Mitt minne..

Nu när jag skulle logga in på internetbanken så kommer jag inte ihåg min kod! Åh, jag blir galen.. Dessutom hade jag lagt den i kod minnet på mobilen som är inlämnad.. Varför är jag så osmart? tor mening att spara pengar om man ändå inte kommer åt dom.. Jag som snart har 0 kronor på mobilen och mina gratis sms går ut imorn. Hjälp, jag måste komma på min kod typ nu!

So sweet.

Hej!

Filmen blev '10 orsaker till att hata dig' , den var rolig och Heath Leadger sjukt snygg :D Väldigt mycket smsande såklart och jag å Märta kom i säng vid typ 2 :) Dock vaknade jag tidigt idag så jag hoppas på att jag somnar tidigt inatt för nästa vecka börjar morgonträningarna.. Men samtidigt så ska jag få min dator då så det är lugnt :D

Nästa vecka kommer också 'hemlig' hem från skidlägret, men det är inget seriöst på gång. Bara kompisar, men det ska ändå bli kul :)

Mer kommer ikväll om jag får låna Märtas eller Cissis dator :)

Puss,


Moviiies!

Smsen fortsätter komma och nu är planerna för nästa helg redan klara, filmkväll hos antingen mig eller han :) Lär ju inte bli här, men vem vet. Pratade med Märta om det när jag kom hit och hon säger att han är gullig och sånt, lät ju bra!
Men nu är jag iallafall i Älvsbyn och jag har med mig min cykel + 13 filmer som jag lånade av moster, så det lär bli kolla på film ikväll för mig och Märta :) Vilken har vi inte bestämt än..
Skriver kanske mer sen :)

Puss,

Hemlig :)

Hej!

Vaken nu, fast jag är lite trött.. Smsade ganska mycket och länge igår med en väldigt gullig kille ;) Dock bara på 'vänplan' so far, men han är ändå sweet. Mer än så säger jag inte, ska försöka vara försiktig med vad jag skriver med tanke på att det snackas om att jag har en kille här uppe som simmar..? Så denna kille kommer vara anonym på bloggen, där han kommer kallas Hemlig, och annars oxå tills det blir något mer ;p Jag har ju tidigare varit väldigt snabb på att berätta och sen har det inte blivit något, men man lär sig av sina misstag. Fast hålla det hemligt för tjejerna som jag bor tillsammans med blir väldigt svårt, eftersom vi sitter väldigt ofta i allrummet och såklart måste man gå förbi där när man ska in på rummen :p Men det blir enbart för dom då ;)
Haha, visst är jag snäll (a) men nu ska jag fortsätta göra mig iordning :)

Puss,


Vill ha min mobil tillbaka!

Hej!
Nu sitter jag i Boden hos moster Jessica :) Vet ni hur söt Liam är? Ja det är min yngsta kusin, ungefär 3 månader gammal och har jätte mycket hår. Ser nästan ut som en peruk ;) Annars så kommer jag inte på så mycket att säga :p Fast vi fick faktiskt sluta 2 timmar tidigare på BI/NK :n idag, så jag hann med en tidigare buss hit :) Den lektionen är väl ungefär  2½ timme lång, såklart på fredag eftermiddagarna.. Men jag och Saga har löst problemet med våran engelska-lektion som ligger precis under våran träning, så vi ska läsa engelska med MP en gång i veckan. För annars skulle vi bara få 50% av undervisningen i Engelska A, kanske inte låter som mig men folk ändras ju ;)
Har fortfarande inte fått tillbaka min mobil, har gått tre veckor på måndag.. Är lite less nu, vill ju kunna ta kort på tex outfits och annat skojj så ni kan se.. Men men, that's life..

Puss,

Sop-påsar och sång ;)

Märta: Cissi, du är min sop-påse i en papperskorg som gör att skiten inte rinner ut! :D
Cissi: Tack, tror jag. Antar att det kom från hjärtat.

