Voila!


Här har ni håret. Ska försöka fixa en bättre bild lite senare.
Frågar nog proffsfotografen Märta ;)

Breakfast

Har snart varit vaken i en timma. Ligger i sängen och äter frukost.
Ska plugga lite mer idag och sen ska jag jobba.
Bilder kommer snart ;)

I'm a readhead, eller ja det är nästan rosa.

Nu sitter jag här med min nya hårfärg och jag är nog ganska nöjd.. Eller jag vet inte.
Victors dator har snart inget batteri så jag hinner inte skriva så mycket..

En bild kommer imorn.
Lovar (:

Röd Mahogny

Sitter nu och väntar på att Cissi ska färga klart håret på hennes pojkvän Per. Sen är det min tur :)
Färgen heter Röd Mahogny. Ska bli spännande att se hur det kommer se ut i mitt hår, hoppas att det inte är alltför rött.
Lovar en bild senare :)

Good morning

Ligger här i sängen relativt nyvaken. Har en väldigt pigg Victor bredvid mig, jag är däremot astrött..
Så jag försökte flirta till mig frukost på sängen, eftersom jag inte orkar kliva upp än. Haha. Han svarade bara "vi får se", så nu ligger jag och hoppas..
Somnade ganska tidigt igår och såklart vaknade jag ganska tidigt, eller ja det beror på vem man pratar med. Mina föräldrar skulle tycka att det var länge, haha..
Ska plugga mycket, denna vackra lördag. Ska dejta tvättstuga också.


Bildbooomb

Heh jag kunde inte hålla mig från kameran så jag sprang och blundade. Ropade att jag ville ha min kamera. Så jag fick den. Tur att jag har Maren här som håller mig sällis medans Victor donar på i sitt rum. Varning för ganska många bilder nu ;)


Dagens outfit då. Hm..
'
Jag och sötnos.

Haha, städningen var ju ganska flum. Gillar Marens blick.

Här har jag hållit till större delen av städningen. Det var lättast ;)

Avslutar med en till bild på mig och Victor :)


Dagens låt:
Britney Spears - 3

Vet att jag är långt efter ;)

It's clean!

Har precis städat klart hela uppgången. Det är jätte fint, toaletten är skinande ren. Victor möblerar om sitt rum och jag får inte gå in och kolla. Så det blir en härlig överraskning :)
Ska alldeles snart ladda in bilderna, när jag då får gå in på rummet..

Ni börjar bli bra att kommentera, tackar :)

Full med bus

Sitter på skolan nu, ska snart iväg och gymma med Victor.
Har tittat några gånger på min header och känt mig stolt. Har börjat fundera på att göra en till, men inte som jag ska använda. Än.

Har iallafall varit busig och 'lånat' Victors jeans idag, dom är grymt sköna och det är nog inte sista gången heller ;)
Så min lilla stackars pojkvän fick gå i mjukisar på skolan, något som han inte är speciellt förtjust i.

Me today.

Happy, as always.

En bild på dagens kommer sen när jag laddat över bilderna från systemkameran :)

Just det ja, det blir att stanna i Älvsbyn i helgen. Mys med Victor, Märta och Cissi alltså :)

Ny header!

Som ni ser så har jag gjort en ny header. Känner mig riktigt stolt och tycker att den här är sååå mycket snyggare än den andra. Vad tycker ni?

Eftersom jag har installerat om hela datorn (tror jag han gjorde?) så har jag inte bilden på min gamla, men den var väldigt rosa och väldigt dåligt gjord, tycker jag då. Hehe..


Jag kände en liten tvångstanke om att lägga in en egobild, förlåt ;)


Från H&M


Bilden säger allt. Det här vill jag ha, helst i födelsedagspresent. Något som händer om exakt 26 dagar.
Ska se om jag hittar något på Gina Tricot också!

Varma mackor och varm Oboy

Sitter här framför datorn efter ett relativt jobbigt , min mage tyckte åtminstonde det.. Kommer inte bli fri träningsvärken på ett tag, haha.
Victor och Maren kom precis från Coop, jag orkade inte följa med då det inte var något jag behöver. Funderar på att göra en varm macka och kanske fråga Maren snällt om jag kan få lite Oboy - varm ska den vara såklart.
Ska ta lite kort också, har en uppgift i Foto som ska vara klar någon gång. Vi ahr inte gått igenom allt, men jag ska få träna på det vi har gått igenom. Så om dom blir bra så kan ni nog få se någon :)


Skumraket

Om det är något i bakelseväg som jag verkligen gillar så är det skummet i Skumraketer och Mums Mums.
Tycker att enbart skummet borde finnas att köpa. Man kan ju äta hur mycket som helst, nästan. Men såklart så är ju resten också gott, tack vare skummet.

