Imorgon :)

Blogg.se är alldeles för drygt för att jag ska orka sitta och ladda upp massa bilder ikväll.
Ni får se dom imorn :)

Puss och god natt :D

Hihi.

Nu har jag den :) Och jag har suttit och försökt fixa allt så som det var innan jag lämnade in den :)

Nu är jag jätte glad :D


Datorn färdigreparerad!

Min dator är klar! Så nu ska jag kila iväg och hämta den :)
Hörs sen och då kommer det nog lite bilder :)

Pussar från en glad tjej!

To do.

Hello!
Är ledig idag och vaknade ju typ nyss :p Har skit ont i knät bara jag går.. Jippie -.-' Ska ta en Alvedon och hoppas på att det försvinner. Ska också:
* Plugga matte
* Kolla på någon av Harry Potter-filmerna
* Blogga
* Träna
* Försöka fixa en ny header och design
* Kolla efter julklappar!

Ja, mycket ska hinnas. Men det fixar jag lätt som en plätt :D

En gran under TVn

Har inte skrivit något idag, tyvärr. Har verkligen inte haft orken att skriva..
Men vi har iallafall varit och hämtat våran grantopp, en väldigt rolig kvällstur. Dock var det väldigt mörkt och läskigt i skogen, såklart hade vi ingen lampa.. Så jag gick och höll Märta i handen hela tiden, det var ju dock mysigt :p haha. Självklart är både jag och Märta mörkrädda också. Men det gick jätte bra ändå och nu är den pyntad och jätte fin :D
Bild kommer när jag har min egen dator :)

En fråga till er.

Tillbaka på folkan. Det var jätte god mat och väldigt mycket lyxigare än vad det brukar bli till middag på helgerna för min del ;)
Nu sitter jag och funderar på om jag vill ha godis eller inte.. Kanske ska vara 'nyttig' ikväll och inte äta godis eller chips :p ?
Ska försöka skriva ett någolunda intressant inlägg senare, vet bara inte vad jag ska skriva om.. Vad tycker ni?


Hörs om någon timme

Nu ska jag gå och äta med moster, Nisse m.fl :)
Skriver när jag kommer tillbaka :)

Nyårsklänningar!

Yure Dress SEK 699, B.Young - NELLY.COM
eller
Black Layered Tube Dress SEK 829, To Love Kuvaa - NELLY.COM

Någon av dom klänningarna vill jag fira nyår i! Dock finns ju inte pengarna till det, så jag får fortsätta drömma och önska.

Båda finns på Nelly.com


Home

Hemma från öppet hus nu, det var väl rätt skoj. Fick göra halsband med vårat DNA, ser äckligt ut :p
Ska iallafall gå och äta med moster typ halv fem, tills dess tänkte jag kanske plugga lite :)

Bild på dagens look kommer kanske sen :p


The new me?

Maren tyckte att jag hade lika mjukt hår som en kanin :)
Hm, kanske ska satsa? Jag menar, jag ser ju j*vligt snygg ut som en kanin ;D

Puss,

091127

Outfiten glömde jag bort att ta kort på när jag bytte till min programtröja som jag bara kommer använda imorn, liksom varför ska jag ha en NV-tröja när jag ska gå MP ;) ?
Men men, öppet hus imorn 10-13 varav 2 timmar biologi.. Yey, men det är sista biologin jag kommer ha tills tredje året så jag är ganska nöjd ändå :)
Men jag har ju lämnat in min dator för att göra om den till en media-dator (få tillgång till alla program dom använder för skolarbete) så jag får låna alla andras tills jag får tillbaka älsklingen :p just nu har märta blivit datalös :p

Ajja, ville bara skriva något så ni inte tror att jag typ dött ;)

Äntligen ska jag få byta!

Har haft historieredovisning med Maren om de olympiska gudarna, gissa vilket betyg jag fick? Jo, MVG ;) Haha
Hade premiär på träningen idag med mitt knäskydd, ska simma med det eftersom det gör ont i knät när jag simmar.. Kändes lite ovant, men jag lär vänja mig efter ett tag :p

En bild på outfiten kommer först efter skolan, eftersom det var så stressigt imorse (borstade tänderna och håret typ samtidigt)

Och det är bekräftat! Jag ska byta till Mediaprogrammet på tisdag!! :D
Nu är det svenska.

