Ur fokus.

Jag känner inte att jag har huvudet på rätt ställe idag. Eller rättare sagt, hjärnan. Orkar inte riktigt tänka, eller göra något överhuvudtaget. Att stirra in i väggen var relativt roande, faktiskt. Sen började det bli lite suddigt så jag la mig ner. Skönt var det.
-
Måste komma på vad jag vill/ska simma ikväll, har två alternativ - båda med sina för och nackdelar. Vädret känns inte så peppande på ett långt pass. Men samtidigt så vet jag inte om jag klarar mig igenom ett lagomt hårt pass utan att hosta upp lungorna (ja, det känns så - en riktigt äcklig känsla ska ni veta)
Jag har rådfrågat några simmare - fått två helt olika svar. Så nu står jag kvar mittimellan igen.
Gammal bild.
Men det är en bild iaf..

Mi lööve!

Fikade med Nathalie idag. Gick in på Gina och såg att det var rea. Spanade in en tröja. Såg sen att dom där legginsarna som jag kollat på så länge var på rea, då blev det dom.
Dom ligger här bredvid mig.
Om typ en timma kommer Karolina hit, sen ska vi åka till träningen tillsammans. Vi har ganska mycket att prata om nu :')

Butterflies.

Dags att sova.
Imorn ska jag få träna för första gången på 2 veckor. Nervöst.
Efter det ska jag fika med min kusin Nathalie på stan, prata och bara mysa på :)
Längesen sist, tyvärr.
Nu ska bara prata lite mer med han och sen är det godnatt för mig. Tidigt.

Paint it.. eh.. brunt?

Nu har jag precis duschat, smörjt in mig och klätt på mig.
Har jobbat på huset hela dagen, fick måla några vindskivor (?) och passade såklart på att sola samtidigt. Dock så hade jag ingen bikiniöverdel - så bhn fick ersätta det. Jag menar, vad är det för skillnad egentligen - om man ändå är på sin egen tomt?
Bara så ni vet så får man faktiskt gå naken på tomten också, utan att grannar ska klaga - läste det på någon sexblogg tror jag :s kommer inte riktigt ihåg. Ifall ni undrade ;)
Men iaf - jag har blivit lite brunare på rygg och armar. Lyckat Amanda..
-
Ikväll ska jag ta det lugnt och äta lite glass kanske. Sånt som hör sommarlovet till :)
Allt för att det inte ska bli ännu ett bildlöst inlägg.

Efterrätt.

Efterrätt.
Lyx.
Det är jordgubbar, mango, kiwi, glass och lime.

Takpannor.

Har jobbat med huset idag. Städat undan på tomten eftersom någon ska komma och plana ut den (jag hängde inte med i samtalet), så jag har plockat upp restbitar från takpannorna (låg väldigt utspritt) och så har jag, pappa och Per burit brädor hit och dit.
Tror minsann jag blivit lite brun i ansiktet, ja lite mer än tidigare i alla fall. Men jag ska nog inte hoppas för mycket. Höhö.
-
Om någon timma kommer moster med familj + mormor och morfar hit, var ett tag sen sist. Så det blir kul :)

Old days.

Kom precis hem efter att ha varit hos Julia, vi har kollat i gamla skolkataloger och pratat på som vanligt. Åh, härligt!
Har inte så mycket mer att skriva, så vi säger väl god natt nu då.
Haha.


Blommor i taket.

Vi är fortfarande kvar i Ås där vi firade midsommar. Pappa håller på att fixa något med huset, vi var ju hos våra grannar och jag är fortfarande kvar hos dom.
Gårdagen var jättetrevlig trots lite småkyligt väder, eller ja solen kom fram ibland men det var inte ofta. Jag och mamma gjorde midsommarstången och helt ärligt så var den inte fin. Men barnen gillade den, så då var den väl fin i deras ögon. Blev så vi dansade kring den, inte alls roligt - men vad gör man inte för småsyskonen ;)
Och så sjöng vi Singstar, väldigt roligt. Sen skulle Gabriel sova och eftersom det bara var jag och han (och Knut) som skulle sova där så fick jag också gå och lägga mig. Heh, somnade typ direkt..
-
Halv sju vaknade Gabriel, sen jag med då. Efter en timma fick jag somna om och lyckades sova till elva, sen kom Gabbe och väckte mig igen. Och ja, nu sitter jag här och har inte gjort så mycket annat än äta, titta ut genom fönstret och svara på mail. Alltid lika roligt att logga in och se att man har fått det, särskilt när det är från en speciell person :)
-
Angående rubriken.. Det blev bara ett ihopplock av ord. Finns ingen poäng eller liknande.