Haha, Märta sitter vid datron på sitt rum och jag, Saga och Cissi sitter i köket. Fast poängen var att Märta sitter och sjunger och Cissi 'fyller i' :p

Ja, om ni inte fattar vad som var kul så är det lugnt, bara vi med våran sjuka humor ;)


Första inlägget i Älvsbyn ;)

Hej!
Nu äntligen kan jag blogga! Vi har fått internet men jag har inte fått min dator än, så jag får låna Cecilas :)
Skolan och träningarna går bara bra. Roger (min tränare) säger att jag kanske har potential att bli en ganska bra ryggsimmare, tror inte mycket på det men det är ju alltid kul :) Vi körde ett lopp idag, blev 100 rygg eftersom mitt knä är lite konstigt igen.. Persade iallafall med 6 sek, då är det 2 år sen jag gjorde den tiden ;) Distansare kan jag tydligen bli oxå ;) Ni som läser bloggen, inte simmar och inte fattar något om vad jag pratar om får gärna fråga så ska jag förklara så gott som jag kan :)
Imorn ska jag till Boden och hämta min cykel och kanske låna någon film av moster :)
Nu kom jag inte på något att skriva, så jag slutar innan jag börjar svamla om något helt random ;)

Puss,


Sista inlägget i Östersund..

Hej!
Vet att jag sa att jag skulle skriva mer i torsdagskväll, men Per kom ;p Och hela dagen igår var jag oxå med han, fast han ligger ju här brevid mig nu så det spelar nog ingen roll egentligen ;)
Idag är ju min sista dag här i Östersund, så det är ganska självklart för mig att den spenderas med Per för vi har bestämt  att det kommer ta slut när jag flyttar.. Tyvärr, men det kommer nog bli bäst så för oss båda, jag är ju bara 16 år och han ett år äldre och ingen av oss vill 'binda oss' såhär tidigt om man säger så. Även fast vi älskar varandra jätte mkt så är det nog bäst att det blir som vi bestämt... Vem vet vad som händer i framtiden när jag gått ut gymnasiet ;)
Nu vet ni iallafall och jag kommer inte kunna skriva något imorn, för jag får min dator först på måndag.. Men jag vet vad som händer ändå, åka bil och sen packa upp alla kartonger och väskor jag har med mig ;p
Lovar att skriva så fort jag har en dator med internet :) Nu ska jag fortsätta njuta av min och Pers sista dag tillsammans.

Puss,

Seg, segare, segast.

Hej!

Det blev ingen kvällsträning för mig idag, har ingen skjuts dit så då passar jag på att baka min kladdkaka efter middagen :)

Träningen på morgonen gick bra, förutom att jag har skavsår på fötterna efter fenorna och precis där baddräkten går vid armarna -.-

Jobbet, ja vad ska jag säga mer än att jag är sjukt glad att det tar slut imorn! 

Nej, nu måste jag äta, skriver mer ikväll.. Även fast det inte hänt något speciellt ;)

 

Puss,


86x100 på 2h 50min...

Hej!
Idag har det 'bara' varit en träning, 10 000 meters passet. Jag han dock bara köra 8600, pga av jobb med simskola :(  Har räknat ut hur mkt jag tjänar och det är inte ens värt tiden jag lägger ner.. Men men, alltid lite pengar iaf..
Annars har jag inte gjort så mkt; ätit mycket på kakfronten, cyklat och handlat med Gabriel, halvsovit och ätit samtidigt. Ja det är väl typ det :p Man blev ju så seg efter passet så jag orkade inte göra så mycket mer..
Ska väl sova snart så jag orkar med en till dag med dom små odjuren ;) Och imorn ska jag baka kladdkaka till min sista träning (på fredag) så jag kanske inte hinner med ett blogg inlägg då.. Men men det är itne så mycket att göra åt..

Puss,

Packning..

Hej!
Nu ska jag börja packa på riktigt, all mat som pappa, Malin, farmor och farfar skickar med och handdukar + dylikt ska ner i lådor ;) och min lilla mackgrill såklart ;D
Så jag hinner inte skriva så mycket, men simskolan går rätt bra och jag har en h*v*t*s träningsvärk i rumpa och insida/baksida lår :(
Vi hörs imorn :)

Puss,

God natt.

Nu ska jag lägga mig, tidigt jag vet men det är så när man ska upp vid 7.. Skolan hade lika gärna kunnat börja nu, är ju ändå vaken på dom tiderna :p
Ajja, sweet dreams mina söta läsare :)

God natt,

Nu känns det nära..