Puss,

Lan varje dag.

Efter att ha gått här i typ 3 månader har jag insett att nästan alla killar lanar varje rast (CS, wow, you name it!) Why liksom? Innan varje datorkunskap sitter dom från lunchen och spelar (vi har ju också hål då) och jag har verkligen inget emot lan, det stör mig verkligen inte. Det är faktumet att dom är allt annat än tysta.. 'Men hurru *** jag står bakom dig och täcker dig' är en mening dom säger väldigt ofta, eller 'Men hallå, vart kom du ifrån?'
Jag är inte speciellt insatt i någon av dom spelen eller ja, spelade CS en väldigt kort period förut, ska inte ljuga.  Men inte längre. Dock känns det som man blir en del av deras spelade eftersom man hör typ allt dom gör: skjuter och allt annat, för inte stänger dom av ljudet på datorn heller.. Ajja, I guess I just have to deal with it.. 


slut..


Look it's empty :'(
Måste köpa ett nytt rouge..

Samhälls nu..

Chokladkalender (:

Blogg.se var inte på min sida igår, så därför blev det inget inlägg. Men vi var iallafall och handlade igår och då köpte vi våra chokladkalendrar :)

Oj då, den hamnade lite snett.. Men om ni vinklar huvudet lite åt sidan så ser ni ;)

En chokladkalender kändes som ett måste nu i jul. Hade tänkt mig en med Hello Kitty först, men jag skulle vara tvungen att åka till Boden för att köpa den och jag är osäker på om jag skulle hinna det innan första december :p

Men nu är det lunch!

Lysande stigen.

Märta (mögel-mästarinnan kan vi också kalla henne) kom på att hon skulle rensa kylen. Blev några riktigt snygga bilder på henne ;)


Oja, vi älskar henne oavsett hur mycket mögel hon lämnar lite här och var. Det värsta måste vara när hon möglade kaffesump, hon gillade det väldigt mycket..
Nej nu ska vi lägga oss (:

Besöksrekord!


61 besökare :) thank you <3

Bilder från igår :)


Bjuder på den ;)

<3

Mee :)

Gotta :D

Men oj, kan det vara jag igen ;)

23/10 - igen <3

Morgonmys

Vaknat och ätit frukost. Fick inte skriva något inlägg efter vi hade ätit, för då skulle vi kolla på film (The Proposal och sen Bring it on again) Men jag ska försöka lägga upp bilder snart :)
Nu ska vi fortsätta morgonmyset :p


Because the night belongs to lovers.

Nu ska vi ut och äta, får se vart det blir :) Bilderna vi har tagit får ni se när vi kommer tillbaka :D
Om det är något viktigt så ring eller smsa (:

Puss,

Greys.

Vaknade kvart i nio imorse av att jag låg själv i sängen. Per hade gått och lagt sig på soffan för att det var så varmt på rummet :p Så det blev Greys Anatomy + frukost, mysigt värre :)
Igår så satt jag och pluggade till typ tolv och Per gick och la sig vid tio någon gång, så jag slapp känna att skulkänslor för att inte vara speciellt social med han :) Sen blev det inget chips och dipp, för ingen av oss orkade fixa det, så det blir ikväll istället :)
Undra vad man ska göra idag då? Lär ju bli så att jag faktiskt pluggar och sen kanske vi åker och tränar? Hm, vi får se :p

Lite sen 'present'


Vet att Per fyllde år under NM, men han kunde inte få någon tårta just då och så kom jag på den här idéen :p dock kunde han ju inte äta den då eftersom vi inte får äta sötsaker på tävlingar.
Så det blev idag och han var väldigt chockad, för han hade förväntat sig något helt annat (vad vet jag faktiskt inte)
Men men, nu ska vi kolla på Idol och mysa riktigt mycket med chips och dipp. Kanske kommer några bilder senare :)

Puss,

:D <3

Per är här nu, så tyvärr kommer det inte bli så många inlägg här på bloggen. Men ni verkar inte klaga över det, eller har jag fel? Men en outfit får ni i alla fall :)

- T-shirt, Gina Tricot
- Jeans, Levis


Jag vill ha 36 timmar på mina dygn.