Midsommarafton.

Idag är det ju midsommar och vi ska fira den i Ås. Med våra nya grannar. Så jag kommer inte kunna blogga mer idag, men jag antar ju att de flesta av mina läsare ska fira med familj eller vänner, så ni kommer ju inte ha tid att läsa bloggar då.. Eller?
Kan inte ta någon bild just nu, så jag får beskriva min outfit - ett längre svart linne och en turkos kjol. Lät inte så överdrivet snyggt. Men det är det faktiskt.
Pussar ♥

Nytt i skohyllan!

Fick dom här av pappa och mamma idag.
Skopunkten, priset har jag ingen koll på. Men kanske 149-179?
Kommer använda dessa flitigt, så snart mitt sablans skavsår försvinner.

Nu är det sommar påriktigt!

Nu ligger jag på framsidan och solar. Hugo ligger i vagnen och sover. Lyckad dag än så länge.
Nej men våran skrinda har blivit stulen och en granne hade sett den när hon var ute och gick imorse, så jag och Hugo skulle gå och se om vi hittade den. Så trött som Hugo var så orkade han inte gå, så jag bestämde mig för att köra honom i vagnen som vi har, vilket resulterade i att han somnade. Skrindan, den hittade vi tyvärr inte.
Men nu får jag äntligen chans att bättra brännan, något jag längtat efter när jag legat sjuk. Sool!
Dock hittade jag inte min bikini överdel.. Men så kom jag på att jag har fått en lite halvkonstig (orkar inte förklara felet med den) träningsbikini av Märta så det är i den jag solar nu.
Här ligger jag i mina jätte solglasögon :)
Hur är erat väder?

Inte riktigt jag, men ändå.

Det här gjorde jag nyss.
Mörkrött och inte svart som det ser ut att vara.
Vet inte riktigt varför jag tog en mörk färg, känns lite fel i sommar.
Men men, på midsommar ska jag ha ljusa naglar.
End of discussion.

You take me higher.

Jag har inget roligt att berätta. Egentligen. Men ändå.
Jag vill ha något roligt att berätta. Men som sagt, det har jag inte.
Ni får en bild istället.
Kunde ha gjort det bättre. Meen, det blev inte så idag.

Midsommarlöfte.

Helt seriöst, min uppdatering är kass. Ett litet inlägg om dagen, skärpning!
Fast dagarna är inte överdrivet händelserika, passar Hugo (nog för att han är ett mindre vilddjur vissa gånger) och idag ska jag dammsuga. Ser ut som att vi har två hundar - en riktig och en på golvet (så mycket som Knutisen släpper hår).
Ska bättra mig. Mitt midsommarlöfte (om det inte finns något sånt, så gör det nu.) är att uppdatera bättre.
Ja, ni får en gammal bild. Från 25 februari närmare bestämt.
Den dagen kommer jag ihåg så väl, fy fan.

He's a little bit crazy.

Idag har jag ju passat Hugo, som har haft feber. Eller ja, han har det fortfarande tror jag - får inte kolla.
Men vi har roat oss med 4 eller 5 olika filmer - alla tecknade barnfilmer. Och webcamen.
Han är galen.
Och liten.

Mitt riktiga jag.

Nu tänkte jag lägga upp några riktigt jäkla ful-snygga bilder.
Känner dock att dom kanske är mer fula än snygga, men det gör inte så mycket.
Ja, jag brukar ligga och gosa in ansiktet i en kudde.
När jag sitter vid datorn speciellt.
Och känner mig lite smått borta.
Har funderat mycket på vilken ögonfärg jag egentligen har.
Visst är dom mer gröna än bruna? Har nämligen alltid önskat mig gröna ögon, av någon konstig anledning.
Och jag borde verkligen ta bort mitt nagellack, för att såklart måla på nytt.
Kommentar överflödig känner jag. Hungrig och trött - ja då ser man ut såhär.
-
Nu har ni sett prov på mitt riktiga jag då. Hope you enjoyed it ;)

Måndagens.. eh.. diss.

Jag ska lägga in en dagens diss. Något som jag upptäckt kommer bli jobbigt.
Men här kommer den:
Denna måndagens diss går till mitt penicillin (antibiotika - är det samma sak?) ajja ni förstår vad jag menar.. Och det är inte för att jag måste ta det eller något sånt. Eller vänta, nej föresten.
Anledningen att jag inte tycker om det särskilt mycket är för att man ska ta den på fastande mage. Minst en timma innan eller två efter jag äter något. Såklart kommer jag på att jag kanske borde ta den precis när hungern kommer krypande - som nu, så jag får inte äta något förrän halv elva.
Varför fastande mage? Varför tajmar jag alltid in när jag är hungrig.
Tumme ner.