So delicious!
Bild tagen från Delicatos hemsida

Är det något bakverk som ni verkligen älskar? I så fall, vad?

Pics

Tjalalalaa!
Har en sjuk träningsvärk i magen, och snäppet lättare i ryggen.. Ser framemot träningen ikväll som antagligen kommer bli något långt men en massa vändningar.. Men tvättbräda, here I come ;)

För en timma sen slutade jag för dagen och har lite att plugga så det blir inget långt inlägg nu. Eller föresten, brukar dom vara så långa..?

Har börjat lite lätt med en header, men letar fortfarande inspiration. Har en idé, men vill ha fler. Så ös på med idéer söta rara läsare :)


Jag idag :)

Vårat lilla bär skrev på min arm igår. Har försvunnit lite, så om det inte syns så står det '♥ Maren äger'

På andra armen så har jag lite armband som det var ett tag sen jag hade. Måste utöka min samling.

Dagens låt:
Beyoncé - Sweet Dreams


Träningsvärk

Har träningsvärk i magen. Körde ganska mycket mage imorse på gymmet. Så det var lite jobbigt att voltvända idag, fjäril var inte någon hit heller.. Men vill man vara fin får man lida pin, sägs det ju. Dock tränar jag ju magen får att jag är för svag för att klara fjäril bra och långt. Säger vi som ;)

Har inte så mycket att säga just nu, ska försöka plugga lite.


LoveGame

Sitter på skolan, har jag som sagt fått tillbaka min dator.

Som ni ser så funkar även webcamen.

Ska snart ha svenska, sen blir det tvåfika.
Hoppas på att jag har internet ikväll!


Dagens låt:
Lady Gaga - LoveGame



Damn proud of myself

Har stora problem med internet, men kom nyss på att jag kan ju skriva från Victors iPod :) Men en god nyhet är iallafall att jag har fått tillbaka min dator och jag är i full gång med en ny design. Så håll ut ett litet tag till med den Rosa Barbiedesignen, så kommer en snyggare och mindre färgstark. Blir nog åt det svart/vita med lite färg (inte skrikrosa) Körde laktat-test idag och jag är så mycket medeldistansare som man kan bli. Det innebär att 200 och 400m är det som jag ska satsa på. Känns bra. Är stolt över mig själv. Nu blir det kvällsmys för att sedan ladda om till bålträningen imorn på morgonen.

Tik Tok

Har precis haft engelskaprov och det kändes bra. Laddar inför internatfikat nu, ska bli mums. Hoppas på vaniljbullar.
Träningen idag flöt på riktigt bra, vet inte vart jag fick all kraft ifrån, men snabbt gick det och jag höll hela passet. Känner mig riktigt stolt.

Har inte fått tillbaka min datorn än, så jag kan inte göra en HTML-uppgift som ska göras snart eller börja med min affisch som ska vara inne om två veckor typ. Tänkte logga in på facebook på Victors dator, men icke. Han har inte loggat ut och det går inte att logga ut han heller.. Jag som skulle skörda på FarmVille (nörd, jag vet)



Dagens låt:
Ke$ha - Tik Tok

Simskola

Ska åka till Älvsbyn om några timmar. Sen är det dags för jobb på badhuset, simskola för barn. Ska bli kul att få börja om med det igen, sen är det faktiskt inte så jätte dåligt betalt heller - men tillskillnad från andra bloggare så skriver inte jag vad jag tjänar ;)
Ska försöka bättra mig gällande bilder i bloggen. Lovar! För helt ärligt så ser den skittråkig ut utan några bilder i inläggen. Ska fixa ny header också, när jag får tillbaka min dator.. Har dock ingen idé på hur den ska se ut.. Någon läsare som har förslag?

Relax, take it easy.

