Kom hem nyss.

Hej!
Nu har jag precis kommit hem från Amanda, det blev lite ändrade planer ; ingen tacos och Mathilda åkte hem och sov där. Men kul var det iaf, hoppas på att få åka dit och sova ikv oxå, fast då ska vi nog kolla på Harry Potter filmerna :)
Blev inga bilder, inte ens en bild på outfiten..
Men fram till typ 4 så är jag hundvakt, men Per kanske kommer hit om jag har tur :) Han är lär ju vara måttligt trött sen igår, han var ju på själva Yran-området och såg Takida, jag och A hade nöjet att stå utanför och titta ;)
Men nu ska jag äta min efterlängtade frukost, mer kommer ikv :)

Puss,

Tacos med flikkorna ikv :)

Hej!
Vaken tidigt idag för att tvätta, fast Gabriel hjälper till lite så det är lungt :) Sen blir det tacokväll med Amanda och Mathilda, kommer bli skojj, bilder kommer ;)
Ingen outfit blir det just nu, Ägirbyxor och munkjacka - spännande värre va x') ?
Skriver mer ikv om A har fått sitt internet, annars kommer allt imorn :) och mitt på dagen idag så kommer Per hem :D så vi kanske träffas ikv, eftersom han ska på Yran och A bor ganska nära stan :)

Puss,

Stan med Felix :)

Hej!
Stan med Felix idag, det var jätte roligt och efterlängtat :) Åkte till Max och åt där oxå, och F blev tydligen lite chockad när han såg hur snabb jag var på att äta.. Var ju hungrig, är det konstigt då :p ?
Såklart bjuder jag på outfiten :)

- Tshirt, Zara
- Vitt linne, Hm
- Leggins, Rut mfl
- Väska, Gina Tricot
- Vita ballerina, Skopunkten


En bild på F oxå :)
Nu funderar jag på en dusch, skriver mer senare.

Puss,

Ett krångligt och besviket inlägg..

Hej!
Dagen började med att jag blev väckt av bröderna vid 8, sen så har man sett 3 olika filmer :) Hugo är sjuk så det var mest därför det blev film. Sen så kom Julia och Marielle, sjukt kul att träffa er igen flikkor! Vi gick upp till Torvalla centrum och köpte dricka och sen gick vi ner till mig igen, lite motion då :p Sen åkte J hem och M stannade, så vi blev barnvakt åt en sjuk H och han sov/var vaken (kan inte riktigt avgöra det) Han pratade iallafall i sömnen tror vi/jag och han skrek och grät, var jätte jobbigt eftersom jag inte kunde väcka han heller.. Han hörde mig och svarade på mina frågor, men han brukar göra så när han sover.. Sen åkte M hem och jag cyklade för att handla, kom hem precis.. Inte lätt att cykla med två matkassar ;)

- Jag trodde verkligen inte att du skulle göra så.. Du sa att du aldrig skulle, men du har bevisat motsattsen flera gånger nu. Kan jag fortfarande lita på dig? -
(Nej det har inte med Per att göra..)

Puss,

Outfit + shopping :)

Hej!
Stan med Amanda och Mathilda, sen blev det hem till A för att hon skulle packa sina saker och sen bar det hem till M :) Hon har ju en helfigursspegel så en outfit får ni :)

- Sart linne, Gina Tricot
- Vitt linne (under det svarta), Gina Tricot
- Vitt linne (som 'kjol'), Hm
- Rosa leggins, Gina Tricot
- Örhängen, Ur&Penn

Sen på stan så köpte jag ett rosa rosetthårband som jag sa, på Glitter :)

Ledsen att bilden är lite suddig.. Men hårbandet kommer användas flitigt ;)

Träningen gick bra den också, A hade skrivit passet och det var lagomt jobbigt. Lite träningsvärk i magen imorgon ;)
Skriver kanske sen :)

Puss,

Nytt linne :)

Hej!

Idag blir det stan med Amanda och Mathilda och idag lovar jag en outfit :) Hade tänkt köpa ett rosa hårband och kanske ett silvrigt :) sen hoppas vi på glass med grädde på Tehuset :D Fick ett svart linne från Gina av farmor nu när dom kom hem :) Vi låtsas som att det är shopping så den får hamna i den kategorin ;)

Ska fortsätta ta hand om Hugo och fixa iordning mig :)

Puss,


Ny header, vad tycks?

