktig är påsk för er?
För mig är påsk jätte viktig, nästan helig.

Vi brukar alltid fira påsk i våran stuga, blev dock inte så i år.
Men jag har alltid sagt att det är ingen påsk om den inte firas i stugan. Så jag blev väl kanske lite besviken i år.

Men jag får i alla fall vara med familjen och det är lite viktigare faktiskt. Men ändå, det blev ingen skoteråkning och ingen stug-känsla. Det är ju så skönt att bara gå omkring i underställ, ruffsigt år och lukta skoter. Heh, kanske inte riktigt det man tror när man ser mig första gången.. Men när det händer bara ibland så är det så härligt.

Hur och var firar ni påsk?


Diss: Påskgodis.

Jag har tänkt på en sak. Något som alltid händer varje påsk.
Påskgodiset..
Jag tycker att det inte finns något godis som "är mindre gott" än det. Alla dragerade(?) ägg och skumkaniner. Eller chokladäggen med en konstig fyllning som smakar en blandning av nötter och hallon/banan. På Ica i Älvsbyn hade dom någon sorts choklad som var gul och verkligen smakade banan.
Nu är det ju så att jag tycker verkligen inte om skumgodis, marshmallows räknas inte in i den kategorin.
Hur många gånger jag än sa till mamma att jag inte ville ha sånt godis i så fick jag det, bara för att det är påsk. Dock fick jag mindre än vad jag brukar :)

Nej, stor diss till påskgodis.

Vad tycker ni?



Nu råkade jag gilla nästan allt i mitt ägg :D

Bilder från Vaka'10


Färgade Victors hår.


Typ Buddha eller vad han hette.

Vi skulle ut och leka i snön. Gick skit bra för mig att klä på mig.

Amanda goes... 5 år?

Elin var taggad. Inte Evelina ;)

Vi klättrade på en mattsak utanför. Levde nog om ganska mycket.

Jag är vig och dom andra är bara underbara!

Jag var precis i ett hopp. Dom andra fortfarande söta.

Någon som sett Överklassnytt, där har Victor tagit inspiration ifrån.

Sanning och konsekvens. Victor skulle snöbada i bar överkropp. Det var roligt att se.
Några andra bilder finns på Bilddagboken. Amandakatariina is my name.

Lila pärlor

Kom precis in efter att ha fotat vårat påskris lite. Har en fotouppgift som skall göras under lovet, så jag tror att jag kanske har avklarat en av sakerna (y) Vi får se hur dom blev när jag laddar in dom, vilket jag ska göra nu. Så ni får också se lite. :)

Glad som alltid?

Lila örhängen som låg i påskägget (y)

Babbel.

Har inte gjort överdrivet mycket idag, fotat lite och varit med Simon en sväng. Ni ska få se bilder sen när jag laddat in på datorn :)
Lite senare ikväll så kommer kanske Per hit, ska bli kul.

Helt ärligt så har jag ingenting att berätta. Så jag skriver senare.

In Östersund

Är hemma nu. Ska snart lägga mig i sängen för att sova.
Har fått ett jätte fint diadem, som ni får se imorn. Samtidigt som bilderna från Vaka'10 :)
Bussresan gick ovanligt bra, roligaste hittills på listan. När jag stannade i Övik och skulle byta buss så kom Emil och höll mig sällskap, det var väldigt roligt :) Och jag har för första gången på jätte länge somnat på bussen, flera gånger om!

RSS 2.0