Varför kommer man alltid på massa konstiga saker man vill göra när man egentligen inte har tid? Eller ja, konstiga är dom väl inte eftersom man kanske borde göra dom, men inte när man borde sitta och plugga.
Förvirrande? Okej, jag ska förklara.
Varje gång jag eller Märta verkligen måste plugga så kommer vi jämt på 'men oj, jag kanske borde städa mitt rum' eller 'fy vad det ser ut på diskbänken, jag diskar'. Igår var en sån dag för mig, istället för att skriva på biologirapporten eller plugga samhälls så ställde jag mig och diskade (nog för att det uppskattades) och sen på kvällen städade jag mitt rum (hela garderoben på golvet kan man säga). Kom på nyss att jag måste dammsuga och jag lär göra det efter det här inlägget, sen kom jag på att jag kände för att duscha (menar hallå, jag gjorde ju det efter träningen idag) bara för att jag är så less på att plugga. Men jag måste ju bli klar med så mycket plugg som möjligt innan helgen eftersom Per äntligen kommer (därav anledningen till att dammsuga).
Ja, varför kan inte mina dygn ha typ 36 timmar istället för 24? Då skulle jag hinna med så mycket mer än bara skolan, sova, träna och plugga (ja ibland kan det faktiskt vara kul att hinna städa)
Men herregud, jag borde ju inte skriva det här inlägget nu! Det är dags att go back on track om vi säger så, för tyvärr gör inte mina läxor klart sig själva.. Åh, fina, underbara önsketanke!

Ett kort inlägg.

Snart samhälls.
Sen blir det ett litet läxförhör, nervös :o !
Och ikväll sätter Per sig på tåget hit :D

Puss,

Gårdagens outfit & facelook.

Kopplade in Cecilias kamera i datorn och fick gårdagens outfit, så nu får ni äntligen se den.

- Tröja/tunika, BikBok (Lånat av Cissi)
- Leggins, Gina Tricot
- Halsband, Gina Tricot

Baksidan, I'm in love!

And the facelook :) Kände mig super snygg, så det är inte sista gången jag lånar den av Cissi ;)

Nu blev min dag lite bättre.

Nej men titta, det här var lite kul :)
http://hotgossips.blogg.se/2009/november/foki-goes-photoshop.html - blev länkad för att jag tipsade om Fokis eventuella PS-miss.
Ont i armen har jag också och känner mig snurrig. Gick på skolan och gjorde spanska-provet ändå, vill inte ha mer på hög :)
Nu blir det lite Harry Potter med Maren :)

Puss,

Gult är det iaf.

Har hunnit med mycket sen förra inlägget; handlat, lekt med PS, ätit marängswiss, tvättat, färgat håret och pluggat lite spanska. Imorn är det prov och jag hade tänkt gå och göra det oavsett hur jag mår, så slipper jag få massa rester på hög.
Bild får ni imorn när det har torkat, för inte orkar jag ställa mig med en hårblås nu.
Ni längtar eller hur? ;)

Kisses,

Ny header?

Ska få låna Lysande Stigens dator så jag kan leka lite med Photoshop och kanske få till en snyggare header ;)
Vi får se hur resultatet blir, men jag ska ju få hjälp så den ser någonlunda proffsig ut ;)
Vet ni en annan sak? Jag och Per ska inte prata på telefon ikväll :o mest bara för att vi kommer inte på något att säga till varandra.
Sen har jag tagit sprutan oxå, gör inte så ont som alla sa (inte än..) men blev ingen träning efter som sjuksköterskorna och Roger sa att man inte skulle träna efter vaccinet, så det var bara att lyda.

Nej nu måste jag börja så jag blir klar någon gång ;)

Ingen som vill byta mobil?