Hej!
Idag började jobbet med simskolor som kommer pågå hela veckan, vilket innebär att jag inte kommer hinna blogga mellan träningarna.. Men jag antar att ni överlever ändå ;p
Träningen idag gick relativt bra, men var jobbig.. Är inte van vid mängdträning kan jag ju lätt säga eller vad sägs som = 400, 800, 1500m*3 och 20*200m, 20*100m ;) Fast jag känner mig lite stolt nu.. Ska kanske belöna mig med lite chokladpudding ;) ?
Vet inte om det finns så mycket mer att skriva.. Jo, Falsksanning är inte avstängd längre :D nu kan jag åter skratta varje dag :p och sen så var det faktiskt min sista måndag innan jag flyttar idag, fick bara lust att berätta det :p
Nej, nu blir det pudding sen sova, ska bara läsa några bloggar först :p

Puss,

Kärleken till skor!


Behöver jag säga mer än att jag vill ha dom?

Skrikrosa och chokladpudding :)

Hej!
Hemma från träningen, den gick bra. Men men, man kan ju inte alltid vara på topp ;) Innan så åkte jag till Amanda, vi skulle åka från henne vid fyra, och vi kollade lite på ginatricot.se - jag vill ha mycket kläder därifrån nu!
Läste i CHIC att skrikrosa kommer vara hett i höst, en trend jag mer än gärna 'hänger på'. Rosa är ju favoritfärgen utan tvekan ;)

Forever21  - Jag är kär!
Vad tycker ni, visst är den snygg?

Nu ska jag äta min chokladpudding och fortsätta kolla på Forever21.com ;)

Puss,

Mys på hög nivå!

Hej!
Vet att jag sa att jag skulle skriva när jag kom hem från mamma, men det blev inte riktigt så för att Per kom precis då :p Men det gick bra, bättre än förväntat. Vi pratade, skrek på varandra, grät och skrattade - ja, jag var där från 12-15 så det förklarar nog varför vi hann med allt ;) Nej, men det kändes bra efter att vi skrikit lite på varandra.. Så, vill ni veta mer så fråga :)
Men gårdagen annars då? Jo, den var helt underbart bra! Vi kollade på film, åt mat & chips och hade det otroligt mysigt :) Vaknade imorse av att Per tappade mobilen på nattduksbordet, han hade tänkt gå ner och städa i köket från igår den sötnosen! Men jag vaknade ju, så då blev det ingen överraskning och han lade sig i sängen igen :p Tillslut gick vi upp och plockade undan allting, precis när vi var klara kom pappa och Malin hem, bättre tajming finns väl inte :p ? Fast nu har Per precis åkt hem, det är ju träning ikväll och han hade inte med sig några saker så han åkte hem för att hämta dom och hjälpa till lite hemma. Men vi ses ju om ungefär 2 timmar igen så ;)
Och jag är SÅÅÅ nervös nu, 6 dagar kvar och inga kartonger att packa i än! Jag vill bara få allt gjort så jag kan ta det lugnt, men kan ju inte packa ner kläderna än (om jag nu skulle ha lådor)..Allt annat är nästan packat, förutom alla textiler och tallrik, glas osv.. Inte sminket heller :p
Nej nu måste jag äta innan träningen och ikväll SKA jag skriva ett litet inlägg :)
Kanske ska ha en frågestund innan jag flyttar, vad tycker ni?

Puss,

Wish me luck!

Nu åker jag. Önska mig lycka till!

Puss,

A night to remember forever!