Kåvepenin

Tillbaka från häslocentralen. Jag har streptokocker - eller om det var halsfluss av streptokocker. Hur som haver så ska jag knapra antibiotika (pencillin?) i en vecka. Så ytterligare en vecka från träningen blir det.
Mmm..
Ja, bara för att jag kan så får ni en till bild.

Where is the love?

Halsen tillät mig ingen träning, så för ungefär en timma sen ringde jag doktorn. 10 ska jag befinna mig på hälsocentralen. Ska bli skönt att få veta vad det är. Hoppas dock att det inte är något - för hur kul är det att vara sjuk? På sommarlovet dessutom. Fast det är ju inte så mycket till sommar nu, kallt och eländigt. Solen lyser ju inte ens. Inte så man ser.
Ja, jag just nu.

Somewhere over the rainbow.

Idag var det tänkt att jag skulle bygga som igår, men det blev istället så vi for till motorstadion så Gabriel skulle få provköra gokart, sen åt vi på max, för att till sist åka hem. Väl hemma tyckte mamma att vi skulle åka till badet, så då gjorde vi det. Gabriel och Hugo är helt vilda kan jag ju berätta.. Men kul var det.
-
Nu ligger jag här i sängen och hade hoppats på att få träna. Just nu verkar min hals ha helt andra planer. Helvetees.
Eftersom jag inte får träna så får jag inte göra så mycket annat heller. Jag vill ju träffa kompisarna! Men icke. Eller jo, jag träffade Marielle igår. Mys.
-
Men imorn blir det iaf en sväng ner på stan. Måste fixa lite ärenden. Sen ja, hoppas på det bästa med halsen.

Hard working me.

Har jobbat på huset hela dagen, sågat och burit bräder. Hjälpt pappa med andra ord och tjänat en liten slant. Har ingen större koll på hur mycket, men jag ska ju ändå inte handla något nu så det blir ju att spara.
Ikväll ska pappa åka och fiska med några kompisar, så det blir jag, mamma och en kompis till mamma + barn här. Tjejkväll med andra ord. Funderar dock på att kanske fråga någon tjejkompis om dom vill hitta på något. Vi får helt enkelt se hur det blir ikväll.
En till bild på mig och Maren.
Taget av Evelina.

Here it is.

Här är den alltså.
Mitt första videoinlägg.
Rösten låter väl lite konstig, men det känns som köttbullar i halsen ibland.
Så snälla ha förståelse för det ;)
Och jag pratar ganska tyst, så höj.

Wait and see.

Håller på att ladda upp ett videoinlägg. Så håll tummarna på att det fungerar.
Kommentera gärna vad ni tycker, funderar på att göra fler nämligen. Men inte alla på en gång såklart.
Så ny kategori: videoinlägg.
Och om ni vill se nya headern så tryck f5.

Svävande ord.

Okej, nu är jag riktigt arg. När jag klev upp imorse och loggade in på facebook var jag jätte glad, svävade nästan på moln (bara nästan) sen för ett litet tag sen vändes all den där känslan uppochner.
-
Åh, svartsjuka. Jag hade kunnat gjort ett videoinlägg om det, men min röst låter ju förtaskigt. Men det lockar.
Ska kanske göra det ändå. Vi får se.
-
Fast det lättades upp lite av ett sms. Så nu är jag bara måttligt arg. Ja, jag har humörsvängningar oavsett om det är tjejvecka eller inte - så nu behöver ni inte fundera på det.
-
Nu ska jag göra lunch och avreagera mig på vad det nu blir.
Puss!

Trendy discoteque.

Jag vill ha dom här.
Gina Tricot, Zita.

Gammal låt - ganska bra ändå.
Pay TV – Trendy Discotheque - Original Mix

En zebrarandig turkos dröm.

Nu är jag tillbaka, gick väligt fort.
Kände att när jag ändå var nere på stan så kunde jag unna mig dom där solglasögonen jag har dregglat så över.
Ja jag ser väl inte så jäkla glad ut, men men.
En bättre bild kanske.
Nu är dom mina iaf. För 69.50 kronor.
Från H&M.

Colibri.

Just det ja, målade naglarna igår.
Ljusblåa.
Med det här. Nummer 11, Colibri från IsaDora.

Orange colored sky.