Hej!
Blev inga bilder på outfiten, men det blev en ny header! Nu är jag nästan helt slut efter att min dator har hakat upp sig, raderat det jag gjort och jag har fått börja om, men nu är det äntligen klart! Vad tycker ni?
Under tiden har jag pratat lite med Per, äntligen för det också :)
Men nu gott folk ska jag fixa lite till, sen så tänkte jag sova för imorn så är det stan och jag har spanat in ett rosa rosetthårband :D mest troligen kommer det följa med mig hem :)

Godnatt Pussar,

Stress..

Hej!
Har varit på dop idag, sen har jag lekt lite med min nya header. Nu lover jag att den kommer upp ikväll :)
Om ungefär 10 minuter ska jag åka och träna så jag hinner varken skriva mer eller lägga upp någon bild, hörs ikväll :)

Puss,

En kartong med hjälp av sötnosen G :D

Hej!
Nu är en kartong full! Bara kläderna och sminksakerna kvar typ :) och alla smyckessaker, har jag inte nämt det? Jo, att jag brukar göra egna smycken, iallafall så vet ni det nu :) Världens sötaste Gabriel hjälpte mig att packa, ibland är han bara för söt. Han blev ju 'systers kille', våran familj brukar säga så när någon av bröderna är extra gosig och bara vill vara med en av oss hela dagen ;) och Gabbe ville bara vara med MIG för en gång skull så :) Han ville oxå att jag skulle söva han och Hugo så jag gjorde det och dom fick lyxen 3 sagor istället för 1, extra poppis blev jag såklart ;) sen somnade dom fortare än fortast :D Sen har det blivit SingStar med Malin, någon av oss vinner med typ 20 poäng varje gång :)
Snart är min header klar ;D
Puss,


Harry Potter och Halvblodsprinsen :)

Hej!
Sitter och läser näst sista Harry Potter-boken, mest för att komma ihåg vad den handlade om tills vi ska se filmen :)
Annars blir det nog inte så mycket annat att göra idag.. Farmor fyller år men dom är inte hemma, så ingen tårta blir det heller, fast det är lördag så grillning och godis blir det ;)
Även att jag har sötaste lillebrorsan, han kom precis in och frågade om han kunde få tugginummi (tuggummi) :)

Nu ska jag fortsätta läsa :)
Puss,

en bild på mig :)

Hej!
Träningen med Mathilda gick bra, mitt fjäril känns perfekt.. Vet dock inte om det ser så bra ut, men vi hoppas på det. Körde typ en serie 2 varv och sista varvet körde jag fjäril, mest för kul då, men det känns ändå bra. Hm, nu får vi hoppas att jag lyckas med kvalet.. Imorn vet jag inte om vi ska träna eller om vi tar en liten paus.. Men på söndag kommer Amanda och tränar med oss :D saknar dig gumman! <3
Skriver kanske något mer sen :)

Puss,

naaw..!

Hej!
Var in på Karolinas blogg : http://kaaaaaaaaaarro.blogg.se och hittade denna fina bild :)

- Skulle man kunna kalla det för idolbild :) ?
Oavsett så var det sjukt gulligt! Älskar dig gumman! <3

Puss,

29.

Hej!
Idag kom papper om att jag får lönen för sommarjobbet på måndag (y) Men alla dom pengarna ska sparas, så jag blir ändå inte rikare.. Annars idag så är det jag som tvättar, äntligen lite mer kläder i garderoben igen ;D
Vet ni en annan sak? På måndag så ska jag få träffa min darling Amanda igen, typ 3 veckor sen sist! Då blir det glass och grädde på Tehuset igen ;D

Oj, nu måste jag till tvättstugan igen. Kommer snart ;)

Puss,

mask-power!

Hej!
Träningen gick jätte bra idag :D och mitt fjäril känns perfekt! Ska ju jobba järnet för att kvala in till NM (Norrlänska Mästerskapen) på 200 fjäril, 'bara' 2,89 sek kvar :p och ungefär 2-3 månader på mig.. Dags att börja kämpa lite..
Jag och Mathilda fick prova på en teknikövning på fjäril där man ser ut som en mask.. Lite svårt att förklara och jag tror det inte är någon idé.. VIll ni veta mer exakt, så fråga :p
Annars idag har man varit väldigt trött. Fy skäms Mathilda som fick mig att se Paradise Hotel Danmark halv ett inatt :D ska/måste se det ikväll igen..
Men nu ska jag försöka rensa bland mina bilder, i hopp om att datan ska gå snabbare.