God morgon!
Gårdagen var en utav dom bästa kvällarna på lovet, så sjukt kul! Amanda, Mathilda och Malin sov över, alla i vardagsrummet.. Asså vi skulle kolla på film vid typ två, men vi somnade under tiden. Jag i fotöljen och dom andra i soffan :p Fast så bra sov man ju inte, så det slutade med att jag gick och la mig på golvet. Där sov vart det lite bättre iaf..
Men själva kvällen då? Jo vi väntade tills alla kom och sen gick vi upp till Torvalla Centrum och handlade :) Sen när vi kom hem så sjöng vi singstar i en evighet typ, eller ja tills det blev för sent ifall grannarna skulle sova :p Så jag är lite hes nu (a) Men det var lätt värt det! Nu på morgonen så åkte Mathilda typ direkt när vi vaknade, Amanda typ nyss och Malin vid 6 xD Hon skulle ta bussen för att åka till Sundsvall :p Men summering av kvällen = en av dom bästa på lovet, kunde inte ha blivit bättre eller roligare! Puss på er tjejer, love yah! <3
Men idag då? Jo, vid 12 ska jag vara hos min mamma för att fika och prata. Jag är så sjukt äckligt nervös, skakar nästan.. Fast Per kommer hit efter jag varit där så det känns lite bättre iaf :) Han ska ju sova här och vi ska ha det myys, som våran sista kväll innan jag åker!
Appropå det, jag avslöjade ju för flikkorna. Dom blev minst sagt ganska chockade, ja jag ska berätta för er oxå snart :p Men ni som vet får INTE kommentera hur det blir ;) Nu ska jag inte skriva mer om det för då kommer det sluta med att jag säger ;)
Och vet ni något riktigt hemskt?! Jag har fått något sårliknande på ögonlocket, vet inte vad det är och det gör lite ont :s Någon läsare som kan ha en aning om vad det är, isåfall kan ni vara snälla att kommentera? Tror ni jag måste söka upp en doktor för det? Som tur är det precis vid vecket, så lite mascara kan jag ha :p Ja, jag vill vara lite finare än vanligt när jag ska träffa min mamma som det är typ 3 månader sen jag träffade sist.. Sen när jag kommer hem ska jag fortsätta äta upp min BJ's Caramell Chew Chew, lycka på burk ;)
Ne nu ska jag göra något lite vettigare, typ diska kanske :p Skriver när jag kommit hem från mamma, så får ni 'färska' upplevelser..
Krånligt inlägg, men det blir så ibland. Speciellt när man sovit typ 6 timmar, men som sagt värt allt! (a)
Bilder kommer när jag får dom från Mathilda!

Puss,

Myys och avslöjande, enbart för flikkorna ;)

Hej!
Nu sitter jag här med Amanda och Malin, vi ska kolla på film och sjunga singstar :D Även äta godis, popcorn och dricka :) Mathildax2 och Emma kommer senare. Som ni vet att jag har lämnat in min mobil så jag kan inte lägga upp en bild på dagens outfit, pappa tog med sig datorn till fiskestugan där resten av famlijen är över helgen, så inga bilder från den heller.. Och vet ni en sak? Jag ska avslöja för tjejerna hur det blir mellan mig och Per ;) Ni önskade att ni vore här va ;p ?
Nej nu ska jag sminka mig, hare gött ;)

Puss,

Kaka med flikkorna :)

Hej!
Nu har vi kollat lite på andra säsongen av Paris Hilton: My New BFF, på Mtv såklart ;) Julia kom precis hit, dom andra har varit här i typ en timma :p Men morotskakan fick beröm igen ;)
Skriver mer sen :)

Puss,

Tre sjusovare :p

Hej!
Idag blir det att vara med Marielle, Julia och Alexandra :) men det är bara Marre vaken för tillfället, riktiga sjusovare är dom ;p Men träningen nu idag gick bra, det var mycket ben fast jag var ändå snabbare än Per ;) Hans bortförklaring var att jag är mindre än han och har inte lika mycket muskelmassa :p Jag vet, han skryter gärna om det.. Ne nu var jag lite elak ;)
Skriver mer sen :)

Puss,

Gammal bild, typ lika sliten ändå :p

Hej!
Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra kväll :) Själv har jag bara tränat som vanligt, men det var sista dagen den här veckan med dubbelpass känns ganska skönt :p Men imorn efter träningen så ska jag hitta på något med Marielle och Julia, ska bli jätte skojj :D Annars har jag inte så mycket att säga, mer än att jag skriver imorn :)

Gammal bild..

Puss,

Friendship.