Halsen gör fortfarande ont. Så det blir ingen träning för mig idag heller - tror hela veckan kommer passera innan det blir någon större skillnad på den biten.
-
Idag måste jag åka in till stan för att äntligen hämta ut mitt anställningsbevis, fan vad sent tänker ni säkert men jag har pratat med dom på det där stället. Var ju lite svårt att hämta ut papperet när jag var i Älvsbyn, så jag skulle få göra det nu i början på lovet istället. Och idag är ju en perfekt dag, eller hur? Molning och blåsigt - åh lovley.
-
Och jag ska få använda min orangea goding till cykel, man kan inte bli annat än glad när man ser den. En såhär lysig men ändå mörk orange färg har den. Gammal är det nog också. Men vad gör det, den är min. ♥

Touch of pink.

Jag måste bara skriva det här. Helt ointressant egenligen. Men ändå.
Mina rosa leggins. Ja, det är tydligen så jag blir ihågkommen ;)
update: ändrade bilden lite. censurerade den ännu mer.

Maren och Jag.

Jag har inte så mycket att skriva nu, mer än att idag ska jag tvätta.
Ni får en till bild som Evelina har tagit.
Maren och Jag.

Congratulations!

Nu har jag lagat klart maten som vi ska äta idag. Tacos.
Sen blir det tårta till efterrätt - för idag fyller minsann mamma Malin år :)
-
Önskar jag haft en kamera, för hon har fått så sjukt fina blommor!
Men jag ska använda mina paint-skills för att försöka visa. Eh.. Lycka till åt mig själv.

Days of our lives.

Jag har fått munsår. Eller en finne på överläppen - vad låter mest troligt?
Feber är kvar, om än inte lika hög som igår. Så imorn är jag väl mest troligen feberfri. Men halsen gör fortfarande ont.
Den här morgonen har jag hunnit sett en massa konstigt. Våra bästa år bland annat. Inte bra, men det funkar när man inte orkar resa sig ur soffan riktigt.
-
Kollade statistiken igår och det känns riktigt bra att väldigt många läsare kommit tillbaka sen helgen. ♥
-
Okej, jag försökte ladda upp en bild. Men det skiter sig totalt. Så det blir ytterligare ett bildlöst inlägg :(

Don't stop dreaming when you wake up.

Jag vill ha alla färger på Mella-linnet.

Samma gäller Juliette T-shirten.

Såklart vill jag ha Molly-legginsarna.

Allt är från Gina. Någon som är förvånad? ;)


Ett litet tips.

Jag måste bara tipsa om en riktigt bra blogg. Hon tar riktigt vackra bilder, sån inspiration. Hon heter Claudia.
Hon skriver ingenting utan publicerar bara bilder. Fast det är inte så bara, eftersom bilderna säger så mycket i sig.
Här är den i alla fall. Hittade den på Blogg.se 's startsida.
Read and enjoy.

Drip drop.

Jag saknar Älvsbyn. Jag saknar dom som bor där - Elin, Evelina, Maren och klorfamiljen bland annat.
Allt skoj som vi hittade på. Allt vi berättade för varandra.
På något sätt vill jag att sommarlovet ska vara slut snart, så jag får träffa dom igen.
Men jag vill vara hemma också.
Om jag hade haft kraften att flytta Östersund närmare Älvsbyn, Pite och Boden - ja då hade jag minsann gjort det.
-
Helt ärligt trodde jag inte att jag skulle sakna en liten håla långt upp i norr. Men det är väl inte för inte som Älvsbyn är Norrbottens pärla ;)
-
Det kommer bli tomt i höst när Cissi har gått ut. Lagomt till jul försvinner Märta också. Ännu mer tomhet. Och om ett år går Victor också ut.
Tillsist kommer det bli jag, Dima och Saga kvar. För tyvärr så tror jag inte att någon 94a eller 95a kommer börja där uppe. Vi kommer nog mest troligen bli sista kullen. Sorgligt men sant. För det är en otrolig upplevelse allt med att flytta hemifrån och sånt.
En liten del av Klorfamiljen.

I close my eyes and pretending that you are here.

Kom hem igår vid typ 10.
Vaknar idag ungefär 10 i 9 - med feber.
Så jag ska ta det lugnt hela dagen.
Typ såhär.
Med den där multivitamindrycken.
Och dom här Alvedontabletterna.
Spännande dag framför mig.

Det sista.