Puss,

30,

Hej!

Idag blir det inte så mycket annat än plocka och fixa här hemma, just det ja Sebastian skulle kanske komma (y) Lite sällskap är aldrig fel :)

Men nu ska jag fortsätta på min frukost, kommer mer ikväll.

Puss,


Hiss/Diss

Diss:

Storsjöbadet -
Kanske inte hela Storsjöbadet, men ändå. Först fattar jag inte vart jag och Mathilda skulle simma när sex tanter och gubbar breder ut sig på varje bana? Sen så gick typ halva träningen för att vi först var tvugna att så i kö i år och sen fixa klockorna så dom gick lika.. Inte så himla lätt när man inte vet hur man gör..? Ajja, ni märker kanske att jag är arg.. VI hann såklart inte köra hela passet, bara 2200 m .. Tog typ en timma.. Nej, skärpning. Fokusera inte bara på motionssimmarna och alla andra badfilurer, vi betalar ju ändå..

Hiss:

Glass
- Är alltid gott! Speciellt på sommaren, och idag blev jag kär i glass och grädde. Ny favorit! Kom inte på så mycket mer, men Amanda älskar glass!! :D <3


- Ja, den är smått oseriös.

outfit, fika och skojj :)

Hej!
Stan idag med Nathalie och Stefan. Lägger inte upp ngn bild på dom, har inte fått ngn tillåtelse så.
Men jag lägger upp en bild på min outfit ist :)

- tshirt, tror det är felix (a)
- jeans, fick av malin :)
- sen hade jag min vita väska från gina tricot

Väl på stan så skulle vi fika och Nathalie sa att det var gott med glass och grädde så jag tänkte prova det :)

Tehuset - hallonsorbet och glass = Delicious!  (ja, jag villa ha extra mycket grädde)

Sen blev det träning vid 18 och innan det såg jag Paris Hilton på Tv3 Play :)
Så nu vet jag vem som åkte :D
Träningen gick bra, han dock inte köra så länge.

Nu ska jag fortsätta kolla på Sex Education (Tv3!)
Puss,

fika i solen :)

Hej!
Tidig morgon för mig idag, lovade pappa att ta bröderna och dom vaknade vid 7. Men nu är dom på dagis och jag ska snart åka och simma lite :) Efter det så blire stan och fika med Nathalie och Stefan, åker direkt när vi simmat klart.
Å nu är det äntligen lite sol :D dock bara idag, ska regna resten av veckan så vi får passa på att äta glass :)
Men nu ska jag göra mig iordning och cykla sen, hörs ikv :)

Puss,



Update: Ingen träning nu på morgonen, blir ikväll istället. Dom har bokat bana vid 18.
Puss,

Äntligen Karolina :)

Hej!
Nu kom man nästan precis hem från träningen, det gick bra och vi körde mest fjäril :)
Först tänkte vi köra inne, men det var lite väl fullt så då fick jag idén att vi skulle träna ute istället, fick som jag 'ville'. När vi väl var där ute så var det några killar som typ 'härmade' oss :p ledsen, men vi skrattade lite smått (a)
Iallafall, sen blev det alldeles för kallt så vi gick in, körde det sista och sen blev det några hopp och lite flum. Självklart så skulle badet stänga när det var som roligast.. Men men, det var otroligt roligt och skönt att träffa Karolina igen :D synd bara att hon åker till Hudiksvall imorn..

En annan rolig sak är att Per och dom andra simkillarna var i tidningen idag, dom kom hem från Malmö igår där dom har tävlat på Sum SIm riks. Det är typ ungdoms sm i simning :) det totala blev två silver för alla i lagkapperna 4*200 & 4*100 fritt :) på sista hade dom sina otroligt 'snygga' fisk-badmössor.. :p hade velat sett det :)

Men nu ska jag kolla på tv3.se på Paris Hiltons My New BFF :) missade det ju nyss..

Puss,


ska fixa kartonger snart..