Tar det lugnt här i Boden, ska plugga lite spanska senare idag för att ladda till provet på tisdag.
Ikväll blir det film (5e Johan Falk-filmen) och godis, mys alltså.
Känns faktiskt ganska skönt att åka ifrån Älvsbyn och träffa moster med familj! Vet ni en sak? Nästa gång jag åker till Boden (om 2 veckor) så kommer Victor följa med. Han är lite lite nervös, tror jag iallafall, han har inte sagt så mycket om det nu. Bestämdes för några minuter sen ;)

Here I am

Är i Boden, har inte så mycket att berätta.. Somnade på bussen hit och missade min hållplats, vaknade av att moster ringde och frågade vart jag var.. Men kom till rätta ändå.
Åt på Max till middag, kändes väldigt bra efter dagens andra pass (syra) och då smakade det såklart extra gott! Känns bra att jag tränar så mycket som jag gör eftersom jag älskar nästan allt som är onyttigt ;)
Inatt blir första natten på två veckor som jag sover utan Victor, så vi får se hur jag kommer sova. Antagligen kommer det ta ett tag, men det är ju bara två nätter sen är det söndag :p

Vi hörs imorn!

Return again

Ska lämna in min dator snart, dels för att kolla om han kan fixa min webcamera och dels för att ibland (ganska ofta) blir skärmen blå och blinkar sen står det "disc error". Så jag blir utan dator, men jag åker till Boden i helgen så då kan jag låna min mosters dator och sen så finns det vänligt folk som lånar ut sin :)

Sitter iallfall på skolan nu, för att lämna in datorn som sagt, och har väldigt tråkigt. Hans lunch slutar ett så jag måste vänta tills dess.
Roger har flyttat fredagsträningarna till klockan tre på fredagar, känns inte bra.. Jag som tyckte att vänta till två var segt, nu blir det en timma längre.. Hinner dock kanske på två-fikat.

Radioapan

Skrev ett inlägg igår, men det försvann för internet krånglar. Om jag är först att logga in så funkar det, men om jag inte är det så är det sällan det funkar.. Men nu är det bara jag och Maren här så det funkar.

Gjorde illa handen igår på träningen. En väldigt kass målgång på ryggsim + fingrarna rakt i kanten lite lätt böjda = stukat pekfinger..
Så nu har jag en snygg och lindad hand..

Kan röra dom, tack och lov.

Fick ett snyggt klistermärke på MDKn igår, vi läste om radio och på en av sidorna föll det ur klistermärken så dom fick vi :D

Radioapan, ett barnprogram på SR.
Har en brun på datorn också :)

Föresten, Maren hälsar!

Igen

Nu var det längesen jag skrev sist.. Har precis haft prov om Radions historia och kan med ett stort leende bocka av det. Bara 5 prov kvar nu innan vecka 6. Men sen är jag ikapp dom, iallafall inom Mediaproduktion och Mediakunskap.
Ska försöka skriva lite mer sen.

Fullt upp med skola

Okej, tänker förvarna att det kanske inte alls kommer bli så bra uppdatering den här veckan för jag ska satsa ännu hårdare på skolan. Har ett prov den här veckan och två nästa + 2 som ska komma snart. Så ni får hålla ut så ska jag skriva så gott jag kan, ska försöka med läsvärda inlägg också så det inte blir någon blaha..

Glöm inte att jag älskar er, mina få läsare för att ni kommer tillbaka varje dag :)

Impuls

Tävlade av ren impuls igår.
Berättar mer senare :)

Prinsessbakelse

Prinsessbakelsen som jag nästan skulle kunna döda för!

Visst är den fin? Måste gråta en skvätt för att jag inte köpte den, ångrar det..

Passade på att ta lite ego-pics i den ;)

Åh, vackra klänning kom hit nu.. En tiara och det skulle vara komplett!

Singelbananer

Här kommer två bilder på dagens shopping + en upptäckt jag gjorde på Ica Kvantum.

Kjol, JC 249 kr  74 kr

Foundation, HM 135 kr  89 kr
Bara saker jag behöver ;)


Ja, jag har sett mycket men det här?
Började skratta lite och var såklart tvungen att ta kort. Men det är bra, bananer ska inte vara ensamma?


Mys på stan

Kom precis hem till Victor igen efter att ha varit på stan sen halv tolv. Grymt mysigt och jag hittade faktiskt två saker på rean som jag köpte. Sen dregglade jag över en väldigt fin prinsessbakelse-klänning på Vila. Om jag bara hade haft en bra anledning att köpa den så hade jag gjort det, dock har jag ingen sådan.. Ska lägga upp bilder som jag tog med min älskade mobil, så fort jag fått in dom på Victors dator (tyckte det var onödigt att ta med min)

Ska vila mina fötter lite och även ryggen nu..

Nu är det gjort!