Tillbaka efter en minst sagt uppvaknade avslutning.
-
Ska packa nu och sen ska vi fika hos farmor och farfar.
Det här blir nog mitt sista inlägg innan söndag. Jag ska kämpa på bra så jag har mycket att berätta när jag kommer tillbaka.
Ni får ha en riktigt trevlig helg och festa inte allt för mycket nu när skolan har slutat, glöm inte skydd för den delen heller ;)
-
Pussar! :*

Avslutningar

Snart ska vi på Gabriels skolavslutning, eller snart var väl att ta i. Klockan 9 börjar den.
För att det har varit så fattigt på bilder (fy skäms på mig!) så kommer det en nu :)
Tagen med webcam så ja den suger. Det är iaf en grå klänning som slutar precis vid knäna.
Jag har inte hunnit sminka mig, nog för att det inte blir mycket eftersom jag ska åka och tävla senare.
-

Losing ground.

Turkisk youghurt, hallonsylt och rostade nötter. Tänkte bara säga att det är jätte gott.
Träningen gick bra. Åker imorn och har inte hittat någon som kan blogga åt mig.. S jag antar att jag måste göra er besvikna.. Hoppas att jag inte tappar allt för många läsare bara.
-
Slänger in en bild också.
Fotograf: Evelina
-
Jag saknar er, Maren och Evelina. ♥

Tralallalalaa!

Stter med två sköna brudar bredvid mig. Bara så ni vet ;)
Träning halv sju ikväll. Sen ska jag ta det lugnt, tävling imorn juuu!
Hörs senare :)

Pepparkaka?

Nu sitter jag på baksidan med solen i ögonen. Rätt trevligt faktiskt. Gabriel tvättar sin cykel, som egentligen inte behövs. Men han är sysselsatt så.
Vi var i alla fall på Djungelhuset och sen for vi på Max, jag tog en paj och Gabriel en glass. Mumma!
Hoppas på lite färg nu, men om det är som vanligt så kommer jag inte få någon, varför kan inte jag ha som Gabriel - att bli nästan pepparkaka direkt :o

Djungelhuset

Nu ska jag och Gabriel cykla in till stan, gå på Djungelhuset. Men han vet inte om det än, sa bara att vi skulle cykla.
Hörs när vi kommer hem.
Puss.

Natasha från Gina.

Jag är vaken nu. Känns som en ganska stor skillnad från igår. Jag är hungrig också, ännu större skillnad från igår.
Jag är hemma med Knut nu och alla andra i familjen åker iväg. Jag är grymt shoppingsugen, ingen skillnad från någon dag den här terminen ;)
Hur snygga är inte dom här på en skala?
Från Gina Tricot.
Jag vill, vill, vill,vill ha dom nu!

Jag vill gå på bal!

I sängen ligger nu en trött Amanda och ibland en Knut - hunden alltså.
Känner mig väldigt seg i kroppen och känner mig inte alls tagg inför tävlingen. Inte efter passet idag.
Har sett bilder från Märta och Cissis bal som var igår. Sjukt fina bilder och klänningar! Längtar nästan tills när jag ska gå på balen. Eller okej, inte bara nästan utan jag gör det. Men det är ju bara två år dit, tiden kommer gå fort. Väldigt fort.

Hit me with your best shot.

Klockan 18 börjar visningen, så vi måste vara ute ur huset ganska snart. Eller egentligen inte, men vi ska äta och sånt ute :) Sa mamma i alla fall.
Under tiden kommer jag också att åka och träna, tävling i helgen ju! :D
-
Så sen efter det så ska jag prova på mina Paint-kunskaper och göra dagen i bilder. Eftersom jag inte har någon kamera, än. Ska gå och fråga farfar typ nu om jag får låna en av han under sommaren, han har ju två systemkameror så :) Hihi.
-
Kanske kanske kan fråga lite snällt om jag kan få köpa den också, nog för att pappa och mamma redan frågat och blivit nekade. Men jag är ju trots allt hans äldsta barnbarn. Hm, vi får se hur förhandlingarna går.

It's written all over your face.

Sov nog lite för länge idag. Hade tänkt att jag kommer vakna vid kanske 10, eh, kvart i 12 blev det.
Idag kommer det inte hända överdrivet mycket, jag och mamma ska städa vårat radhus eftersom vi ska ha visning idag. Tror den tajmar in precis under träningen vilket är perfekt eftersom vi inte får vara i huset då ;)
-
Den här sommaren SKA jag blogga mycket eftersom jag mest troligen kommer ha mycket att berätta om. Förhoppningsvis.
Japp, pigg och fräsch.

Home sweet home.

Nu ligger jag i min säng i Östersund. Resan gick bra, sov större delen av den. Skönt.
Mamma har beställt pizza, mums!
Nej men helt ärligt så känns det inte som att det faktiskt inte är någon mer skola på ungefär 11 veckor - känns nästan lite tråkigt. Fast i höst kommer jag ångra att jag sa det där.
Ska börja fundera på vad jag vill göra i sommar. Vad jag vill hitta på och sånt.
-
Nu måste jag fortsätta gosa med Knut :D

Going home!