Hej!
Ingen uppdatering igår, jag vet.. Men hela dagen spendrades med Per, han kom äntligen hem från Malmö igår.
Sen idag så åkte han igen, den här gången till Fäviken där han ska jobba i ungefär en och en halv vecka.. Så nu blir det ett tag tills nästa gång igen "/ men men, det finns ju telefon så då blir jag gladare :)
Iallafall, igår så badade jag tunna för första gången, det var väldigt varmt och lite trångt.. Fast det var ju lite kul ändå :)
Och jag har blivit kär i en katt, den vär såhäääär söt! Fast jag vet att vi inte ska ha någon katt, speciellt inte med Knut.. Men drömma går ju alltid :)
Idag så blir det inte så mycket ; datorn, laga mat och sen blire träning och då ska man få träffa Karolina för första gången på två veckor eller något sånt.? Men först träning och sen prata, även fast nästan alla vet att det brukar gå lite sådär med det :p
Men nu ska jag försöka få över lite saker från datorn till ett usb-minne (ska ha alla saker på det när jag flyttar), är ju 'bara' 32 dagar kvar så det börjar kanske bli dags att 'på-riktigt' fundera på packning. Men först så ska man kanske ha några lådor, hm.. får fixa det i veckan.

Puss,

Knä säljes, högst bjudande..

Hej!
Träningen gick relativt bra, om man bortser från mitt typ skadade knä.? Det klickar ju! :o
Så jag kunde simma allt förutom bröstsim, så det var rätt tur att vi inte hade någon tränare som skulle ha skällt..
Från och med nu så är det slutprunget för min del, alltså måste jag ta med till fristilen när jag inte kör träning i vattnet.
Men men, that's life. Bara knät blir bra tills jag flyttar och ska börja tävla igen så är jag mer än nöjd.

Annars idag så har jag lyckas klämma mitt långfinger så det är lite lätt blå/lila, men vi låtsas som att det är skitsnyggt ;)
Till middag så åt vi heta räkor igen :D och jag fick laga, smakade lite gott som vanligt.. Jag kommer få laga maten väldigt ofta framöver, mest för att det bara är jag hemma och sen så tycker nog pappa och Malin att jag måste träna tills flytten..


Pussar till mina läsare :D

Äntligen träning, gillar inte vädret dock..


Hej!
Idag ska jag & Mathilda ta och simträna lite, fast vi vet inte riktigt vad vi ska köra :p
Fast det är inte verkligen inte varmt ute så det ska bli spännande om Storsjöbadet låter oss träna inne.. Antagligen inte, så båda lär åka på en rejäl förkylning :(
Ska packa väskan nu, så den är klar. Sen vid halv ett så ska jag sätta mig på cykeln och ta mig till badet.

Skriver sen. Förresten, vad tycker ni om min påbörjade design?

Puss,

Ny kategori: Hiss/Diss

Hoppas ni inte tror att jag är någon wannabee Dessie, Kissie eller Paow.
Jag känner bara att jag vill dela med mina åsikter till er :)
Här kommer första hiss/diss-listan.

Diss:

Att smsa från olika mobilsorter.
Nu tänker ni vadå? Ne men jag menar att när tex en som äger en Nokia smsar till en som äger en Sony Ericsson och skriver gubbar så ser inte SE:en gubbarna.. Det är lite jobbigt (anser jag) när man inte vet hur man ska tolka det. Ja, jag är smsberoende oxå.. Men nu vet alla det.

Halebop.
Visst man får gratis sms, men efter 30 dagar så kostar det 1,99 kr/min, det suger APA! Så nu måste jag spara mycket på mina telefonsamtal, dock är det tur att jag har gratis ändå. Men jaja, nu tycker ni att jag är långrandig oxå.

Inget hiss blev det den här gången. Kommer nog en annan gång ;D

Puss,


jag ska klara det.!

Nu har jag försökt mig på att fortsätta designa, men jag börjar undra om jag är dum på riktigt..?
Fattar ju ändå inte vad som gör vad även fast jag tar hjälp av designadinblogg.se.
Blir galen snart och jag kommer fortfarande inte på en bra 'slogan' till headern, hjälp någon??
Ajja, ni som vill se det lilla jag lyckas med : http://amandakatariina.blogg.se/test .