Hej, nu vill jag bara klara ut en sak (som kanske blir många saker) Jag har underbara vänner, ingen av dom är någon man gärna byter ut . Visst vi kanske bråkar och småtjafsar hit och dit, men jag känner att inget har varit speciellt seriöst eller varit nära att förstöra vänskapen. Tills nu, vi båda gör fel (oftast samma), vi båda vill vara bra (gärna bäst). Jag tänker inte fortsätta bråka nu, vill inte att det ska vara det sista vi gör innan jag flyttar. Om vi inte blivit vänner/överens innan skolan börjar är jag osäker på om vi kommer bli det sen heller. Överreaktioner är jag väldigt bra på och skitsnack är vi båda vassa på.. Kanske dags att försöka sluta med det, dock är skitsnack alltid kul och det håller nog alla tjejer med om..
Men jag har en fråga, fortsätta vara vänner trots att simingen är det som får oss att bråka?
Det var ju trots allt det som fick oss att bli vänner, ja bästa vänner. För även om vi tjafsar, kalla det vad ni vill, så är du fortfarande en av mina bästa vänner om du vill det dvs.
Vissa saker är patetiska, that's the way it is. Men ibland kanske man ska/måste/borde bortse från det om det finns något man gillar i dom sakerna?
Behöver jag förklara mer om vad jag tycker och känner nu?
Speak out, enda sättet att lösa saker. Inte riktat till någon speciell utan till alla, inklusive mig.

10 dagar kvar!

Hej!
Nu har det varit lite tyst från mig.. Men igår var det fullt upp och jag har lämnat in min mobil, man hörde inte när det ringde osv. Så nu kan jag inte lägga upp några nya bilder om jag inte tar med webcamen på pappas dator (som jag lånar nu) :p Vad hände mer igår då? Jo, jag bakade morotskaka, har inte vågat smaka den än :p Lovar att säga till och ta kort på den när jag smakat :)
Annars idag så blir det träning snart igen efter det är det typ kväll :p
Nej nu måste jag smaka kakan!

Puss,


update: kakan var suuper god!

Sushi :)

Hej!
Såg att ni vill veta, men var inte riktigt överens om när :p så jag ska prata lite med Per och se vad han tycker ;)
Annars har jag precis kommit hem från träningen, ska äta sushi till lunch och fixa lite här hemma och sen ska jag och Knut gå och möta Marielle. Sen vad vi hittar på vet vi sällan innan :)

Hemgjord sushi - suuper gott!
Nu ska jag fortsätta njuta ;) hörs sen.

Puss,

En superbra helg + fråga till er :)

Hej!
Hemma nu efter en av dom bästa helgerna :) haft väldigt roligt och njutit i allra högsta grad! Nu ska jag berätta lite mer om varje dag.

Fredag: Efter inlägget så blev det biljard och jag fick i 2 bollar, dock var en av dom vit och räknades inte egentligen :p men kul hade vi ändå, drack cola, åt chips, skrattade och pratade samtidigt. Magnus, Pers storebror, berättade om massa saker och hans kompis Viktor oxå :) sen kom Johanna och hennes kille Erik och lika mycket skratt fortfarande :) vid typ tolv höll jag på att somna, så jag och Per gick tillbaka för att sova, fast det blev mer mys :) och nej, inte så långt ;) (a) tillslut somnade vi iallafall..

Lördag: Vaknade, åt frukost sen blev det ut och måla :) det var jag betydligt bättre på än att spika kan vi säga :p jag och Erik fick baksidan av huset, Per och Magnus fortsatte snickra på gaveln och det dom var klar med målade Catherina (Pers ena syster) och Johanna. Vi blev ju klar ganska snabbt så sen bar det av till bryggan, många kort togs det av Johanna och Per kastade i mig (mitt enda dopp). Sen hem och måla ett varv till, middag och kortspel. Så nu har jag lärt mig att spela Rummy, det rekomenderas att lära sig för det är sjukt kul :) Vid ett gick väl alla och la sig, då blev det mys igen ;) och inte så långt fortfarande, vi kan faktiskt hålla oss :p haha! Och vi pratade även mer om Älvsbyn, just det ja har ju inte berättat än ;)