Om fyra timmar åker jag hem till Östersund igen. Då blir det ganska tyst på bloggen i några timmar, men jag hoppas ni överlever ändå.
Jag är satans trött och hoppas på att kunna sova i bilen hem. Med betoning på hoppas.
Nu ska jag fortsätta vara social med Victor - trots allt 10 veckor tills hösten :o

Besöksrekord!

Besöksrekord!
Och dagen är inte slut än ;)
Hoppas ni nya läsare stannar kvar här.
Och lämna gärna en kommentar :)

Klaaar!

Nu har jag packat klart typ allt. Bara städningen, men den tar jag imorn.
Nu ska jag fortsätta vara med Elin, Evelina, Victor och en trött Maren :)
Puss,

Roses are red, violets are blue.

Okej, jag vill inte berätta för mycket eftersom jag är inte säker på hur Johannes känner om det. Men iaf.
I helgen så kändes allting annorlunda mot för vad det varit varje gång annars. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Men vi båda blev väl lite osäkra på vad som egentligen var fel. Visst jag kanske saknar Victor lite för mycket för att kunna ha ett förhållande samtidigt.
Efter att ha suttit och pratat fram och tillbaka så bestämde vi oss för att vi skulle sluta nu. Att fortsätta som vänner istället.
Kommer som en chock egentligen, men samtidigt så var jag så förberedd på det.
Nu vet ni lite i alla fall.

Status.

Ja, det finns inget mer Amanda och Johannes.
Jag måste skynda mig till träningen nu, förklarar sen.

Nattbloggning - saknad.

Klockan är tio över tre och jag kan inte sova. Har pratat med Märta om en jävla massa saker typ hur länge som helst. Det behövdes. Tror jag.
Jag hatar det här. Men jag kan verkligen inte skriva något specifikt om det på bloggen, det om något är för personligt. Så förlåt om jag "retas" eller inte följer "säger man A måste man säga B". Men det går verkligen inte.
-
Nej jag är glad att Märta finns i min omgivning, i min närmaste umgängeskrets. Hon är en av dom finaste personerna jag vet. Helt ärligt. 10 veckor utan henne kommer kännas. 10 veckor utan någon ur "klorfamiljen" kommer kännas, men kanske inte lika hårt.
-
Jag vill inte att skolan ska sluta. Men jag tror att det behövs. Jag och Victor bitchar som aldrig förr, bland annat. Men jag kommer sakna det.
Men jag får komma hem. Jag saknar pappa jätte mycket.
-
Klockan är halv fyra nu när jag avslutar det här inlägget. Jag har så mycket mer känslor nu, men det blir alldeles för långt (och personligt) för att ni ska orka läsa.

Kent.

Victor satt precis och lyssnade på Kent. Jag sitter och äter Ost&Broccolli-soppa.
Victor tror att han håller på att bli sjuk, eftersom det är just Kent han lyssnar på. Jag delar hans åsikt.
Nej men ärligt - jag tycker verkligen inte om Kent, vet inte varför. Åh snälla läsare hata mig inte nu.
Man får lyssna hur mycket som helst på dom, men inte i närheten av mig. Jag tål det inte.
-
Och såklart så slog Victor på en annan låt, med dom, när han såg att jag bloggade om det.
Fast jag trodde ju att det var samma. Ja det låter nästan lika.
-
Som sagt. Hata mig inte.

Digestive och vispgrädde.

Johannes har åkt. Jag har diskat vårat stora berg med disk. Nu sitter jag vid datorn och försöker komma på något att göra.
Nu på fredag kommer vi träffas igen. Då är det Risö, gjorde det lite lättare att säga hejdå.
Digestive med Philadelphiaost och lite vispgrädde till blir det nu. Måste äta upp resterna, så det blir en härlig blandning. Eller inte.
Mumma..?

Helpless little dog.