Nu ska jag nog ta en paus, annars kommer skrivbordet eller stolen gå sönder snart -.-
Inte bra att vara envis ibland...
35.

Puss,


Mycket skratt + dagens,

Hej!
Dagen spenderades ju som sagt med Marielle, sjukt roligt och det ska göras om snarast!
Först var vi hos henne och solade väldigt länge på gården, lite färg blev det iaf. Där pratade vi väääldigt mycket som vanligt och skrattade mycket ;D
Sen fick jag en idé, vi skulle cykla någonstans och se vart vi hamnade. Spännande var det, eftersom vi kom in någonstans där vi inte borde vara :p Så nu vet vi vart vi inte ska gå när det är mörkt.. Allt slutade med att vi åkte hem till hennes pappa och satt på lekplatsen där, så kom det fram en jätte söt katt som jag var tvungen att ta kort på.

Vill ha! Men Marre var rädd att det var en skabbkatt. Så hon/vi skvätte lite vatten så den gick..
Sen åkte jag hem, var tvungen att äta :(

Och just det ja, en dagens outfit ska ni få :)

- Linne, Gina Tricot.
-Shorts, Hm
-Väska, Gina Tricot

Puss på dagen säger jag iallafall!
Skriver nog lite mer ikväll, om jag kommer på något roligt att skriva om dvs :)

Puss,


en evighet sen, men jag älskar dig ändå :) <3

God morgon :p
När Marielle  nu vaknar ska jag åka till henne, första gången på evigheter vi träffas :D
Vi lär ju inte göra så mycket mer än sola, prata och äta godis :)
Ska försöka fixa bilder, och såklart kommer dom hamna här :)
Men nu kära vänner, så ska jag sminka mig lite. Bara mascara, vill ju inte bli vit i ansiktet ju!
Och spf 30 är ett måste!

Puss,


36.

Hej!
Blev inget med att fortsätta designa bloggen ikväll. För börjar jag nu, kommer jag hålla på hela natten och jag känner inte riktigt för det. Ska ju träffa Marielle imorn :D
Har varit social med pappa och Malin istället och spelat kort :)

Dagens citat:
Jag: Jag frågade Amanda vad hon hette mer än Amanda.
Malin: Okej, fick du något svar?
Jag: Ne, vilken udda kvällsfika, cola och fil med flingor.
Malin: Va?! Heter hon Carola Fideli?

Amanda, bara så att du vet så har du bytt namn :p
Ajja, nu ska jag väl sitta ett litet tag till sen lägger jag mig nog.
Puss,


uppdatering om kvittona..

Jo, nu är jag klar då..
Ska rätta mig först och säga att det är maj-oktober.
Totalt under 6 månader = 4840 kronor...
Och det värsta är att jag är inte riktigt säker på vart pengarna kommer ifrån..
I snitt = 807 kronor(avrundat uppåt)
Ja, ni som var intresserade nu vet ni :p
Och pappa och Malin, jag tackar er för att ni tar hand om mina pengar nu :)

Puss,


storstädning!

Hej!
Idag har det varit storstädning speciellt i mitt rum. Kände hur gärna jag ville ha några lådor att börja packa i. Men det kommer senare, kanske nästa vecka :p
Just nu sitter jag och ska kolla hur mycket jag har spenderat juni-november förra året.. Det är sjukt mkt kvittin kan jag säga.. Och sen kära läsare åker alla i soporna så jag får lite mer plats, så mycket tar dom ju. Eller inte..
Gällande designen så blir jag nog klar med min header ikväll :)
Just det ja! Pappa och Malins blogg om husbygget är topp 10 på http://vibyggerhus.se (RÖSTA!!)
Nu ska jag fortsätta.

Puss,


ny design på G?

Hej, eller god kväll :p
Har inte hunnit skriva ngt inlägg ikväll för jag håller på och provar att göra en egen design :)
http://amandakatariina.blogg.se/test  (där ser ni resultatet)
Gör lite varje dag och skriver här vad och när jag gör något :)
Ikväll har jag lekt med bakgrund, färger och en header, dock blev jag inte klar med headern så den kommer nog imorn :)
Eftersom jag är helt ny på allt som har med webbdesign så har jag tagit hjälp av den här perfekta bloggen http://designadinblogg.se  utan den kan jag ju lugnt påstå att resultatet skulle bli värre :p och sen så är ju min 'bonusmamma' Malin utbildad inom webbdesign (visst var det så?) så jag lär ju fråga henne lite :)

Men nu tänker jag sova :p

Puss,


it's a sunny day.