Ja vad ska man säga? Jag fick typ tunghäfta och var tyst som aldrig förr, Victor blev typ chockad över att jag kunde vara så tyst och jag tyckte det var jätte jobbigt.. Antar att första intrycket inte blev så bra som jag hoppades på.
Men nu är det gjort och jag ber till Gud att det det kommer bli bättre med tiden.
Victor säger att det gick bra och allt sånt, men någonstans så känns det väldigt dåligt.. Jag har aldrig varit såhär förut, inte vad jag minns?


Friday I'm in love

Idag ska jag och Victor åka hem till han i Piteå, så ska alltså få träffa hans föräldrar för första gången. Ni anar inte hur nervös jag är..
Ingen skola idag, dels för att jag var hemma igår och sen hade vi hemstudier på den enda lektionen vi har, så jag har pluggat lite den här morgonen. Ska ta och äta lite lunch snart, sen fortsätta med min låt som vi ska göra i mediaproduktion. Går inte bra alls, kan inte bestämma mig för hur jag vill att det ska låta.. Får fundera lite till.

Vad ska ni göra i helgen?


Hehe, bjuder på den ;)

The way you make me feel

Ligger och lyssnar på när Victor spelar och jag får rysningar. Händer varje gång han sätter sig och spelar på gitarren eller basen. Sen blicken jag får då, åh, den är så vacker och obeskrivlig. Han har nog några av världens finaste ögon, min Victor. Bara jag kollar in i dom så ler jag och blir glad, han får mig på så bra humör. Att vakna bredvid han på morgonen är så härligt och mysigt, precis som det är att somna där. När han håller om mig på kvällarna och viskar "Amanda, jag gillar dig" i mitt öra, känner jag den där härliga känslan av att verkligen betyda något för en annan människa. Någon som man själv tycker väldigt mycket om. Jag tror att jag är kär <3

Sjuk.

Kräktes i natt och fryser hela tiden.. Ingen feber iallafall. Så jag är hemma från skolan och tar det lugnt. Läser en bok och äter nudlar.
Victor kom precis hem och passar upp mig lite. Han gick och hämtade mina nudlar som låg i andra uppgången och nu sitter han och spelar lite. Får rysningar av det :)

Ne, vi kanske hörs senare, vi får se.

Taggad

Jag har inte glömt bort bloggen, har bara lyckats med att försova mig och haft en lektion.. Ska på Ungdomsmottagningen snart och förnya receptet på mina P-piller och sen ska jag träna (äntligen!)
Så det kommer ta lite längre tid än vanligt, jag är grymt taggad.. Till skillnad från Victor, som sitter här och beklagar sig över att han måste träna. Jag tycker att han ska vara tyst, han har fått träna hela veckan och ändå gnäller han ;)

Språk-krock?

Internet funkar inte på min dator, dock funkar det för alla andra.. Så det får bli ett inlägg från Victors iPod igen :) Han har sagt att jag får låna den hur mycket jag vill, så det kanske blir några fler inlägg imorgon. Jag och Victor har insett att det enda vi typ tjafsar om är hur man säger och stavar ord, han har ju en liten touch av Pite-mål och jag har väl en ganska vanlig rikssvenska så det blir ju en liten krock på hur vi säger saker :p fast jag har märkt att jag pratar mer och mer som han, Cissi och Saga. Dock klagar jag inte. Ne nu ska jag försöka sova, kom ihåg att jag skrev försöka för det lär inte gå alltför bra med Victor bredvid mig ;) haha. Jag ska faktiskt morgonträna imorgon så jag behöver all sömn jag kan få.

100112

Sitter på skolan nu, har bara den här och en till lektion kvar. Sen är det träning, men jag får ju inte så jag ska väl bara dit och kolla å prata lite med Roger om min rygg. Nej inget större problem där utan bara prata om vad jag ska göra för att inte svanka lika mycket som jag gör..
Iallafall fotade på träningen igår, mest för kul och några av bilderna blev ändå rätt bra. Så nu sitter jag och väljer vilken av dom jag ska använda till skolarbete.. Det är ett jobbigt läge, bara så ni vet.

Vaknade imorse när Victor skulle till morgonträningen, enbart för att han skrammlade med nycklarna.. Men jag orkade inte göra någon större ansträngning att öppna ögonen utan försökte somna om sen när han gick, vilket jag lyckades med. Sen kom Maren in och hotade med att hoppa på mig om jag inte klev upp, så det gjorde jag..