God morgon! Min telefon (inte den lila nu) är ju helt störd.. Den stänger av sig väldigt ofta, även fast man pratar med någon.. Sen så går det inte att ha mms på den heller, även fast jag försökt ladda ner inställningarna så vill den inte. Vilket innebär att jag måste vänta tills jag får ett sms från halebop där det står att jag kan se mmset på deras hemsida, lovley eller inte?
Iallafall pappa skickade ju ett mms igår och nu får jag äntligen se bilden..

Han visade att dom har lagt klart grunden :D så nu är vi ett till steg närmare huset!

Nej nu måste jag gå och duscha innan skolan börjar, har ju sovit så j*vla dåligt i natt, typ den här 'vakna-sova en halvtimme-vakna-osv..', så det blev ingen morgonträning :'(


Här ska det vara en rubrik..

Skrev inget mer i lördags och inget igår. Men jag hoppas att ni förstår att jag var sjukt trött och den sista orken gick till att plugga. Men nu är jag på topp igen iallafall.
Resten av lördagen blev 200 medley och det gick bra trots mitt knä. Dom typ tvingade mig att simma något av loppen jag var anmäld på - 200 bröst eller 200 medley, vad hade ni valt för att få så lite bröstsim som möjligt?
Söndagen var det 400 fritt (tänker jag inte ens prata om, besviken) 100 fritt i laget (brons ju!) 100 fritt individuellt (hade nog kunnat presse tiden liiite mer, men det duger)

Idag så har jag varit seg och flum, gick osminkad till skolan och mjukisar. Träffade våran samhällslärare och vi har fixat en sak som ska hjälpa mig att få G i kursen :) sen hade jag labration på biologin, den jag missade när jag var hos sjukgymnasten och det gick super bra. Kände mig jätte smart :D

Just det ja! Jag kan inte lägga upp nya bilder för att jag har lyckats göra något med min webcamera.. Men Per kommer ju till helgen och får förhoppningsvis med sig min mobil :p

Men nu blir det plugg, ska försöka skriva mer sen och det inte blir försent :)

Puss,

Resultat pass 1.

Sitter på campingen och har hittat internet :) Sitter och pluggar biologi, eftersom jag måste ha gjort det innan onsdag och det känns bättre att fördriva tiden till något viktigt än att bara ligga och vila (nog för att jag borde det..)
Men tävlingen gick bra: 3 sek över pers på 200 fritt, 8 sek under pers på 100 ry! och precis på pers på 100 fr i laget.
Med andra ord, ryggsimmet känns toppen!
Men nu är det dags att fortsätta plugga, mer kommer ikväll.

Puss,

The ugly truht about us? ;)

Vi pratade precis om fördomar och streotyper på svenskan och så frågade vi killarna i klassen vad dom trodde om oss första skoldagen:
Emil: Jag trodde att ni var värsta super smarta, med typ MVG i allt.
Sen kom Jonathan: Fast vi har ju insett det nu att det kanske inte gäller alla av er.
Vet inte riktigt hur seriöst det var men fy f*n vad vi skrattade xD Jag och Maren tog åt oss ganska mycket, men det är lugnt :)
Nu är det dags att prata om fantasier!



Fredag den 13de..

Idag är det fredag den 13de och än så länge så verkar dagen flyta på. Men men den är ju bara halv tio, så vem vet vad som kan hända.
Åker på Sum Sim ikväll och kommer tillbaka till Älvsbyn söndag kväll/natt. Ska simma 100 ry och 100-200-400 fr, skulle ha simmat lite bröststräckor men ni vet ju att mitt knä är lite kasst.
Men nu är det dags för svenska.

Puss,

2 do 2night :)

Nu är det dags att börja plugga.
-Matte
-Samhälls
-Biologi

Sen blir det
-Sortera tvätten
-Packa
-Äta kvällis

Japp och jag ska ligga i säng typ kvart i 10, wish me luck ;)

Datorkunskap.