Hej igen.
Ingen som orkar/vill hitta på ngt eller har ngt förslag på vad man kan göra i Ösd som är gratis?
Jag har väääldigt tråkigt.
Ajja, ring eller kommentera isf ;)

Puss,


Mer kläder i garderoben :)

Hej!
Än så länge idag så har vi varit och cyklat till Barnens hus, för att köpa en ny pool. Bröderna lyckades göra sönder den förra igår, och sen så var vi in på Ixo House när vi ändå var där. Tur var det för jag hittade en jätta fin tröja :D

- Den svarta, Vero Moda :)
Nej, ni behöver inte kommentera att bilden är suddig.. Blir så när man bara har en mobilkamera..
Skriver nog mer ikväll så.
Puss så länge,


Bo bland träd?

Först var jag ute och sprang med Knut, hunden, runt elljusspåret och Lillsjön.

- Innan han ramlade i..
Sen efter middagen så åkte vi till Sånghusvallen för att kolla på våran blivande tomt. Det är svårt att 'inbilla sig' att det faktiskt ska stå ett hus där men men :)

- Ja, ni förstår mig nog.. Men om ett år så bor jag här :p

- Hela famlijen :) sämst bildkvalitet...

- Det var så varmt så Gabriel tog en paus på en sk trottoar :p

Ja, vad tycker ni om våran fina tomt?
38 dagar!
Puss,


dagens outfit.

Hej!
Idag har det blivit typ 5 olika outfits :p ni får bild på en av dom.

- Linne, Gina Tricot
- Kjol, Gina Tricot
- Skor, SkoPunkten (syns inte jag vet)


Här ska det vara en passande rubrik, men hittar ingen :)

Hej!
Kommer inte på något annat roligt att skriva om än att jag har fått papprena om boende i Älvsbyn, det känns lite skönt :) Så nu börjar det bli dags att få hem några lådor att packa i och ungefär nästa år så kommer pappa och Malin flytta till vårat 'inte riktigt påbörjade' nybygda hus i Sånghusvallen. Malin har bestämt sig för att blogga om husbyggandet, så när det har startat så kommer jag länka dit om ni vill :)
Ikväll åkte älskling och några andra simmare till Malmö för att tävla på Sum Sim, man måste kvala dit och som ni märker så har jag inte riktigt det då.. Men men, man kan inte få allt ;)
Imorn kanske det blir en tur in till stan bara för att komma bort från Torvalla ett tag och inte känna sig så instängd :p Annars får jag väl bosätta mig här som vanligt.. Eller vara ute i det mest troligen fina vädret.
Nu tar idéerna typ slut och för att jag inte ska prata om massa onödigt så slutar jag nu :p

Puss,


39.

Hej!
Ledsen för ingen uppdatering igår.
Men vi var på djungelhuset (grymt mycket träning att jaga 4 ungar i en gigantisk klätterställning)
Sen satt jag barnvakt.
Men nu ska jag ut och springa med Knut, verkligen springa så jag får någon sorts träning iallafall.
Efter det så åker jag till Per.
Skriver mer ikväll :)

Puss,


41 dagar!

Och självklart ska jag berätta om min träning också :)
Det blir många inlägg idag, men det gör väl inget?
I alla fall, så kände jag mig lite pepp, saknade nästan att det inte var träning igår :p
Men men, sen fick jag veta passet. Det var mycket fjäril, har tydligen blivit lite special över det?
När det 'bestämdes' vet jag dock inte, fast det gick oväntat bra :D
Sen när jag simmade medley.. Då började det regna!
Så det blir - I am singing swiming in the rain ;D
Nu kära läsare, så ska jag gå och spela kort med farmor ;p

Ha'det!
Puss,


beautiful :*

Natten spenderades hos Per :)
Låg och pratade väääldigt länge, men kan ju lungt säga att det behövdes verkligen.
Så nu är det bestämt hur vi gör i Älvsbyn, men det säger jag inte för ni får läsa det senare xD
Och sen pratade vi om mycket annat också, men det får ni inte heller veta, lite hemligheter måste vi få ha.
Ajja, nu vet ni hur min natt var :p

Hope you enjoyed it ;D

gårdagens outfit.