- Kanske inte så seriöst, men ajja.

Jag gillar dig!

När du lägger din hand på min mage och kollar in i min ögon för att sedan luta dig fram för att ge mig en puss i pannan eller på munnen. Det är en så härlig känsla, att verkligen vara omtyckt. När du sitter och spelar på antingen gitarren eller basen och kanske sjunger samtidigt, du kollar på mig och du ger mig en känsla av att det är riktat mot mig. Victor, du är en helt otrolig kille och jag är så otroligt glad att vi hittade varandra. Min vackra pojke <3

Mys på en madrass

Ligger på en av madrasserna på golvet bredvid Victor, super mysigt. Snart ska han och träna, så jag ska passa på att plugga lite och umgås med Maren. Ikväll blir det först engelska och sen ganska direkt efter det så är det ett efterlängtat internatfika, eller som vi säger - måndagsfika. Ska bli spännande att se vad dom har att erbjuda den här gången, hoppas på morotskaka eller marängswiss. Ska föresten visa hur vi sover, har läst igenom och insett att min förlaring inte var den bästa. Hihi, har fått låna Victors iPod touch nu så det börjar bli roligt att blogga igen, så han föreslog att jag skulle skriva alla inlägg på den så jag uppdaterar lite oftare. Men det går ju inte att lägga in bilder via den så lite måste jag ju skriva från datorn. Nu känner jag att jag börjar svamla om allt och inget så Iika bra att jag slutar nu ;)

Skola fortfarande

Dagens näst sista lektion (engelska ungefär halv sju ikväll) och jag dör snart för att jag är så trött.. Kommer sluta precis så jag hinner till två-fikat!
Kommer också mysa en stund innan Victor ska på träningen.
Hörs sen ;)


Well done

Första lektionen är snart avklarad. Jag och Emma är klara med uppgiften så vi sitter nu och typ drygar lite.
Jag längtar till min varma och härliga madrass på Victors golv, sov bättre där än vad jag hade gjort i min egna säng. Dock så åkte våra madrasser isär men men, det var ju mysigt så länge dom var nära, hehe.
Funderar på att kanske ta en lång och ganska snabb promenad som träning, eftersom jag inte får träna idag eller imorn.. Hm, får tänka lite mer på saken. Det är ju faktiskt inte så kallt ute, kanske -5? Så långkalsonger och leggins + en tunika blev dagens outfit :)

Skolstart

Skolan börjar idag, känns ju toppen.. Klev upp med dom andra, fast jag har sovmorgon, enbart för att jag inte vill äta frukost själv. Tycker att Märta kan komma hem igen så jag har någon att äta frukost med på måndagarna, nå nu är det ju inte enda anledningen till att jag vill ha hem henne igen.
Sofie kommer idag och hon kommer nog låna mitt rum under veckan, men inte mig emot. Får sova hos Victor, dock har vi tagit två madrasser och lagt dom på golvet, sängarna på rummen är för smala för att kunna sova bra på nätterna om man sover två..
Nej nu ska jag fixa det sista innan skolan.


Utlåning av mitt rum

Lägret är slut och det gick väl bra. Min axel är tydligen överbelastad och leden spänd (svullen?) kommer inte riktigt ihåg vad Roger sa.. Så det blir att ta det lugnt ett tag, inte lika hård träning som dom andra får. Men man kommer ju vara bäst ändå ;) haha.
Maria har lånat mitt rum under lägret så jag har sovit hos Victor hela helgen. Sofie kommer till veckan och ska eventuellt låna mitt rum så jag lär sova hos Victor ganska många nätter nästa vecka :)

<3

Paus.

Jag orkar inte med bloggen just nu.
Vi får se när jag kommer tillbaka.

Puss.

Back home.

Är hemma nu och ska sova.
Ser att V har uppdaterat bättre än vad jag brukar göra, han kommer nog gå blogga fler gånger. Om han vill?
Ne ska sova nu, hörs mer imorn.

So I Need You

http://www.youtube.com/watch?v=I4SXeKy3GAs


If you could step into my head,
tell me would you still know me
If you woke up in my bed,
tell me then would you hold me
Or would you simply let it lie,
leaving me to wonder why
I can't get you out of this head
I call mine
And I will say

Oh no I can't let you go, my little girl
Because you're holding up my world
So I need you.
Your imitation of my walk and the perfect way you talk
It's just a couple of the million things that I love about you

So I need you

And if I jumped of the Brooklyn Bridge,
Tell me would you still follow me
and if I made you mad today,
tell me would you love me tomorrow?
Please. Or would you say that you don't care,
and then leave me standing here
Like the fool who is drowning in despair and screamin'

Oh no I can't let you go, my little girl
Because you're holding up my world,
so I need you.
Your imitation of my walk and the perfect way you talk
It's just a couple of the million things that I love about you.