Sitter på datorkunskapen, men har gjort klart uppgiften vi fick så då får vi göra lite vad vi vill :) Så då tänkte jag skriva ett litet inlägg. Igår pluggade jag hela kvällen igår och det kändes som att det gick super fort :o den bara försvann.. Men men, nu är jag nästan klar med en biologi-uppsats och jag pluggade till provet vi hade idag, i sammhälls. Provet kändes bra, hade nog kunnat plugga lite lite mer till det, men det var 'bara-G-prov' inför det stora provet i december.
Ikväll blir det också plugg, typ historia, biologi och lite matte. Tur att jag har Saga! Och packa till tävlingen i helgen är ett måste, sista tävlingen för det här året ;)

Jag och min lilla Maren :)
Hörs ikväll!
Puss,

.

Har pluggat massor ikväll och nu tänker jag göra natt.

God natt pussar!

Kinderäggsdekoration.

Sitter på folkan och har hål, ska snart åka till skolan och ha matte, sen blir det en film i två timmar (obligatorisk närvaro) sen träning. Sen kan jag skriva mer i bloggen :p oj det blev mycket sen i den här meningen :p
Har fixat upp våra Kindergg gubbar, Ice Age på tvn och dom andra på anslagstavlekanten :p haha


Puss,

Vet inte.

Kom precis hem från mitt utveckligssamtal och det känns verkligen dåligt.. Trodde inte att det var såhär lågt..
Har funderat på att byta linje under ett tag och nu känns det verkligen som att jag vill göra det. Vet inte om jag kommer orka med att gå NV, funderar på MP eller ES.. Men samtidigt så känns det så fel att gå från plugglinjen till en lite mindre plugglinje.. Verkligen inget illa menat till er som går ES eller MP (eller någon annan linje för den delen heller) ! Den som fortsätter läsa får veta hur i helv*te jag gör med skolan..

Beat it.

Blev inget inlägg innan vi gick till skolan, var nog stressigt som det var.. Men men, vi hade vårat seminarie med finnarna och det var mycket kul :)
Vi ska typ prata på msn och facebook, känns lite kul faktiskt :)
Men nu måste jag verkligen städa mitt rum.. Stökigare kan det nog inte bli..

Puss,

Sweet dreams.

Eftersom jag måste använda webcameran när jag ska ta bilder så känns det lite småtråkigt, men jag ska fixa imorn, för nu ska jag duscha och kanske se Desperate-avsnittet jag missade förra veckan.. Hm, vi får se.. Men jag kommer inte skriva något mer i bloggen ikväll ändå, så jag säger: God natt alla läsare, så hörs vi imorn innan skolan!

Puss,

Snart kommer bilder.

Tillbaka efter att ha gått i 55 min med Saga och sen har vi fikat på internatfikat :)
Det var hur skönt som helst och vi pratade om allt från tavlor till aborter.
Saga är min twiin, sådeså! <3

Run, run, run..

Saga vill ut och springa nu och det är typ kolsvart ute! Bara lamporna som är tända, men inte vågar jag släppa henne i mörkret, tänk om något händer? :o Hade jag fått springa hade jag följt med men nu får jag ju inte det..
Hm, kanske cykla bredvid om hon springer på vägen (i)
Vi får se hur det blir..

Puss,

What a beautiful day.

Kom precis hem från Luleå, vi har varit på Norrbottens Museum och sen shoppat. Såklart hittade jag ju några fin fina saker som fick följa med hem :) Kollade på julklappar gjorde vi också, blev dock inget sånt för jag hittade inte vad jag vill ha..
Vi träffade finländarna som ska bo här på internatet under en vecka, vi ska ha typ ett seminarie med dom imorn.
Men bilder kommer snart, ska bara fixa en annan sak först.


Puss,

Driving one of your cars.

Kom precis in efter att ha kört bil för första gången! Cissi hjälpte mig och Märta garvade sönder i baksätet. Ska kanske säga att det var en tom parkering och inte på någon väg! Så nu kan jag nästan parkera :)
Var så sjukt nervös och skrattade jätte mycket för varje motorstopp jag fick :p
Iallafall så är jag en erfarenhet rikare :)
Tack tjejer för att ni vågade!

Stalker i duschen?