Hej!
Här kommer en bild med gårdagens outfit. Ledsen om den är lite suddig "/

-linne, rut mfl.
-leggins, gina tricot (dom jag köpte i sthlm)
Puss,


kvällens ;D

Heej!
Nu har man sminkat sig och fixat naglarna :)

Håret är inte/ska inte vara så spretigt xD ser bättre ut nu.

Blandade knallrosa, 'glitter'ljusrosa och 'glitter'guld
Och ja, det ser mkt finare ut i verkligheten :)
Kanske kommer med en outfit om jag kan bestämma mig någon gång! :'D

Puss,


42.

Hej!
Helt vanlig dag idag, har börjat städa lite smått inför Älvsbyn. 42 dagar kvar.
Ikväll kommer Per hit och sen ska vi till Fredrik på grillfest.. Lägger upp en bild på outfiten imorn ;p
Såklart har jag inte besämt mig än för vad jag ska ha på mig.. Tror det blir kjol och linne..
Men men, ni får se imorn :p
Nu ska jag fortsätta städa, sen blir det tvätt..

Puss,


Alltid härligt med nyfärgat :)

Hellu!
Färgat håret idag :D

Så nu har mitt hår den här färgen, caramell :)
Något som jag verkligen gillade med den är att det tog bara 10 min och att det luktar nästan som godis ;)
Rekomenderas starkt!

Bild kommer nog sen.
Puss,

Hjälp :) ?

Hej igen!
Jag har kommit på att jag måste börja ta antidepressiva tabletter..
Någon som gör det som vet vad man måste göra?
Och nej, det är inget jag tänker ta för att alla ska tyckla synd om mig, utan jag känner att jag verkligen behöver det nu.
Har funderat ett tag på det så.
Ja, lämna en kommentar om ni vet vad man ska göra :)
Puss,

En fjäril eller en sten.

Hej hej!
Natten spenderades hos Per, det var mys :) Kollade på det där tv-programmert som går på 3:an vid 22, ja det som handlar om sex. Det var inte mysigt att kolla igår, typ avtändande. Men sen höll jag nästan på att somna ändå, så då gick vi och lade oss.
Vaknade ungefär vid 10, sen åkte jag hem (eller ja, Per skjutsade hem mig då) vid 16. Såklart så var det träning, gick sisådär, fjräilen kändes riktigt bra men inte ryggen.. Jag sjunker ju nästan som en sten :o
Men nog om det, är säker på att ni inte är så sugna på att läsa om min simning, eller  ;) ?
Nu ska jag se om det är något roligt på tvn eller så kommer jag fortsätta häcka vid datorn.
44 dagar kvar!
Puss,

En och en halv månad kvar!

Hej hej :)
Helt vanligt tråkig dag idag oxå. Tog en liten prommis med knut och typ 10 min efter att vi kommit in, då kommer det en granne och frågar om hon får ut och springa med han. Vrf inte, slipper ha han hemma :p Så nu är dom ute och springer och jag sitter och njuter med mina nudlar. Ja jag lever på det och det kommer nog vara det enda jag äter i älvsbyn :p
På tal om det så är det bara en och en halv månad kvar! Blir bara mer och mer nervös.. Sen vet jag inte exakt vad jag ska ha med mig upp, förutom hela garderoben då :D
Som vanligt så har jag träning ikväll och det regnar.. Jätte kul att cykla i det vädret.
Nej nu ska jag fortsätta äta och sen blir det glass hos farmor :D

Puss,



resultatet från sthlm summer games :)

hej hoopp :)
var med i öp & lt idag, med ngra av mina simmarflikkor :D

- karolina, mathilda, amanda och jag -
http://zport.se/start/mersport/simning/1.1177656 - läs artikeln om oss!

nu ska jag ta och äta lite bakad potatis, skriver kanske ngt mer senare :)
puss,

gina tricot :)

hej hopp :)
hemma från sthlm nu och tävlingen gick bra, 3 silver :)
och så köpte jag ett par roosa leggings och en vit väska.
båda från gina tricot.
försökte ladda upp bilder på dom men hittade inga :p
kanske kmr upp i en dagens outfit ngn gång :)
puss,

RSS 2.0