Söndag: Vaknade, åt frukost sen fanns det inte mycket kvar att göra så jag och Per fick vila, somnade nästan om på Pers mage, finns nästan inget mysigare sätt att somna på :) Sen gick vi till bryggan igen och samma sak igen, mycket kort fast den här gången var det Per som blev i kastad av Magnus. Jag hoppade självmant i ;p vi var kvar där en stund till sen gick vi hem igen och gjorde inget.. Jo, mös (jag och Per såklart), hålla på med kattburen (Magnus och Johanna) och åka hem (Catherina) :p Sen kom Therese (Pers andra syster) och Jonas, var där ett tag sen åkte vi hem med dom, åt på Sibylla och sen fick jag skjuts hem :p

Det är ni som bestämmer, om ingen svarar så kanske jag inte säger ngt ;)

Puss,

En icke händig tjej njuter och svamlar på ;)

Hej!
Sitter hos Pers bror nu och kollar på när dom jobbar ;) rätt härligt att inte kunna spika eller såga speciellt bra ibland och vara ensam tjej oxå :p har hunnit läsa två olika tidningar och nu tänkte jag ägna lite tid åt ett inlägg. Gud vad många jag har hunnit med idag egentligen, lite stolt faktiskt :) och vet ni en sak? imorn har jag bara två veckor kvar i östersund, sen flyttar jag :D härligare känsla får man leta lite efter, men samtidigt är jag sjukt nervös nästan så det pirrar i magen :p
och jag hann med allt jag skulle idag och att blogga mer än vanligt, det är ganska bra.. Ni märker att jag inte har något speciellt att säga egentligen, inlägget blev lite krånligt och osammanhängande.. Men men, tror vi överlever ändå ;)

Puss,

En glad tjej :)

Glömde visst en outfit kom jag på nyss ;p

- Linne, GT
- Kjol, GT
- Jeansleggings, Rut mfl (som inte syns)

Och jag känner mig snäll och glad idag så jag bjuder på en till egobild ;)

Japp, glad är jag allt! Men det är ju klart, ska vara med Per hela helgen, då kan man inte vara annat än glad :)

Puss,

Rätt så nöjd :)

Hej!
Tänkte bjuda på en bild som jag blev ganska nöjd med :)
Ja, så ser jag ut idag :)

Puss,

Hemma igen :)

Hej!
Nu har jag delat ut reklamen, tog bara två timmar :p
Nu ska jag skynda mig och se om det finns någon tvättid ledig ;)

Puss,

Stress?

Hej!
Blir ett kort inlägg nu för jag ska ut med reklam för Fristilen nu och sen ska jag tvätta, städa och gå ut med hunden innan klockan 5.. Tyvärr så kan vi ju inte bara tvätta när vi vill utan måste boka tvättstugan, som har vissa tider -.- , annars hade det inte varit några problem :p
Ne nu måste jag åka, skriver om jag får en ledig stund ;)
Puss,

090806 - 16 dagar kvar!

Hej!
Per hela gårdagen, vi badade i Storsjön, åkte till hans farmor och sen såg vi Harry Potter och halvblodsprinsen (med Emma och Mathilda) :D
Sov inte mycket i natt, kom väl hem vid halv 1 och vaknade halv 4... Sen somnade jag nog om en stund för att vakna typ 7, sen dess har jag varit vaken :p Känner att det börjar bli dags att lägga sig snart om jag ska orka med imorn :)
Just det ja! Jag kanske inte kommer ha möjlighet att blogga i helgen, eller imorn hinner jag nog med ett inlägg annars får ni vänta tills på söndag innan jag kan skriva mer :p ska åka till
P's storebror och hjälpa han med att måla, jag är ju kung på det liksom ;) och han bor lite för långt borta för att jag ska kunna åka hem emellan, så vi sover är fre-sön :D ännu en hel helg med P <3
Nu ska jag njuta av min glass, cappuccino från carte d'or ;)

Puss,

Go'morgon :)

Hej!
Sitter här nästan nyvaken, Amanda ligger fortfarande och sover ville inte väcka henne :) när hon vaknar ska vi äta lite frukost, sen får vi se vad som händer. Kommer inte bli så många fler inlägg förrän ikv för först ska jag träna, sen ska jag och ev A åka med simkillarna till Minnesgärdet för att bada och typ spela volleyboll (känns inte så lockande i det här vädret..) och sen ska jag åka med Per till hans farmor och äta pannkakor :D sen får vi se när jag kommer hem, beroende på om vi ska kolla på senaste Harry Potter med några :) Önskar jag kunde mobilblogga, men har nästan inga pengar på mobilen :( Så det får bli såhär varje gång. Funderar på att äta något litet, så jag inte hungrar ihjäl ;)

Puss,

Vill ni börja träna på Fristilen?