Hade tänkt skriva tidigare idag, vet inte riktigt varför det inte blev av..
Ska laga middag snart, vet dock inte vad jag ska göra. Har för mycket alternativ..
Och igår hade jag och Märta jätte kul när vi smsade, hon skulle skalla någon i duschen och jag trodde hon skulle stalka någon :p haha, det var väldigt kul när man är övertrött.
Sen har jag funderat på vad det är med barn och bajs. Vad är det som är så kul med kiss och bajs? Kan någon berätta det för mig?
Och senare ikväll ska ni få bildbomb (min tunika och annat smått å gott som jag har köpt/fått i veckan) ska kanske börja lägga upp samma dag och inte spara tills söndagen.

091107

Nu är vi tillbaka därifrån, det var kul och ganska intressant (när i väl kom fram dvs.) Jessica och Anna virrade bort sig ett antal gånger, men då fick vi ju en liten sightseeing (stavning?) av Luleå. Knät gick bra idag, fast det var ganska mycket spring. Försökte ta det lite lugnt så.
Har kommit på att det bara är 13 dagar tills Per kommer till Älvsbyn och det känns toppen! Nog för att vi pratar i telefon och smsar varje dag, så är det ju inte samma sak som att faktiskt träffas. Antar att ni redan förstått att jag längtar som bara den :) Saga fyller ju år samma helg, så han tajmade in tårt-ätningen väldigt bra också, nog för att det kommer bli väldigt trångt i vårat lilla 'hus'. Sagas två systrar kommer, Cissis Per, min Per och såklart vi 4 som bor där. Bara dubbelt så mycket folk än vanligt ;)

Puss,

Teknikens hus.

God morgon bloggen!

Idag bär det av till teknikens hus med moster, Lucas, Liam och två till :) Det ska bli skojj, eftersom jag inte varit där. Inget ni trodde om mig? :p Sen på kvällen satsar vi på Singstar tror jag :)

Föresten, igår när vi var på Dollar så mötte jag Emma, en jätte gullig tjej som också bor på internatet :)

Oj, nu är det dags att åka.

Puss,


Plattfot here we come.

Det gick bra hos sjukgymnasten, fick ilägg som jag ska flytta emellan skorna ifall jag byter. Har tydligen ingen hålfot :o och går väldigt inåt med foten. Men det känns bra att få veta hur det ligger till, dock får jag inte simma bröstsim längre eftersom det sliter satan på knäna.. Så det är väl bara att leta efter ett nytt special.. Ska prata med Roger nästa vecka och se vad han tycker om det här. Måste också kolla efter ett par nya, stabilare skor och det känns ändå lite kul, även fast det inte kommer bli några super snygga, bara knät blir bra kan vi fortsätta inbilla oss. Får fortsätta drömma om dom där sjukt snygga skorna med den där höga klacken, som aldrig kommer bli mina.

Senare :)

Puss,


In Boden,

Föreläsningen igår handlade inte alls om respekt utan sex :p men men, det va kul och intressant. Träningen gick bra, kändes toppen!

Men nu sitter jag i Boden och väntar på att klockan ska bli halv ett, ska till sjukgymnasten då för första kollen på knät. Sen får vi se vad han säger och hur det blir med mitt bröstsim.

Har också fått en tunika av moster, ni ska få se när jag kommer tillbaka till Älvsbyn (har ingen kamera här och lånar hennes dator) men den är svart/vit och super fin :p

Ajja, vi lär höras senare :)

Puss,


Älskvärd!

Sitter på skolan nu och väntar på att föreläsningen om respekt ska börja.. Efter den blir det träning och sen middag.
Annars så har ju hunnit ha matteprov och det kändes super :) Så nu är det bara samhällskunskap kvar att plugga, känns också super :) 
Imorn ska jag till sjukgymnasten i Boden klockan 12.30, men bussen går 9.30... Så jag ska åka till moster lite tidigare, och plugga igen dom lektionerna jag missar. Som tur är så ska jag stanna i Boden över helgen (sparar pengar då ;) ) och gosa mycket med Liam.
Fast Märta och Cissi har ju hamnat i magsjuka nu (jag tar på mig smitto-ansvaret) och Saga går och väntar på hennes tur, fast med hennes immunförsvar lär hon nog lyckas undvika det (lycko-osten!)
Känner mig väldigt törstig också, men jag satt så bra här så jag vet inte om jag orkar flytta på mig.. Hm.. Vi får se..
Maren bad mig att skriva att jag har fått veta att mitt namn kommer från killnamnet Amandus (eller sa hon Amadeus?) och att det betyder älskvärd :) men det visste jag redan ;)

Nej nu blir det Ica, för lite dricka och sen föreläsning på Forum.