Jag, Victor och Johannes kom precis in från vårat lilla äventyr. Såhär var det.
Victor var ute och gick (ja typ 12-halv ett) sen kommer han in, skriver till mig på msn att det är en hund här utanför. Samma hund som ofta skäller på oss när vi går förbi. Jag och Johannes följde med för att lämna tillbaka den, där vi trodde den bodde iaf. Det tog ju ett tag dock, hunden lyssnade nästan mest på mig (STOLT!)
När vi väl fått hunden till huset så hör vi en annan hund skälla i det huset (vad vi vet har dom bara en hund) och då fick vi lite smått panik. Säger bara, tänk om Victor hade sån reaktion på startpallen - då hade han varit suuuper snabb ;) Så vi sprang därifrån.
Tycker synd om den stackars hunden. Försökte övertala Victor om att vi skulle ta in den över natten. Han gick inte med på det förslaget. Dels för att man inte får ha djur på folkan och dels för att han inte vill stå ut med hundens skällande hela natten. Det vill inte jag heller.
-
Nu ska jag och Johannes mysa lite till sen är det minsann god natt för våran del.

Good night, sleep tight.

Nu ska jag och Johannes lägga oss och kolla på en film, sedan sova.
Han ska nog få lite massage också, är nog skyldig honom det så mycket som jag fått idag. Hihi!
Blev knappt några bilder, tyvärr. Men men. Det var kul ändå.
Imorn, då ska jag vara bättre!

Massage.

Om ungefär en halvtimma kommer Roger med bilen för att hämta all mat som vi ska ha med oss dit. Vi på simlinjen +Johannes och Dimas flickvän ska grilla med Roger och hans fru. Som ett tack för det här året.
-
Johannes klagade på att han inte hade något att göra, jag sa att han kunde få massera mig. Guess what? Han gör det, hihi. Känner mig liite elak någon stans. Men han kan få ikväll, om jag kommer ihåg det.
Ska snart ta och sminka mig osv, tills ikväll. Märta har förhoppningsvis med sig en kamera så ni kan kanske få se lite i alla fall.
Nu ska jag fortsätta njuta i typ 10 minuter till :)
Tycker att det har varit så tomt på bilder dom senaste 7 inläggen eller något sånt.

Cheesecake.

Om ungefär en timma kommer min moster och hennes familj hit. Vi ska packa ihop alla mina saker - förutom kläder och andra saker som jag kommer behöva fram tills att jag åker hem och under lovet.
Kommer kännas tomt, men snart är det ju dags för sommarlov och det är såhär vi måste göra då.
Igår hände inte så mycket, vi började kolla på en film i den andra uppgången. Men jag och Johannes (framförallt jag då) blev trötta, så vi gick och la oss.
Bakade även Cheesecake igår också, en som vi ska äta idag.
Senare idag ska förberedelserna för grillningen ikväll börja. Så jag vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga, men ska göra mitt bästa för i alla fall två inlägg till idag.

Syyra.

Gissa vem som har kommit? Johannes såklart. Hm.. Svårt att gissa..
Snart ska vi gå och handla för grillkvällen imorgon. Jag har tagit på mig ansvaret för en cheesecake, mumma!
Nu måste jag gå och leta efter något att äta. Hungrar typ ihjäl.
Körde syra på träningen. Jag dog. Nästan lite smått. I musklerna.

Kompletteringar

Ska skynda mig till skolan för att göra lite kompletteringar i spanskan. Är jätte nervös.
Sen blir det att äta lunch och invänta Johannes. Just det ja, träning också.

Jag vet att min uppdatering är verkligen kass, men jag gör mitt bästa. Nästan.

Träningsvärk i hela kroppen.

Träningen idag gick inte överdrivet bra, funkade men inte så mycket mer än så. Träningsvärken kom imorse och slog till mig, känns det som i alla fall. Jag har verkligen ont överallt.
Jag känner mig på ungefär samma humör som igår så det blir nog inte så mycket bloggning ikväll heller. Ska satsa på att plugga det jag inte hann igår.
Irritationen sprider sig precis som träningsvärken gjort. Blä.

Vamos a la cafeteria.

Halv tio ska hela klassen mötas på ett café som heter Centrum (uppfattade jag det som)
Det är tre personer som vill tacka oss för att vi har gjort deras reklamsnuttar för Lomtjärn. Så bor ni i Norrbotten har ni chans att se dom, annars kanske dom kommer upp på hemsidan. Heh, nu gjorde jag lite reklam också, men det bjuder jag på ;)
Nu måste jag skynda mig, ska gå dit eftersom det spöregnar.. Snyft.

Ain't easy.

Jag och Maren har bakat chokladbollar. Vi och Victor har spelat Rock Band. Jag har minsann inte pluggat ett skit. Skulle spela in en sak - tror ni det fungerade? Såklart inte. Så jag måste göra det imorn - då jag redan har saker att göra.
Till er som säger att media är en lätt linje, där man inte gör något - ni anar inte hur fel ni har!
-
Maren spelar Run Away (Moldaviens bidrag) för typ 100de gången nu. Inom en snar framtid kommer jag tröttna på den. Tyvärr.