So I need you


I'm on my own

/ V


Another Day In Paradise

Snart ska man och träna. Taggad? Nej. Jag är less på att vara hemma. Har inget att göra, träningarna är tråkiga och ingen Amanda. Men snart så är lovet slut! Det är nog första gången jag sitter och längtar tills lovet är slut. Tänk vilken skillnad en person kan göra. Längtar efter dig <3

/ V

Here Without You

Två inlägg på samma dag, någon som är imponerad? Idag har jag pratat med Amanda och det hade gått mycket bra på första passet på tävlingen. Hon lät mycket nöjd, vilket är jättekul! Blir själv glad över att det gick bra för henne. Alltid kul när man gör framsteg. På tal om framsteg så har jag själv gjort några framsteg:

* Klev upp ur sängen innan kl.11
* Lyckades ta mig ut ur huset
* Bloggat

Nu kanske det låter som jag är en no-lifer vilket inte stämmer helt. Men man blir lite lat på loven. Speciellt när man ligger vaken på nätterna och sms:ar. Amanda vet vad jag pratar om. Nu ska jag se Harry Potter som går på TV nu. Men innan jag går så måste jag såklart lägga upp en "Dagens Låt".

Dagens Låt:
http://www.youtube.com/watch?v=ojasq626CgQ

PS. Jag är ingen proffsbloggare därför får ni nöja er med en enkel länk. Det är inte jobbigt att klicka på den, jag lovar! ;)

A <3


/ V

"V" Gästbloggar!

Mitt livs första blogginlägg. Som ni säkert vet så är Amanda på simtävling i Bollnäs nu i helgen och hon bad mig gästblogga. Eftersom jag är så snäll så ställer man såklart upp. Jag har ingen som helst aning om vad jag ska skriva här men det är väl det som är poängen med en blogg, skriva om ingenting. Am I right? Nej skämt åsido, jag skulle gärna själv skaffa en blogg men problemet är att jag bara skulle skrivit om saker som ingen är intresserad av dessutom så skulle jag aldrig orka uppdatera bloggen. Men jag klarar mig utan blogg. Ska försöka uppdatera så gott jag kan nu under den här helgen.

PS. Om ni tror att jag är en tråkig person som inte använder smileysar så har ni fel. Jag anser att smileysar mitt i texten är något av det mest irriterande som finns. Men det är bara min åsikt :)

/ V


Tävling i Bollnäs

Inga bilder uppe ikväll.. Skärpning Amanda.
Ska åka och tävla lördag-söndag, så två dagar utan mig får ni. Om jag inte ber V kanske skriva något litet inlägg, hm.., ska nog fråga han om det. Lät som en bra idé :) Gör en kategori åt det ifall det blir så - V gästbloggar
Känner mig otaggad och inte alls sugen men det kanske ändras senare..

Nej nu måste jag sova för att orka!
Önska mig lycka till :)


Lady GaGa

Jag visade den här bilden på Lady GaGa för att han frågade hur hon såg ut.

Han tyckte att hon var jätte gullig. Sen visade jag en av hennes crazy outfits och då sa han att hon var cool.

Men jag håller med han, hon är ganska söt ibland och jag älskar hennes outfits. Hon vågar stå ut från mängden, åh älskar det! Orka vara som alla andra, när man kan vara sig själv. Ne men jag skulle vilja våga, precis som GaGa, ha på mig något väldigt galet. Något som är vad man inte förväntar sig.
Det är delvis därför jag gillar Lady GaGa så mycket för att hon klär sig som hon vill, galet men snyggt om ni frågar mig, sen är hennes musik helt enkelt typ bäst. Kan inte fatta att jag faktiskt sett hene live ;)
Det är det jag kommer minnas mest av 2009, Lady Gaga på Storsjö yran.


2010

Nu har jag vaknat och börjat äta frukost :) Min kära lillebror kom in sa att jag var tvungen att äta något så.
Gårdagen var toppen, men det kunde varit lite bättre ändå.Ska lägga upp bilderna när jag har fört över dom på datorn.



RSS 2.0