Hej!
Har delat ut reklam för Fristilen om seniorträning (55+) på Jamtli (Pensionärernas Dag) rubriken = min mest använda mening idag :p. Sen åkte jag in till stan och fixade några ärenden, träffade Amanda och sen for vi hem till mig :) Var hemma i typ en halvtimme sen skulle jag iväg på någon ledarträff inför simskolorna sista två veckorna på lovet, ska jobba med Emil och Fredrik sista veckan bara :p Efter den så pratade jag med Emma, Marcus och Malin :) Var tvungen att köpa Panda lakrits, delicious! Sen åkte jag till A och sen till mig. Nu ligger hon på min säng och kollar i skolkatalogen, ska kolla på Paradise Hotel om ungeför en timme ;)

Puss,

HP hela dagen ;p

Hej!
Har äntligen fått sova ut, 11 timmar :) Och idag kommer Per hit, vi ska kolla på några Harry Potter filmer. Ska ju oxå kolla på den som är på bio nu, men P vill kolla på dom innan för han har inte sett dom :p Så jag ställer väl upp då, kolla på film är myys! Nu kom jag inte på något mer att skriva, så jag skriver nog ikv istället :)

Puss,

Kvällen var en av dom bästa!

Hej!
Kvällen var otroligt rolig och jag ångrar nog ingenting av den. Började med att Per åt här och jag höll på att göra mig iordning i ungefär en evighet.. Sen åkte vi in till stan och där blev det lite problem med att komma in för mig, inget jag orkar förklara här dock men jag var verkligen inte påverkad eller något sånt :) Men i kön så träffade jag Marre och Karro. Sen till sist kom vi in och då träffade vi Amanda och Mathilda, som vi skulle gå med. Sen kollade vi runt lite och gick bort till tivolit, åkte en karusell med P sen började jag skaka :p Den var fakitskt lite läskig, men typ alla skrattade åt mig när jag sa det.. Sen köpte jag en efterlängtad godisrem och vi gick omkring lite till. Vi mötte några från simningen och sen blev det en till karusell med P och hans syster Cattis, men den här gången skrattade jag hela turen istället ;D Sen blev det gå omkring lite till och vi hittade Emma, Felix och Matilda, gick med dom väldigt länge, tills Presidenttalet ungefär. Kollade på det och sen Lady Gaga! Hoppade och skrek som typ alla andra i publiken förutom P, A och M :p Men på Poker Face blev det lite liv i dom, ne nu var jag lite taskig ;)
Efter det så var det slut på typ allt, åkte hem till P och sov där, dock blev det inte att sova så länge.. Halv 10 väcktes vi av mitt alarm, skulle stå på travet just idag -.- men men, fixade det och sen var det träning (2x400 me, 4x200 fj = stooolt!) och nu sitter jag här och har skrivit mitt längsta inlägg någonsin, hoppas ni har orkat läsa ;D

Gårdagens och dagens outfit;

- Rosa leggins, Gina Tricot
- Vitt linne ('kjol'), Hm
- Vitt linne, Gina Tricot
- Svart tröja, Vero Moda
- Vita ballerina, SkoPunkten

Facelook;

- Rosa hårband, Glitter
- Silver örhängen, Ur&Penn

Blev väldigt stolt över sminkningen, dock ingen bild men men ;D

Puss,

Yran ikv!!

Hej!

Blev inget inlägg igår kväll.. Men vi åt hos farmor och hade det mys, sen sjöng jag och Malin singstar här hemma och sen vid elva kom Amanda :)

Men ikväll så är det Yran som gäller! Antagligen blir det jag, Per, A, Mathilda, Emma och Matilda (säkert någon fler) kommer bli kulkulkul :D ! Bilder kommer om jag lyckas/orkar ta några, men en outfit kommer ni få när jag kan bestämma mig ;) Ska såklart sova hos P :) <3

Nu ska jag fortsätta kolla på Star Wars med Gabriel, vad gör man inte för sina bröder (a)

Puss,


RSS 2.0