Puss,

Te i stora mängder :)

Te, kinderägg och trevligt sällskap (y)


Den rosa kör vi på nu :) och till jul blir det den som luktar som pepperkakor, finns dock inte med på bilden. Typ brun kartong :)
Den svarta lockar lite, lakrits är ju mums! :D

Well, mitt tips idag.

Puss,

Sexig humor som vanligt :p


Glömde skriva om Cissis skämt om att mina strumpor är otrogna!

A: Angående denna snygga matching är för att när jag skule tvätta så råkade jag bara tvätta en av båda.
C: Ja, men du kan ju vara lugn med den där affären.
A: Vadådå?
C: Jo, men dom i tvätten är ju ännu mera dirty ;)

Ja, vi har sämst humor, eller ja nästan allt kretsar kring sex xD Mohahahhahahah!!



Grön spermie?

Saga har ätit Kinderägg och Märta kom ut och såg Sagas 'överraskning' :
'Det ser ut som en grön och väldigt glad spermie!'


Visst är den fin :) ?

Nu ska vi åka och handla, jag blev <-------------> sugen på ett Kinderägg :D

Puss,

Rapunzel.

Har kommit på varför man ska ha långt hår :p


Stämmer bra, eller hur ;)

Hittade bilden hos Foki.


Fantasin flödar? :)

Blogg.se är segt på kvällarna, dock var det lite extra snabbt idag :)
Ska sätta mig och plugga matte istället för träningen (imorn då satsar jag stort och ska gå dit), sen kände jag för att göra några fler armband till min lilla samling (4 st, räknas det som samling?)

Lite fler borde dom kanske bli :p ?

Nu lyckades jag med något skumt på texten.. Hm, frågan är vad jag ha gjort.. För det hjälper inte att trycka bort fet text, den ser likadan ut ändå.. Ajja, det löser sig nog ;)


titta vad jag hittade i min halsbands-låda :) undra hur länge jag ägt det där :o

Matte-time :p haha
Puss,


Biologi :)

Sitter på skolan och känner mig ovanligt glad, vet inte varför men bra känns det :D och Saga är också glad, så det är tumman upp på det (y)
Bestämmer när och vad vi ska ha prov på i biologin, hade helst velat ha Genteknik - men det blir Cellens genetik istället. Men det är ju ganska intressant, så jag kommer nog mer än gärna sätta mig och plugga på det provet :p
Diskussionen är väldigt het just nu om det blir samma fredag som Per kommer upp eller om det ska bli veckan efter. Jag röstar nog på veckan efter :p
Sen kommer diskussionen upp om hur länge vi ska ha prov, 1h 15 min låter som att det blir.. Jag blir nedröstad med mitt 2½ h förslag.. (Alltså hela lektionen)
Kollar på schemat över terminen på Biologi A och inser att vi ska kolla på spermier i mikroskop vecka 47 :p Ska bli spännande, Ha Ha Ha..
Nej nu måste jag sluta så jag inte skriver massa A4 på det här, för nu blev det spännande för en gångs skull ;)

Puss,

Älvsbyn igen.

Nu ligger jag i soffan i Älvsbyn, kom fram ungefär 10 imorse.. Tävlingen gick långt ifrån och jag mådde inte speciellt bra heller. Vaknade flera gånger på nätterna och hade svårt att äta..
Maten går fortfarande inte bra, men jag jobbar på det. Cissi och Märta försöker pusha mig, men det går väl sådär.. Ingen som har tips på hur man får bort magont utan att behöva äta Alvedon (får inte äta några andra sånna tabletter)?

Ajja, nu ska vi prata om roligare saker :) och det är att Per har bokat tågbiljetterna upp hit, så 20/11 kommer han hit :D bara 18 dagar kvar. Jag längtar som bara den :) !
Så nu vet ni :)

Puss,

RSS 2.0