I wont play your game.

Jag orkar inte idag. Jag måste plugga massor idag. Men för en gångs skull så orkar jag verkligen inte. Vill bara krypa ner under täcket och bara ligga där. Resten av veckan. Helst ända tills jag ska åka hem. Vilket är om en vecka.
Längtar satans mycket. Jag orkar inte vara kvar här heller. Känns som att jag bryts ner bit för bit. Jag är ju inte alls den personen jag var när vi började här efter jul. Långt ifrån.
Jag är som jag alltid brukar vara - blir kallad bitch. Jag försöker vara lite snällare - jag hamnar i bakgrunden.
Det funkar ju inte.
Jag skulle inte påstå att självkänslan är på topp. Inte heller självförtroendet. Även fast inget av det märks.
Nej det var inte tänkt att jag skulle sitta och klaga. Och vad är det jag gör då? Jo klagar.
Nu SKA jag lägga mig i sängen. Måste bara plocka bort alla kläder som är på..

Åh, älskade kamera.

Jag lämnade nyss tillbaka kameran till våran lärare. Kändes som att jag lämnade bort en del av mig.
Vi hade kommit så bra överens, så måste jag lämna bort den. Åh, kamera jag saknar dig redan..
Vem ska nu frysa alla händelser med Klorfamiljen? Måste nästan gråta en skvätt.
Nej nu ska jag inte vara så dramatisk. Men det känns ärligt talat tomt. Speciellt ikväll.

Paint it black.

Nu äntligen vet jag när Johannes kommer. 10 i 10 på fredagmorgon. Tur att jag morgontränar så jag är vaken då. Heh. Maren ska följa med för hon åker halv elva - tror vi kommer sitta på skolan tills dess.

 

Morgonträningen idag fick man göra när man vill under dagen (så tolkade jag det) så jag tänkte gå halv sju och få ungefär 45 minuters sovmorgon. Ja när klockan ringde då så tog jag mig inte upp. Sket i det och sov till 7. Nu måste jag gymma efter fotolektionen istället. Men då är jag ju i alla fall uppe. Hm..

 

Är färdigfixad och allt så nu har jag ingenting att göra i typ 10 minuter. Spännande.

 

Victor och Maren har ritat på min spegel - igen! Tog bort det i måndags och nu är det där igen. Som tur är har dom ritat med min whiteboardpenna, annars kunde det varit värre. Det ska dokumenteras så nu får se deras konstverk.

Månster.

Ska ta och göra klart manipulations-beskrivningen inför betygssamtalet imorgon.
Våran tvättstuga är jätteläskig och min stavning är kass.
Eh.. Pinsamt läge.
*Kliar sig nervöst i huvudet*

**
HM, Gina.

Oh, it's a fake smile.

Snart slutar jag och då ska jag få äta mitt efterlängtade tvåfika. Fast egentligen vill jag bara lägga mig på mitt rum, i sängen, och inte komma ut förrän Johannes kommer hit. Men så fungerar ju inte livet, det stannar ju inte utan fortsätter ändå.
Johannes föreslog att vi skulle flytta till Afrika. Jag vill inte bo där.
-
Har en yttepytte känsla av att någon gång i veckan kommer jag ha huvudvärk. Jag vet inte hur jag vet det, bara känner det på mig.
Inte riktigt hur jag känner mig.
Känner mig mer sådär.

Hanna.

Glädjen i dina ögon.
Skrattet från din mun.
Helt oförberedd.
Jag kommer ihåg som om det vore igår.
Men känns så långt borta.
Varför?
Finns inget jag kan göra.
Hur mycket jag än vill.
Kan inte ändra hennes ord.
730 dagar.
Så långsamt.
Men så fort.
Jag vill finnas där.
Som den syster jag är.
Som den syster jag alltid velat ha.
Även om minnena kommer tyna bort.
Kommer jag alltid älska dig.
Min allra käraste syster.

Take a breath, take it deep.

Ligger i sängen nu. Börjar inte förrän 10 i 12, så jag ska väl inte göra så mycket just nu.
Kanske leka lite med kameran - sista dagen jag får ha den. Kommer bli tomt. Ensamt.
Nej nu ska jag inte vara sån..

Jag vet fortfarande inte när Johannes kommer, det får väl bli en överraskning antar jag. Men senast fredag iaf - känns bra att veta det. Anledningen till att jag inte vet har ingenting med att han har svårt att bestämma sig eller så. Utan det hänger på hans tränare.

Just det ja. Grattis mamma.

RSS 2.0